Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Üdv az új GS-nek!

HÁPIGS! Tegnap írtam, hogy van egy fölös bal kormányra való kapcsolós izém (index,fény,szívató), ami neked eltört. Kell?

Ez szenzációs! (hadd gonoszkodjak egy kicsit)

1- honnan tudod, hogy Fisi hogy motorozik? Sztem azt írta, amit én is írhattam volna - esőben én sem megyek, kivéve, ha út közben kap el.
2- Túra végén érünk haza - órriásssi igazság, bár sztem MINDENKI a túra végén ér haza
3- Te hol motoroztál velünk tavaly? Mi voltunk 15× Baján! Még nyomvályút is csináltunk4 Na, majd idén bepótolod az ausztriai bulin!
Mac meggyütt és szívemből szólott!
Gratula az Új GS tulajnak!
Gratulálok!
Semmi ajándékot nem tudtál kiharcolni rá?
Pedig ez tényleg egyszer használatos, Dorináról tavaly 50 km alatt letépte a szél!
Ilyen alapon mindig van olyan gép ami jobban megy..
Egy nyári eső ugyan mit árt a gépnek? Slag neki , 5 perc törlés és csili vili
No Népek! Megjöttem.

Eső téma. fisi szerintem másképpen motorozik, mint mi. Ha mi elindulunk, akkor a túra végén érünk haza, és ritka esetben aznap. Mivel a csapat szerte szét van, így ki vannak lőve az időpontok. Tehát, megyünk. Sajnos nem tehetjük meg, hogy azt a kevés kapcsolódást felrúgjuk némi víz miatt. Gondolom fisi a helyi barátokkal megy egy laza kört, ha motorozik. Mi meg a barátokért mocizunk... ha kell több 100 kilométert. És lehet, hogy állatság, de ez tart össze minket... mert szeretünk találkozni, és szeretünk motorozni.
Piet is másképp motorozik, és sokan mások.

Viszont ha megyünk, akkor biza megyünk. Ezért alapfelszerelés az esőruci...

Lírikus voltam, és követhetetlen, és nem kevésbé szentimentális. Ideológiát gyártottam az esőruhához. Viszont az igaz, hogy túra még nem maradt el... (esetleg elnapolódott)
Na jó ha motoros túrázni akarok és eső van azért nem ugrok kocsiba én sem, akkor majd megyek legközelebb- mivel egy motorpuceva nálam kiteszi a 6- 8 órát (kellemesen hallgatva közben a Tankcsapdát blues Companyt stb.) így már gondolom érthető hogy ha pl. tegnap előtt motort mostam políroztam stb, akkor egy eső miatt nem fogok nekikezdeni egy nap múlva megint, másrészt nem úgy vettem a gépet hogy két év múllva csere, nálam ez érzelmi alapon megy. :)
Ha az Mz jobban ment volna két személlyel biz Isten én le nem cseréltem volna egy "nyugat" gépre sem..
Osztom a véleményedet, de van itt nem egy ember akinek csak 1 motorja van, annak nincs annyi alternativája. Nekem is van robogom, motorom, kocsim és még egy fél BKV bérletem Ha tehetem én se vagyok hajlandó megázni Max egy zápr közbejön az még elmegy. Szoval én papirkutya vagyok!
Köszi Dawntez megvan a gumma szerelés 4 rongy volt a kettő!
Hát nem tudom, én ha csak tehetem kis csapatunkkal leginkább jó időben megyünk csak. Amikor eláztam akor Sk tettem és nem kollektíve. Esőben autóval szeretnék inkább közlekedni És nem azért mert papírkutya stb, eccerüen nem tésztaszürővel szállok vízre amikor csónakázni akarok ,és fordítva is nem tengeralattjáróval megyek a sivatagba- remélem érted?
Gyere velem:-))))

a jogsid melett az esőruha lesz a következő "KÖTELEZŐ" tartozékod:-))))

Én is ezért ruháztam inkább be egy komolyabbra............mert már elegem volt, hogy elázok..........
És biza ha megyek akkor nem 50km-ert ázok.....ergo nem 50km-et fázok a vízes ruhákba........
Eső miatt eddig még nem maradt el túra, nem fordultunk vissza, nem sietünk előre..........csupán lejebb vettük a tempót.

Tavaly az évednyitón volt ez Darász kérdése: TE MINDIG ÍGY MÉSZ?
eső, nyálka, hideg, új gumi 4-es.......
Azt a következő gurulásnál kiderült hogy biza nem mindig így megyek:-)))))

Fazeres Fecó is így volt.........Szlovákia első nap..........
hideg, sós útak, eső, köd...... másnap meg igencsak gázt kellett adniuk ha nem akartak lemaradni:-)))))

Darázs!
Jutt eszembe.....
Bocs minden ZABAGÉPTŐL hogy leléceltem........de tudom hogy mennyi a határom........és főleg ilyen szar időben.....
Szóval begyüjtöttem a pénzt (olcsóbb lett volna nekem ha utaljátok)....azt mivel elrongyoltatok, így még elszivtunk pár cigit, és 2-kor elindultunk vissza.......így is 6-ra értem haza........
De mint emlitettem - Én most csak mentem-jöttem......a saját tempómba. De ahogy Dawntezt olvastam jobban is tettem, mert legalább nem volt bennem is az érzés hogy otthagytatok állva:-)))
A folytatás pedig, hogy a 2-3 éves GS-ekkel ki kell várni a tulajuknak. Mert ha elfogynak az utolsó uj darabok, nem lesz e kategoriának alternativája. Mert szerintem egy 250-es nem ugyanaz és a mostani GS akciós ár felett kapható. A 600-650-es kategoria pedig 1,6-1,8 m körül van.(és nem mindenki akar azzal kezdeni meg hát azok már tényleg nem AK-jogsisak)
Tehát késöbb keresett mocik lesznek és jobban fogják tartani az árukat mint most.
Akárhogy is a kawát 6 évesen nem tolja ki az udvarból majd senki 800 alatt- akkor inkább marad. A haver pl. a 400- as belpiacos Xanthusát vette 520 ért,és adta el egy év múlva 5000 ért. hadd ne mondjam több mint 10 éves gép volt...

Anno sokan kiröhögtek amikor az Etz 250- emet árultam 200- ért. És hopp ha nem is ennyiért de 185- ért el is vitték. Ha kissé ügyesebb, kitartóbb vagyok lehet elment volna 190- ért is.. na mindegy már..
Ha ilyet veszel - akkor Te a 3XL-est vedd!

A kabátja nekem is jó volt, de a 40cm-es répám már nem fért bele a nadrágba............
Combnál mindig szétszakadt...........

Amugy Én is ezt használtam 3 évig..........szóval tényleg jó!

Ime....
HR-ben is ez volt rajtam
hali!

nem arról van szó hányszor használatos, hanem arról hogy ha egyszer kétszer kell egy évben (mert ugye nem minden eső akkora hogy rögtön esőruhába meg csizmavédő csizmába kelljen adoptálni magad ) akkor felesleges 5 ezrekért egy ilyen cucc végszükség esetén megteszi ez a megoldás is...

Az esőruhával igazatok van, haakkor olyan tapasztalt lettem volna mint most, az életben nem veszem meg azt a kütyüt. De most már marad...
Már egyszer leírtam az előbb - erre lefagyott....és nem is jött be az elmúlt 40 percben a Sportmotor........

Szóval!
2-3-4 éve egy F-es gép biza ütötte az 1348-1448.000-as árat....
Ergo most a paicra vert az UNIOS szabályozás, miszerint 2008-01-01-től nem lehet behozni EURO2-es motorokat.....ami van azt meg ugye probálják eladni GOYRSAN - így leviték az árat........

No de ugye aki 2 éve megvette a mocit, tett bele JÓ esetben 20.000km-ert az nem akarja eladni 500.000-ért.....ezért mennek 800 környékén............

Szóval semmi más mint piac!
Persze akinek sürgős.....az le fogja vinni az árat, akinek nem? Az tartja....és közben akár rajta is maradhat.
Miért?
Mert ugye 850-ért egy használt, vagy 1000.000-1100.000-ért egy új?
Én "ÚJ PÁRTI" vagyok..........
Nem, az jó, nekünk is olyan van. ki van próbálva! Bírja a vizet is, meg a sebességet is. A sárga overál 20km sztráda után széthullott.
és ezért a szűk 2 ezerét nem az "egyszer" használatosat kapom?
nem 40:-)
csak 32:-)
Dawn!

Neked jó lenne a munkaruházatis is.....
esSOéknak vettem már..... Battán 1800-1900ft..........
Van kék meg zöld.............
Ugyan ezt az esőruhát kapod meg PL az MC-ben is, csak azon van egy RMC-s felvarró......na meg 4000ft:-)

Amugy nagyon jó ruhákat lehet kapni pl katonai boltokban, illetve pecás szaküzletekben.....

A SPOOLról jelenleg csak jókat tudok mondani!
Mind a kesztyűm - mind a kabátom MEGÉRTE..........szóval szerintem az esőruha se lehet rossz!

Az viszon tény!
NE menj XXXX-ek után!
Öltözz be....menj el.....ÉS PROBÁLD FEL!
Láttatlanban nem vegyél esőruhát!
Ne variálj, Blue féle munkaruházatis kiváló 2000 alatt!
bár ha erre azt mondjátok h jó akkor nem megyek a másikért délre
így kell ajánlatot tenni?