elmentél, akkor még nézegettük.....
A kormánykifli alatt az ütköző vazze széttépte a lámpa fém burkolatát......ezt láttad?
Gondolom a lámpa rányomodott.....beszakitotta.....majd ahogy a kormány elfordult az a kis "trapéz" ütköző széttépte a lamezburkolatott.......
Amugy a tankkal ne tökölj.....
egy kis ...(sok) glett, csiszolás, fényezés.....azt kész............Én ezt csinálnám.....
B verzió: Tankbőr.......jól is néz ki, és nem is láttszik a hiba:-)))
Elég durva képek ezek! tavaly hasonló kimenetelű csúszásom volt a kawával- cserére vett mindent a casco így vala benne 615 ezer ft kár! Vártam rá 2,5 hónapot mire kész lett de még nekem is van mit csinálni rajta..
Ha megnézitek a képeket akkor SOK dologot biza megint az védet meg!
Szóval akinek nincs még az szerezze be.........Dzsoki Oszi bácsija 10.000 rupóért gyártja ha jó az infóm....
Elküldtem mailben......így neked is egy emlék marad......
Lábad?
Reggelre készítsd elő a fájdalomcsillapítást.......mert most még az adrenailn dolgozik (az pedig ugye fájdalomcsillapító is....)......de lenyugszol.....és reggelre nem lesz ilyen szép a nap....Én már csal tudom sajnos..........
Amúgy azrt kérdeztem, mert ugye nem vagyok pletykafészek - így tőled tudják meg..............
De gondolom most minden bajod van...........
Ahogy néztük Kucsival azért annyira nem nagy a baj.........
pedig csak havi 4 ezer volt de sjana úgy esett hoghy nem tudtam fizetni-ezért sajna megszünt..
OFF! ! ! !
Fókusz!
Szaisztok
összajött, nem kívánom senkinek sem...
elmentél, akkor még nézegettük.....
A kormánykifli alatt az ütköző vazze széttépte a lámpa fém burkolatát......ezt láttad?
Gondolom a lámpa rányomodott.....beszakitotta.....majd ahogy a kormány elfordult az a kis "trapéz" ütköző széttépte a lamezburkolatott.......
Amugy a tankkal ne tökölj.....
egy kis ...(sok) glett, csiszolás, fényezés.....azt kész............Én ezt csinálnám.....
B verzió: Tankbőr.......jól is néz ki, és nem is láttszik a hiba:-)))
Az eredeti már úgyis uncsi volt!
Az elsődleges OKULÁS FIUKÁK-KISLÁNYOK
BUKÓCSŐ!
Ha megnézitek a képeket akkor SOK dologot biza megint az védet meg!
Szóval akinek nincs még az szerezze be.........Dzsoki Oszi bácsija 10.000 rupóért gyártja ha jó az infóm....
Viszont kemény mint állat!-
Semmi bajom, csak bosszant a dolog.
Lábad?
Reggelre készítsd elő a fájdalomcsillapítást.......mert most még az adrenailn dolgozik (az pedig ugye fájdalomcsillapító is....)......de lenyugszol.....és reggelre nem lesz ilyen szép a nap....Én már csal tudom sajnos..........
Amúgy azrt kérdeztem, mert ugye nem vagyok pletykafészek - így tőled tudják meg..............
De gondolom most minden bajod van...........
Ahogy néztük Kucsival azért annyira nem nagy a baj.........
Szóval hogy is volt? Elbambultál? Vag ymi volt?
kb.:40-50 Km/h -val haladtam a belső sávban, pirostól indúlva, elöttem transporter,külsőben valamilyen kis tgk. elötte szgk. -fékez!
-Külsőből tgk befele orientálódik.
-Hápika figyeli!- tgk észreveszi huuh, ezt megúsztam ( villan át az agyacskámon)
-Előre tekintés- TRANSPORTER SATUZIK -áááááááááááá
-Hápika fék behúz + tapos! MOTOR KICSÚSZIK. -flupp-
-Érzem ebből bíz baj lehet- motor magamtól elrúg!- betonon csúszás- sssuuuuuhhhhhs
-Motor Transporterbe csapódás -tuff-csatttt--csattt!
-Hápika felkászálódás..
KVASTEN BSSZMG!
Senki nem állt meg, csak a transporteres!