Ha megyek leszek..........
Most értem haza a festő körútból..... kicsit kiégettem a csővet:-)))))) De XXX-nál már azt mondtam magamban hogy HÉÉÉÉÉÉÉKÁS vegyél vissza:-)
Szóval inkább legyek meglepi, mint hogy számítasz rám, és nem megyek.
GSTeddy, esSO, erik64, Tibkin, gambesz, Oldpiet, franyo01, mociccah, dawntez!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Azért írok csak, hogy tudjátok imába lesz foglalva a nevetek! Ha valakit kifelejtettem volna aki próbált segíteni ezer bocsánat érte (természetesen ez rá is vonatkozik)
Nagyon röviden nem akarom rabolni az időtöket. Bejött esSO és még vagy hármotok tippje, segített a kocogtatás. A motorom meggyógyult!
A karbiból (mindkettőből leengedtem a benzint, csavarhuzó nyelével kopogtatás, majd pri állás amig feltelik az uszóház, majd indítás, egy két köhintés és beindult. Eleinte persze még füstölt, meg ahol a sportdob rá lett húzva a kipu csonkra csöpögött belőle valami trutyi de ez lassal elmúlt. Gondolom a sok el nem égett benya.
Azt tanácsolták ilyenkor érdemes kicsit kiégetni. Megyek is egy kis égetésre a 2/A-n
Köszönet mégegyszer!
Megcsináltam a másolós listát a másik fórumban. Szerintem így működőképes lesz a dolog. esSO logikájával tökéletesen egyet értek!
Írjatok, töltögessetek. Kesutiék bevállatak egy másik párost egy emeletes ágyas 4 ágyasban... Hápi?
Minden szinten "gépészkedhetsz".
Mint már említettem a másik forumban NINCS KANSZAGOM!
Sőt miöbb egy igazi hős vagyok: Bevállalom a 30 ágyas szobát 29 csajjal!
Én nem egy fogaskerék leszek a gépezetben! EN LESZEK A GÉPEZET!
Én magam nem szeretnék részt vállalni a szobafoglalós "tülekedő show"-ban, mert nekem személy szerint mindegy, hogy mekkora szobában alszom, és kikkel. De azért kérlek Benneteket, hogy a tisztelt társaság nőnemű tagjait részesítsük előnyben. Arra gondolok, hogy pl zimacs, mociccah, vagy akár Dorina és Ani ne legyen kénytelen 30 ágyas szobában együtt aludni a T. társaság kanszagú, büdöslábú, horkolós hímnemű egyedeivel! Úgy gondolom megilleti őket a pozitív diszkrimináció.
Tehát én azt javaslom, hogy először helyezkedjenek el a lányok, majd a maradékon osztozzunk mi, férfiak.
Ezen irományommal nem szeretnék senkit megbántani, nem konkrét személynek szól, csak úgy érzem, így logikus.
Na? Jelentkeznek már a lovagok,hogy reggeltől estig motoroztassanak?