Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kérdeztem a lányod,mert úgy gondoltam ő nagyobb melegvízhasználó, reggel biztos feltűnt volna nneki, ha jéghideg. Egyébként meg láttam, hogy pont fel van jelentkezve!
Szívesen mennék, mert itt épp 20 fok van, de mindjárt jönnek a lányomék és az uncsim!
hogy mifelénk mennyi gyorshajtó randalírozó motoros van. nem győzőm kapkodni a fejem, merről jön a hang!
Igaz, hogy nem engem kérdeztél, de hadd válaszoljak: Attól függ! Elvileg van, de ha jönni akarsz, akkor nincs!
Mikor reggel eljöttem, volt! Még mosogattam is!

Dorcsika!
Van melegvíz?
Bocsi! De semmi rosszat nem mondtam!
Tudtam én, hogy le kellett volna takarni azokat az órákat Dorcsi, különben is azt ígérted hogy nem mesélsz.... Én nemsokára tekerek egy picit, oylan szép idő van
Köszi a bizalmat , remélem mindenki elégedett volt a kajáldával!
Otthagyjanak? Ha jól emlékszem, mindig mi voltunk az élen... Kivéve amikor mégsem, mert valaki megelőzött minket 1keréken
Életemben nem közlekedtem még így GSel, nagyon furcsa is volt újra azon ülni, de tetszett! Mégegyszer köszi a lehetőséget!

Örülhetsz! Nekem allianzos és évi 42e lenne. Még jó, h kivonattam télre a forgból. Így spórolhatok 1 kis geppát..
Eltévesztetted! Én úgy értesültem, hogy csak 2× ment 10ezer alá.
Tudod, mi lógott? A far..ad, az!
Az ülés alatt a bal oldali tartó van egy picit nyomódva, ezért lehet egy kevéssé csálé. Viszont megbeszéltük dawntezzel, hogy egy kis erősítés nem ártana, biztos ami fix alapon. A szomszédjának van CO hegesztője, seperc alatt rányomnak egy 2-3 mm-es lemezkét.
Akkor én örülhetek, hogy 25 évesen 19-et fizetek évente És még a gázt is "rángathatom"...
Ja, ilyen szempontból igazad van... én is gondoltam már rá, hogy nem terhelem agyon a motort... De hátránya is van ám, tegnap is rángatott a szél rendesen, azért is vettem fel a hátizsákot a vasakkal!
Ez a járkálás azért lehetett, mert a csálé szereléseddel voltam elfogalva:-)))) Mert mint kiderült az egyik doboz baromira lógot....

Mellesleg Én tényleg nem a motorokat szoktam nézni.....hiszen a barátaimat nem láttom nap-mint nap......
Ha motort akarok bambulni akkor arra itt a net:-)))))
azért ne hangoztasd - mert legalább erre még nem száltak rá......

Mert ugye gondolj bele....akkor jöhetne a többi ember is....
Nekem Xkw.....de X nyomaték
Nekem X nyomaték, de csak X végsebesség
Szóval relatíve jó ez a 350ccm.....hiszen ennél lejebb tényleg csak a SM van, meg az A1 - ergo a NAGYmotorok fizesenek többet.

Amugy a nagy biznic itt nem csak ebben van!
Nézz meg egy biztositást 29 évesen....és 30........

Erről volt már itt szó.
29 évesen pl az Argosznál Évi 40.000-ret fizetem ....... 30 évesen meg már csak 18-at?
Mi történik 1 év alatt? agyat növesztek és nem fogom rángatni a gázt?
Ezt viccből mondtam!

Azért, mert egy GS-sel 210-et menni az még a 30kg japó kisfaszikáknak is méltó lenne:-))) Ergo nem lehet egy bálna az emberke:-)
Én legalábbis mindig ezen röhögök mikor kijön pár gyári adat......."Persze..... pályán, egy 30-40kg, 140cm vágottszemű persze hogy megy annyit vele........"
Tényleg, ott biztos lesz. Addig kibírom.
Köszi!
Szerintem a gyári nagyon jó! Yuasa. Nem 6e, de az megbízható. Én olyat néznék a helyedbe.. Persze Te tudod mit enged a buxa.. Márc12-16 motorexpo. Ha nem sürgős ott biztos tudsz majd venni és ott mindig van vmi akció!
6000 Ft ért van a shox-on rider ez jó ár?
Az én tesóm? Miért? Nekem eddig a csúcs 145km/h GPS szerint... Nem vagyok az a száguldozós típus. Most persze mindjárt jön esSO, hogy de tegnap elmentem a kanyarvadászokkal... Na, azért finom voltam, de meg kell tanulnom döntögetni, mert nagyon a városi 40-60-ra vagyok beállva, mindig szokatlan 100 fölött menni.
hello!

Tudnátok linkelni netes címet ahol tudok venni akksit? (Pesten)
Milyen márkát érdemes venni?

Köszönöm szépen
Sziasztok...!

Jó kis túra volt a tegnapi... Dorcsira meg lecsaptam első körben Éhes voltam, és tudtam, hogy ő tud valami jó helyet... Biztosra mentem, nehogy otthagyjanak azokkal a dög nagy gépekkel
Különben is megnyugodtam motorozás terén, már nem állatkodom annyit, ezt Dorcsi is megmondhatja... Csak egyszer-kétszer pörgettem 10000 fölé
esSO a DL tényleg szép kis mocc, gratula hozzá még1x!
bakker...valóban...
Netrisken megnéztem, és nem hittem a szememnek! 99999 cm3.es 400 lóerős motorra u.a. mint a CB500 ra... Ez roppant logikus!

350 ccm? Hmmm... ez k*b*szottul elavult nemde? Honnét is jön? Jawa 350? Vagy Royal Enfield 350? A biztosítók még az MZ-knél járnak...
Tisztelt motoros társaim!

Ha már így kiderült a turpisság, had mondjam el, semmi hátsó szándék nem volt a titkolózásban. Készült egy tervezet, miszerint az évadnyitóra meglepetésként ezzel gurulunk be, és a meglepett arcokat szándékoztunk levideózni. Na, ennek lőttek!

Természetesen mindenkinek köszönöm a gratulációkat, azt hiszem, mindenki tisztában volt vele,mekkora szerelem ez részemről. Most beteljesedett!

Adaléknak talán még annyi, hogy Blue kb 10 percet totyogott a garázsban a moci körül, mire leesett neki a tantusz, miszerint ez a mocc talán nem egy GS.