Most néztem a kiskönyvet reggel és 23 000-nél volt olaj + szűrő meg gyertyacsere. Lehet nem sikeredett rendesen visszacsavarozni a szűrő fedelét vagy ilyesmi. De az már lehet kiderült volna . Szóval most elvileg nem cserés a dolog, és remélem egy 10-es kulcs megoldja a problémát. Mert ha nem, sikííííííííítok .
Köfi Maci . Az a baj, h itt nem nagyon férek hozzája, és 11ig melózom is ráadásul. De apu aszonta, h hnp délelőtt megnézi. Nem állok neki most miniszoknyában bemászni a motor alá . Már cordura-szerkóban megtettem, h megnézzem, honnan a csöpi-csöpi.
Mivel a GS nagyon jó árban van most, ezért ilyen "mennyiségi" kedvezményt nem hiszem, hogy ki tudtok alkudni. Hiszen az utolsó darabok vannak a boltokban, és viszik, mint a cukrot. Ilyenkor nem tolják a gatyát az eladók bokáig.
Fényezés: A tank és az idom rendben van fényezésileg. A váz valóban hagy kívánnivalót maga után, de attól nem kell félni, hogy kirohad alólatok 5-8-10 év alatt. Néhány hegesztési varratnál eldobja a festéket, de karbantartással és egy-egy csepp festkkel lejavítható... hiszen nem látható helyek ezek.
A fék: Az a fék rozsdásodik, amelyiket nem használják. Ha a tárcsa "közepe" megrozsdásodik, akkor szintén javaslom a házi orvoslást. (Nekem ezzel nincs bajom... csa a vázon van egy-két rozsdapötty az ülés alatt.)
Ami viszont tényleg trágya, az a kipufogó fekete csöve... házilag újra lehet fényezni 1-2 év után örökösre és szépre. Nekem most kezd megjelenni rajta a rozsda...)
Szia!
Rozsdásodik a fék? Ilyet még nem hallottam! Gondolom, a féktárcsákat értik rajta.
A váznál előfordul, de azért nem úgy kell elképzelni, mint egy lepukkant etnikumi zsigulit. A hegesztések mentén előfordulHATNAK - nem kötelező jelleggel - apró rozsdafoltok. De könnyen korrigálhatók.
Koppanó teló: nem fékezéskor koppan (ha igen, akkor te már majdnem repülsz), hanem inkább gödör, kátyú telibeverésénél. Ez amúgy is kerülendő a futómű óvása szempontjából! Tény, hogy nem túl feszes az első futómű, de ezt rengeteg motorról elmondhatjuk. Egyáltalán nem vészes ez sem, és telóolalj cserével javítható. Én 3 éves korban cseréltem 15W-s olajra, határozottan keményebb lett.
Pusz Cicek!
Gyorsan szerválj egy 10-kulcsot, és húzz rajta picit óvatosan. Ne nagyon, mert, ha megtéped, akkor szakad a menet.
Aztán holnap spuri szervizbe... nehogymááá" elfollyon az olajka!
Csöpög az olajaaaam! És most kezdte, amikor beértem melóhelyre, odahaza még nem vót semmi. Elöl, a szűrő alatt csupa dzsuva . Így féligfekvőtámaszban körbemászva, megsasolva úgy néz ki, h a legalsó csavar körül nincs rendben valami. Meglazulhatott? Vagy valami tömítés kampec? Annak nem örülnék . Hüpphüppszippszipp!
Azért ennek alaposan utána kell járni, nem egyszerű a dolog. Ezek a festések már nem úgy történnek, mint anno otthon a garázsban lefújtuk a Trabantot - legfeljebb nem lett tökéletes.
Először lefujják a színt - esetedben a feketét - majd felmatricázzák, aztán jön egy lakkréteg. Húzós árban minden. Konkrétan segíteni nem tudok, tapasztalat híján, de javaslom pl hayabusagirl-el felvenni a kapcsolatot, mivel neki is nemrégiben festették az idomot.
Kiszemelt áldozatom a gs500f.
De azt olvastam róla, hogy rozsdásodik a fék, és a váz? Igaz ez?
Erősebb fékezéskor nagyot koppan az első teló?
Haverral azon agyalunk, hogy 0km-es mocit vennénk, és 1x-re 2-t. Így próbálunk egy kis engedményt kicsikarni. Amargo-nál most egész olcsón adják őket.
Én a f-es míg haver az e-s verziót nézte ki.
OK! Csak nyelvtanilag az arra meg az oda nem teljes értékű szinonímák.
1: valszeg otthon lesznek a tulajék, ha már 1× arról szól a nap, amiről.(boyler, dawntez)
2: sose szoktak senkit se szívesen látni
Nem hangzik rosszul! Lehetne olcsóbb is, de ez van.
Spec engem nem zavar a kollégiumi fíling - érsd: folyosó végi tusoló, emeletes ágy. Úgy is a fiatalok alszanak felül!
Lehet hogy ilyen is volt eredetileg a mocid
Mivel a GS nagyon jó árban van most, ezért ilyen "mennyiségi" kedvezményt nem hiszem, hogy ki tudtok alkudni. Hiszen az utolsó darabok vannak a boltokban, és viszik, mint a cukrot. Ilyenkor nem tolják a gatyát az eladók bokáig.
Fényezés: A tank és az idom rendben van fényezésileg. A váz valóban hagy kívánnivalót maga után, de attól nem kell félni, hogy kirohad alólatok 5-8-10 év alatt. Néhány hegesztési varratnál eldobja a festéket, de karbantartással és egy-egy csepp festkkel lejavítható... hiszen nem látható helyek ezek.
A fék: Az a fék rozsdásodik, amelyiket nem használják. Ha a tárcsa "közepe" megrozsdásodik, akkor szintén javaslom a házi orvoslást. (Nekem ezzel nincs bajom... csa a vázon van egy-két rozsdapötty az ülés alatt.)
Ami viszont tényleg trágya, az a kipufogó fekete csöve... házilag újra lehet fényezni 1-2 év után örökösre és szépre. Nekem most kezd megjelenni rajta a rozsda...)
Rozsdásodik a fék?
A váznál előfordul, de azért nem úgy kell elképzelni, mint egy lepukkant etnikumi zsigulit.
Koppanó teló: nem fékezéskor koppan (ha igen, akkor te már majdnem repülsz), hanem inkább gödör, kátyú telibeverésénél. Ez amúgy is kerülendő a futómű óvása szempontjából! Tény, hogy nem túl feszes az első futómű, de ezt rengeteg motorról elmondhatjuk. Egyáltalán nem vészes ez sem, és telóolalj cserével javítható. Én 3 éves korban cseréltem 15W-s olajra, határozottan keményebb lett.
Gyorsan szerválj egy 10-kulcsot, és húzz rajta picit óvatosan. Ne nagyon, mert, ha megtéped, akkor szakad a menet.
Aztán holnap spuri szervizbe... nehogymááá" elfollyon az olajka!
Csöpög az olajaaaam! És most kezdte, amikor beértem melóhelyre, odahaza még nem vót semmi. Elöl, a szűrő alatt csupa dzsuva
Először lefujják a színt - esetedben a feketét - majd felmatricázzák, aztán jön egy lakkréteg. Húzós árban minden. Konkrétan segíteni nem tudok, tapasztalat híján, de javaslom pl hayabusagirl-el felvenni a kapcsolatot, mivel neki is nemrégiben festették az idomot.
Kiszemelt áldozatom a gs500f.
De azt olvastam róla, hogy rozsdásodik a fék, és a váz? Igaz ez?
Erősebb fékezéskor nagyot koppan az első teló?
Haverral azon agyalunk, hogy 0km-es mocit vennénk, és 1x-re 2-t. Így próbálunk egy kis engedményt kicsikarni. Amargo-nál most egész olcsón adják őket.
Én a f-es míg haver az e-s verziót nézte ki.
Direkt használtam azokat a szavakat, amiket.
Olyan csodaszép idő van kint!
1: valszeg otthon lesznek a tulajék, ha már 1× arról szól a nap, amiről.(boyler, dawntez)
2: sose szoktak senkit se szívesen látni
Nagyvonalakban erre gondoltam!
Spec engem nem zavar a kollégiumi fíling - érsd: folyosó végi tusoló, emeletes ágy. Úgy is a fiatalok alszanak felül!
Arra gondolsz, hogy ami a képen olyan szürkésfehér, az is fekete lenne? Ha igen, sztem nem lenne rossz.
Nem nagy a különbség, de azért mégsem ua. a kettő!
A mondat értelme az volt, hogy aki ma motorozik, az nem kerülheti el a szelet.
Egy kis tüske: 14 fok van, 7 ágra süt a nap!