Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy olvasószerkesztő.....ne hisztizzen ....húzd meg jó erősen és nem lesz gond.
Most néztem a kiskönyvet reggel és 23 000-nél volt olaj + szűrő meg gyertyacsere. Lehet nem sikeredett rendesen visszacsavarozni a szűrő fedelét vagy ilyesmi. De az már lehet kiderült volna . Szóval most elvileg nem cserés a dolog, és remélem egy 10-es kulcs megoldja a problémát. Mert ha nem, sikííííííííítok .
Köfi Maci . Az a baj, h itt nem nagyon férek hozzája, és 11ig melózom is ráadásul. De apu aszonta, h hnp délelőtt megnézi. Nem állok neki most miniszoknyában bemászni a motor alá . Már cordura-szerkóban megtettem, h megnézzem, honnan a csöpi-csöpi.
Nagyon pöpec, de azt hiszem van benne fujva fehér is+ a matricák.
Lehet hogy ilyen is volt eredetileg a mocid ?
Halihó leendő tulaj!

Mivel a GS nagyon jó árban van most, ezért ilyen "mennyiségi" kedvezményt nem hiszem, hogy ki tudtok alkudni. Hiszen az utolsó darabok vannak a boltokban, és viszik, mint a cukrot. Ilyenkor nem tolják a gatyát az eladók bokáig.

Fényezés: A tank és az idom rendben van fényezésileg. A váz valóban hagy kívánnivalót maga után, de attól nem kell félni, hogy kirohad alólatok 5-8-10 év alatt. Néhány hegesztési varratnál eldobja a festéket, de karbantartással és egy-egy csepp festkkel lejavítható... hiszen nem látható helyek ezek.
A fék: Az a fék rozsdásodik, amelyiket nem használják. Ha a tárcsa "közepe" megrozsdásodik, akkor szintén javaslom a házi orvoslást. (Nekem ezzel nincs bajom... csa a vázon van egy-két rozsdapötty az ülés alatt.)
Ami viszont tényleg trágya, az a kipufogó fekete csöve... házilag újra lehet fényezni 1-2 év után örökösre és szépre. Nekem most kezd megjelenni rajta a rozsda...)
Nyekaki, biztos nem a nyaka véres! Különben is, olajcserés a gép, nem? Akkor kivizsgálható a probléma.
Szia!
Rozsdásodik a fék? Ilyet még nem hallottam! Gondolom, a féktárcsákat értik rajta.
A váznál előfordul, de azért nem úgy kell elképzelni, mint egy lepukkant etnikumi zsigulit. A hegesztések mentén előfordulHATNAK - nem kötelező jelleggel - apró rozsdafoltok. De könnyen korrigálhatók.
Koppanó teló: nem fékezéskor koppan (ha igen, akkor te már majdnem repülsz), hanem inkább gödör, kátyú telibeverésénél. Ez amúgy is kerülendő a futómű óvása szempontjából! Tény, hogy nem túl feszes az első futómű, de ezt rengeteg motorról elmondhatjuk. Egyáltalán nem vészes ez sem, és telóolalj cserével javítható. Én 3 éves korban cseréltem 15W-s olajra, határozottan keményebb lett.
Pusz Cicek!
Gyorsan szerválj egy 10-kulcsot, és húzz rajta picit óvatosan. Ne nagyon, mert, ha megtéped, akkor szakad a menet.
Aztán holnap spuri szervizbe... nehogymááá" elfollyon az olajka!

Szijja mindenki !

Csöpög az olajaaaam! És most kezdte, amikor beértem melóhelyre, odahaza még nem vót semmi. Elöl, a szűrő alatt csupa dzsuva . Így féligfekvőtámaszban körbemászva, megsasolva úgy néz ki, h a legalsó csavar körül nincs rendben valami. Meglazulhatott? Vagy valami tömítés kampec? Annak nem örülnék .
Hüpphüppszippszipp!
Azért ennek alaposan utána kell járni, nem egyszerű a dolog. Ezek a festések már nem úgy történnek, mint anno otthon a garázsban lefújtuk a Trabantot - legfeljebb nem lett tökéletes.
Először lefujják a színt - esetedben a feketét - majd felmatricázzák, aztán jön egy lakkréteg. Húzós árban minden. Konkrétan segíteni nem tudok, tapasztalat híján, de javaslom pl hayabusagirl-el felvenni a kapcsolatot, mivel neki is nemrégiben festették az idomot.
Sziasztok.

Kiszemelt áldozatom a gs500f.
De azt olvastam róla, hogy rozsdásodik a fék, és a váz? Igaz ez?
Erősebb fékezéskor nagyot koppan az első teló?
Haverral azon agyalunk, hogy 0km-es mocit vennénk, és 1x-re 2-t. Így próbálunk egy kis engedményt kicsikarni. Amargo-nál most egész olcsón adják őket.
Én a f-es míg haver az e-s verziót nézte ki.
Mint tegnap mondtam már, szerintem jól nézne ki.
az 1-es pontról fogalmam sincs, mivel ezt szerintem a 7végén beszéltétek meg, amit nem olvastam át.

Direkt használtam azokat a szavakat, amiket.

Olyan csodaszép idő van kint!
Arra gondolok igen!
OK! Csak nyelvtanilag az arra meg az oda nem teljes értékű szinonímák.
1: valszeg otthon lesznek a tulajék, ha már 1× arról szól a nap, amiről.(boyler, dawntez)
2: sose szoktak senkit se szívesen látni
na, csak ugrattalak...
Tervezem, hogy feltöltöm az akksit. Kaptam meghívást bgyarmatra, lehet, hogy elgurulok arra. De még nem biztos.

Nagyvonalakban erre gondoltam!
természetesen, ha arra, akkor oda (is), amennyiben 1: otthon vannak a tuljék, 2: szíveen látnak a tulajék...
Nem hangzik rosszul! Lehetne olcsóbb is, de ez van.
Spec engem nem zavar a kollégiumi fíling - érsd: folyosó végi tusoló, emeletes ágy. Úgy is a fiatalok alszanak felül!
odahova?
Van itt egy matricás topic, nézz be oda.
Arra gondolsz, hogy ami a képen olyan szürkésfehér, az is fekete lenne? Ha igen, sztem nem lenne rossz.
Arra vagy oda?
Nem nagy a különbség, de azért mégsem ua. a kettő!
Ne kakájjá, nem voltam mocni!
A mondat értelme az volt, hogy aki ma motorozik, az nem kerülheti el a szelet.

Egy kis tüske: 14 fok van, 7 ágra süt a nap!