Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV-Dup.hát.kip.csere.93 gyári.Eredmény KB:130
R1-komplet rendszer csere....Hát . . . . .
Ahogy gondolod.
Előbb olvasd végig, azután válaszolj , mert később megoldódik a probléma.
Azért annyit megteszek, hogy egy órával a találkozás előtt beírok a másik HKG-s topicba, és megállok a 2A-s shell kútnál egy cigire. Merthogy még csak sejtésem van az indulásról. Sorry.

Kérd meg, hogy bemehes a szerviz-be.
OKÉS.
KV ügyileg én nem vagyok mérvadó! ha úgy adódik beérem napi eggyel is, azt viszont minden körülmények között, a saját kis megszabott helyemen iszom. Hollókő? nekem mindegy! amit a többség (ami ugye 50%+1, azaz 26 motor) akar. Najó lehet h elég lesz 24 akarat is!
Itt valami ne OK-és ."de hogy szétbombázzák a blokkot a cseréhez az 80ezer. paff.."
szólj ha megvan! nekem még nem sikerült, de szó mi szó nem is akartam, illetve nem volt hozzá gummám (és bátorságom)
Készülünk! Vettem 5 dkg kávét Neked meg Eriknek, Hármunknak elég lesz. Vagy több kellene? Hány adaggal készüljek?
Az idő itt most elég szeles, de hideg nincs, 12 fok. A flexet ma kipróbáltam, müxik. Gyorsan összedobtam egy ideiglenes garázsajtó kitámasztót. CO nincs, csak trafó.
Az utat majd kitláljuk. Sok lehetőség nem lesz, ha dél feké menjünk, meg ne messzire. Esetleg Hollókő?
Voltam én azon a bizonyos:"K-100 Gödöllőről"
Hát azt keresem.
Nagyon szorítok Neked! Azt nem is kérdezem meg, hogy milyen lesz!
Hol árulják azt a bátorságot, hogy karcoljam az aszfaltot?
Tegnap ezt csinálltam, csak egyedül. . .
Teszteltem mi ér le,és mikor.
Legyen őszinte az akinek már leért a lábtartó. Ugynis KB:1-2cm-van a kipufogó és a talaj közt.
Ez 1 igazi-GPmoto.
AZ. . .
Pár gondolat,-vállasz.
Szia, mocos-bagázy .
Készüljetek a holnapra! Pesten most én 15 fokot, a met.hu 13-t, az időkép.hu 12-13 fokot mér. Gondolom a mediterrán északon még melegebb van, és ennél holnap csak jobb lesz! Levajaztam!
esSO izzítsd a flexet, meg a CO palackot! Holnap ALKOTSZ! Ja és töltsd fel a fényképezőgép akkuját (lécci), mert nekem nincs!

Doooorcsi! Mi lesz a holnap délutáni útvonal?
nem nem ! Az barna csík lenne

De szó ami szó ! simán szálguldozom Budakalászon 50-nel. És mint tudjuk az rettentő gyors
Tehát lehetnék csak fehér csíííik
ÁMEN - úgy legyen!
És? Az megoldja a problémát? Egy nagy f.szt!
Tovább kell lépni, és megoldani, hogy márc 15-ig legyen motorom! ÉS LESSSSZ!
Hahaha! Jó, hogy nem egy elsuhanó fehér csíkon!
Azt értem, de azért az én orrom belelógna a tányérba evésnél, annyira lógna.
EEEgen,,, majd nem szomszédok

Engemet egy fehér paripán látsz,,,,ha látsz
Leszarom a pénzt!
Nem azért mert annyi van, hanem mert azt valahogy megoldom. Ha viszont nekem van vmi porblémám ......