Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyema:-(( Akkor nem is kellene fizetnem:-)))

Az már mondjuk poén hogy volt egy olyan kérdés a neten hogy a házastársa vagy ÖN közalkalmazott e.......
Forintba SEMMIT nem jelentet.......akkor minek a kérdés?
Biztos voltam benne, hogy délutánra már lesz halálhír . Annyian kiszabadultak az utakra...
És annyi necces szitu volt az orrom előt ma, hogy rémes...
Szegény rendőr...
Hoppá, tényleg! Tévedtem! Jól jegyezzétek meg, mert ritka alkalom! Azért nem volt olyan vészes, bár tagadhatatlan, ma sokkal szebb idő volt.
Papírmacska, ha kérhetem !
Hali!
Barcelona?
Visszaolvasás: pedig most véletlenül van benne érdemi műszaki probléma megoldás is, nem csak szöveg.
Köszi!
Nem új, 1 éves, nem egész 6000 km-rel. Extrák: kézvédő, bukócső, középtámsz, 44l-es doboz háttámlával. Ez cirka 130 ezer. és cakk-pakk 300-zal az új ár alatt volt.
bocsánat, a 2-dik link rossz volt

link
hát jah, érdekes... minden évben más szempontok alapján ítélnek, most azt hiszem akinek gyereke van az kap kedvezményt.
Grat a DL-hez. Újonnan vetted? Hogy állsz km-ben?
Oops! Azt hittem eddig, hogy motoros vagy. most meg kiderül, hogy egy nyámnyila papírkutya!

Ja bocs!

Nem fizettem soha 40-et!
Enyit fizettem volna mint új belépő, de ugye idén már B5-be vagyok....ezért csak 2700/negyedév
Én meg 11500-at.....persze évente

Nyertem?
Asszem a 90 fokban bedőlve egyenesen menést és szétfagyást . Töxar idő volt nálunk délelőtt, ha olyan lett volna mint ma, minden további nélkül megyek. Így meg takarítottam a házat anyu esti névnapi bulijára . Node majd...
Köszi!
Látod, mit hagytál ki?
sziasztok!én is mociztam ma
Nahááát !
Gratula !
Sziasztok

Sajnos az utóbbi időben úgy lefoglaltak egyébb teendőim, hogy nem tudtam olvasgatni a fórumot. Most már szinte behozhatatlan hátrányom van ( azért megpróbálom :P )
De viszont sokat sokat motoroztam... ma is balcsiról jöttem fel kocsival, de amint hazaértem kocsi be a "sarokba" és irány a moci
Addig mentem míg volt benzinem :)
És annyira jó a sok sok motorost kint látni az utakon.... csoportból csoportba csapódtam az utam során... ezt imádom :)
Hát izé.... Valaki mögé azért időnként szeretnék majd felkúszni, csak a nosztalgia miatt is! És ez akár Te is lehetsz
A Matka már ilyenekre is képes, powergomb nélkül!
Megyünk legközelebb is?, de pssszttt... esSO-val ti sem voltatok egyszerűek, mikor egy erősen jobbraívelő kanyarban a szembesávban elmentetek mellettem... Kerestem is a powerszelepet, mert nálam elfogyott ott a nafta
Elküldtem iwiwen a linket, ahol megtalálhatod a képeket, amiket kerestél tegnap. (reményeim szerint ügyes voltam, és működni is fog!)

Tudom-tudom, nem kell mondani, hogy rendes vagyok!
Nagyobb melegvíz felhasználó?! Eddig még nem volt rá példa, hogy meglássa a mosogatni valót. Szelektív látása van!
No de nem panaszkodom, mert én csináltam a kisszék helyett.
Itt is 20. Természetesen az uncsi a Nr. 14
Erre mitaszondjak? Úgyse jösssz
mikor-mikor?