Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne izgulj tarka bari! Nem cserélem le a vasam! Sőt, folyamatos a fejlesztés!
Csak ismerősöm vesz 1gs-t és ő nincs netközelben.
oil: arra gondoltam, h full- vagy fél sintetikus. Gondolom bőven jó a fél. Lassan csak megbeszélem magammal a dolgokat..
Vigasztaljon hogy ez tovább tart mint a másfél tank
Már nem! Mosmá kész. Januárban volt egy kis éjszakai mazo. Elmentem gyorsan, gyökérkezelés, gyökértömés, most meg a rendes. Egyelőre vége. Szasz 8 ropi , másfél tank benya.
Mi van még mindig fáj a fogad ?
Hogy szoktad nondani? KABBE!
Én is.
Én Castrolt, a szervizben is azt rakanak bele.
Miért itt kérdezősködsz? csak nem lecserélted az erőst egy GS-re?
Szasztok!

Ti milyen olajakat használtok, ill. ajánlotok?Valószínüleg motult veszek, de még nem tudom milyet vegyek.
Egy merülöforraló és itt a nyár
Naná.....
De tényleg nem biztos.....jelenleg egy jégkocka a "kerti tavam"...... szóval az a plusz hőfokok nagyon arrébb járkálnak.....

Itt döglök....várom a szomszéd Oszi bácsim rikkantását hogy mehetek át bügykölni......de az istenért nem akar szólni.....
Amúgy jó reggelt! Mindenkinek
Pesze mert mindenki tudja h TI evezni mentek
Szia.
?Hát hideg helyen lakom. . .
Oszt jó napot!
pszt.... leakarják nyúlni a csávót:-))) És mivel fogalma sincs hozzá - így le is fogják:-)
Na tessék....ilyen állás kellene nekem is:-)))) Bemegy és már a neten lóg:-)
Öcsisajt!

olvass vissza!

Én aztat mondtam hogy a többiek írják be merre és mikor motoroznak és ha úgy adodik akkor megyek Én is velük motorozni.......

1., szó sem volt róla hogy ez 100%
2., az meg végképp nem volt duma hogy hozzád megyünk:-) hiszen neked fontos dolgoznivalód van:-)
Vezérműlánc cseréhez nem kell szétszeni a motort, ha más gondja nincs! Simán kifűzik úgy, hogy csak a szelepfedelet veszik le! Ugyanis itt fogaskereket nem cserélnek! (pláne, hogy van, hogy a főtengelyből munkálják ki a fogaskerekeket...
HÍ!
Csak azért,hogy művelődjetek és gyönyörködjetek a magyar nyelv szépségeiben.

link
Letöltöttem a sunbrustról. Köszönöm! Bár ez asszem 97ig van...2001es vhol?
Na, jók legyetek, írjatok sokat! Megyek fogászatra, remélhetőleg utoljára. A gyökértömés már megvolt, most csak a záró kell, remélhetőleg. Majd jövök.
Na most akkor álljunk meg!
Most szombaton akkor mégsem jössz? Vagy mi van? Egyszer jössz, legyen kávé, most meg nem jössz?
És itt van a NAGY PDF file is (az alábbi linket majd módosítom, mert arról az oldalról eltüntették)

http://gs500fanklub.extra.hu/g...

ez 77mb
Miről beszélsz? már nem hónapok...hetek......hanem csak napok kérdése............

Specc.....
Szombaton nem tudom hogy megyek e valamerre (dupla éjszaka után - reggel előtt?)
De ha marad ez az időjárás amit igérnek, akkor onnantól bármikor