Én 40 ajróért vettem a termó esőruhámat, télen abban motorozom, pár fokig nem fázom benne és bérmire réá tudom venni. Igaz a hátizsákom(vagy topcase) tele van vele ha le kell vennem.(Kép lásd a képeket rólam.) persze 25 fokban nem fogom felvenni ha esik akkor se.
Hali mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet,hogy a két-három-négy éves gs500f-ek alig! olcsóbbak,mint a zsír újak.nézegetem, mert lehet mellette döntök majd.
Tapasztaltabbak kérem válaszoljanak(a mocival kapcsolatban is)
Köszi,helllo
Szerited egy tesco szatyor hányszor használatos Jó nem egyszer lehet hogy 2-3x aztán max a szemetet tudod belerakni (max az is kipotyog) na kb ez is igy van. Van olyan Louisos szürke najlonponyvám, ahogy megfeszül máris enged a heggesztés, ha hanapokig nem nyul hozzá az ember akkor sokáig eltart
Ez nem tudom mitől egyszer használatos. De a negyede az ára a tiédnek. Az egyszer használatba nem hiszek, ha gondos a gazda. Olyan nincs h az eső "oldja" a ruhát
Nyomozok tovább.
u.i. Ne hidd h nem lehet jobban foghoz kocogtatni az eurucentet
Dorcsi unatkozott valllástörténet című órán, és alkotott!
Alig van mehetnékem!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet,hogy a két-három-négy éves gs500f-ek alig! olcsóbbak,mint a zsír újak.nézegetem, mert lehet mellette döntök majd.
Tapasztaltabbak kérem válaszoljanak(a mocival kapcsolatban is)
Köszi,helllo
Kérdezd meg Dorcsit....
Ha jól emlékszem ez volt rajta a BBT2-ön ami kibirt kb 50km-ert.......és mint egy rongy SZARRÁ SZAKADT!
Meg van a vas!
Nyomozok tovább.
u.i. Ne hidd h nem lehet jobban foghoz kocogtatni az eurucentet
Várj mert készülök.
Pénzt tegnap utaltam a pólóra
Környezetvédelem, óóóóóóóó......!
Mire jó egy Tescós 99ft-os mikulás sapka és pár kék led:-))))
Na kész a műűűűűű:-)))
egy kis KITT szindróma:-)))
Nem lett olyan jó mint szeretném, de ugye ezen majd változtatok még............
http://akmt3.extra.hu/mociled....