Az már mondjuk poén hogy volt egy olyan kérdés a neten hogy a házastársa vagy ÖN közalkalmazott e.......
Forintba SEMMIT nem jelentet.......akkor minek a kérdés?
Biztos voltam benne, hogy délutánra már lesz halálhír . Annyian kiszabadultak az utakra...
És annyi necces szitu volt az orrom előt ma, hogy rémes...
Szegény rendőr...
Köszi!
Nem új, 1 éves, nem egész 6000 km-rel. Extrák: kézvédő, bukócső, középtámsz, 44l-es doboz háttámlával. Ez cirka 130 ezer. és cakk-pakk 300-zal az új ár alatt volt.
Asszem a 90 fokban bedőlve egyenesen menést és szétfagyást . Töxar idő volt nálunk délelőtt, ha olyan lett volna mint ma, minden további nélkül megyek. Így meg takarítottam a házat anyu esti névnapi bulijára . Node majd...
Sajnos az utóbbi időben úgy lefoglaltak egyébb teendőim, hogy nem tudtam olvasgatni a fórumot. Most már szinte behozhatatlan hátrányom van ( azért megpróbálom :P )
De viszont sokat sokat motoroztam... ma is balcsiról jöttem fel kocsival, de amint hazaértem kocsi be a "sarokba" és irány a moci
Addig mentem míg volt benzinem :)
És annyira jó a sok sok motorost kint látni az utakon.... csoportból csoportba csapódtam az utam során... ezt imádom :)
Hát izé.... Valaki mögé azért időnként szeretnék majd felkúszni, csak a nosztalgia miatt is! És ez akár Te is lehetsz
A Matka már ilyenekre is képes, powergomb nélkül!
Megyünk legközelebb is?, de pssszttt... esSO-val ti sem voltatok egyszerűek, mikor egy erősen jobbraívelő kanyarban a szembesávban elmentetek mellettem... Kerestem is a powerszelepet, mert nálam elfogyott ott a nafta
Nagyobb melegvíz felhasználó?! Eddig még nem volt rá példa, hogy meglássa a mosogatni valót. Szelektív látása van!
No de nem panaszkodom, mert én csináltam a kisszék helyett.
Itt is 20. Természetesen az uncsi a Nr. 14
Az már mondjuk poén hogy volt egy olyan kérdés a neten hogy a házastársa vagy ÖN közalkalmazott e.......
Forintba SEMMIT nem jelentet.......akkor minek a kérdés?