Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cíjja.....

Na? Jelentkeznek már a lovagok,hogy reggeltől estig motoroztassanak?
Sipiapi, most látom, hogy majdnem földik vagyunk!

Más: Szoktam látni Sz.szmiklóson egy szürke GS-t! Ismerjük?
Az igaz, és nagyon pozitív, de ott az anyagi része is.
Bánom én? Hozz ruhát
Mitől lennék letőrve? Semmi bajom! Karcolás nélkül megúsztam!
Szííyasztok 500 as ok
mivel menjek?
Nos, örülök, hogy sikerült! A hálálkodást ne vidd túlzásba, ezért van a fórum. Eljön majd az az idő, amikor fordítva lesz, Te segítesz másnak.
3ra jöhetsz értem, ha gondolod!
Akár mekkora baromságokat hadoválsz is, azért örülök, hogy a balhéd után nem vagy letörve, mint a bili füle!
esSO-é az érdem! Én csak a füstről érdeklődtem... de, miután nem volt kék, így egyértelmű volt, hogy esSO-nak és Tibkinnek van igaza.

Örülök, hogy jó lett a paci!
Jézusom! Gratulálok, nagyon szép bölcsesség volt ez!

XXX = titkos:-) Mert még postázák a 300.000-ret:-)
De ismét egy tény:-)))))))))

NAGYOOOOOOOOOOOOOOOON megy Banditosz
Ha megyek leszek..........
Most értem haza a festő körútból..... kicsit kiégettem a csővet:-)))))) De XXX-nál már azt mondtam magamban hogy HÉÉÉÉÉÉÉKÁS vegyél vissza:-)

Szóval inkább legyek meglepi, mint hogy számítasz rám, és nem megyek.

No most léptem aludni
Haligali!
Most értem haza az ezres szervízről!
Egyben jó kis túra volt,kb 60 km.
GSTeddy, esSO, erik64, Tibkin, gambesz, Oldpiet, franyo01, mociccah, dawntez!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Azért írok csak, hogy tudjátok imába lesz foglalva a nevetek! Ha valakit kifelejtettem volna aki próbált segíteni ezer bocsánat érte (természetesen ez rá is vonatkozik)
Nagyon röviden nem akarom rabolni az időtöket. Bejött esSO és még vagy hármotok tippje, segített a kocogtatás. A motorom meggyógyult!
A karbiból (mindkettőből leengedtem a benzint, csavarhuzó nyelével kopogtatás, majd pri állás amig feltelik az uszóház, majd indítás, egy két köhintés és beindult. Eleinte persze még füstölt, meg ahol a sportdob rá lett húzva a kipu csonkra csöpögött belőle valami trutyi de ez lassal elmúlt. Gondolom a sok el nem égett benya.
Azt tanácsolták ilyenkor érdemes kicsit kiégetni. Megyek is egy kis égetésre a 2/A-n
Köszönet mégegyszer!
milyen ismerős cicek!
Ha már tegnap "cicáztunk"...
Bemutatom nektek Bicska Maxit. Ő Teddyék selejtes cicája, aki gyönyörűűűű!
Akkor legyél az!
Én nem páros vagyok!
Tusoló a folyosó végén!
Füldugó Blue-nál!
Megcsináltam a másolós listát a másik fórumban. Szerintem így működőképes lesz a dolog. esSO logikájával tökéletesen egyet értek!
Írjatok, töltögessetek. Kesutiék bevállatak egy másik párost egy emeletes ágyas 4 ágyasban... Hápi?
Minden szinten "gépészkedhetsz".
Mint már említettem a másik forumban NINCS KANSZAGOM!
Sőt miöbb egy igazi hős vagyok: Bevállalom a 30 ágyas szobát 29 csajjal!
Én nem egy fogaskerék leszek a gépezetben! EN LESZEK A GÉPEZET!
Tisztelt évadnyitós kollégák!

Én magam nem szeretnék részt vállalni a szobafoglalós "tülekedő show"-ban, mert nekem személy szerint mindegy, hogy mekkora szobában alszom, és kikkel. De azért kérlek Benneteket, hogy a tisztelt társaság nőnemű tagjait részesítsük előnyben. Arra gondolok, hogy pl zimacs, mociccah, vagy akár Dorina és Ani ne legyen kénytelen 30 ágyas szobában együtt aludni a T. társaság kanszagú, büdöslábú, horkolós hímnemű egyedeivel! Úgy gondolom megilleti őket a pozitív diszkrimináció.
Tehát én azt javaslom, hogy először helyezkedjenek el a lányok, majd a maradékon osztozzunk mi, férfiak.
Ezen irományommal nem szeretnék senkit megbántani, nem konkrét személynek szól, csak úgy érzem, így logikus.