Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Esso uram !

Én nem lenyúlni akartam a melót csak javaslatot tettem,tudod van egy közmondás erre:"Az okos az más kárán tanúl " . Ezért te is figyelj oda nehogy elszálljon,mert az nagyobb gáz.

Szécsénybe mennyire vagy ismerős ?
Jóvannajóvanna, már tennap is akartam válaszolni, hogy : köszi, megfontolás alatt van a dolog, a házi szerelgetés esetén 1xcsak valszeg igényt fogok tartani az olaj-és a légszűrőre , csak valahogy elszaladtam a kipöff-témával .
Már aki nem lesz másnapos. Aki inkább motorozik, mint egy buliban leigya magát - majdnem lehányját írtam
Tessék szépen visszakeresni, ezügyben is volt egy irományom számodra. Nem fogom mégeccer bepötyögni!
hi!

te nem vagy szerencsés?
Jónapot!

Hétvégén csak nem 15 fok lesz?
Szerencsésebbek mehetnek gurulni.
ÖÖöööö... Nem de köszi az infót . A HÉV felől szerintem még Harmati van kiírva . De teljesen tökmindegy, valóban .
üdv! én castrol gps 10w40et használok, ez félszintetikus.
üdv. én valvoline 4t durablend 20w50-et használok
de raktam bele már castrol gp 10w40-et is de a fullgasnal és itt a forumon is
mondták hogy 20w-t jobban szereti(szerintem is -nem zörög annyira- és nem eszi-olcsobb-)
Hát nem ilyesmi infókra gondoltam...

pusziCiccah!
De de sok mindenről lemaradtál
Tudtad hogy a Szentendrein a Harmati már Amargó lett ?
Persze majdnem mindegy
Na szijja mindenki, megjött a Cicca - dógozóba. A változatosság kecvéért .

Dorcsi! Még 2 esélyes, a hét vége, elvileg mennék, de ha pénteken bescsúsz este egy buli (barátnőm már hetek óta rágja a fülem) akkor bizony csúnyán néznék ki szombaton .

Amúgy úgy tűnik, otthoni 24 ezrezés lesz, apunak szerelhetnékkje van . A karbiszinkronra meg esetleges szelepelésre átgurulok a Harmatihoz, oszt jónapot. Nem bonyolítom a dolgokat .
Sziasztok!

Csak beköszönök! Annyit írtatok a hétvégén, hogy képtelen voltam visszaolvasni. Remélem semmiről "nem maradtam le".

Sziasztok

Hogyazatakonybatekert.........................
.............................................................
.............................anyja!

Nem jó a burgmann teló. Minden passzol, méret, hossz, átmérő, csak amikor beraktam, az alján ahol a himba van kitart kb 0,5 cm-t. És nem is érdemes kifurni mert a himba vasa ahogy mozogna felfele odaver a teló aljának mert a teló alján a tányér nagyobb mint a gs-é.
Kérdeztem az országban mindenfele motorbontókat, senkinek sincs gs teló
Úgyhogy marad a régi.
Akkor hitelre pláne ujjat vegyél
Novemberben 899 e volt hitelre+cca 50 a forgalombahelyezés (Harmatinál-bár az most Amargó lett a Szentendrein )
Hitelre menne a vas, 200 kiló beugróval.
Általába úgyse megy az ember 130-al....
Mág megfilózom, az biztos hogy az f-es jobban tetszik, és biztos sérülékenyebb...
Szerintem legjobb még megcsipni egy ujjat 1 milkáért vagy F-est 1,1ért vett valaki itt.
Talán esSo is eladja ocsóért, ha csupaszt akarsz, az biztos hogy egy jó gép
A simábol ne próbálj F-est csinálni! több száz ezer Ft-od bánná. Asszem az a konzóltartó nyulvány sincs a simán. Turázni pedig ha nem akarsz 130-nál gyorsabban sokat menni jó acsupasz is. Egyébként az idomosnál se fogsz hasalni, aszelet ugyan ugy fogja a tested. De azért az idomzat számit az biztos.
Az F-es gyakran nem drágább- nemrég téma volt itt is- mert könnyen sérül és sérült moci már nem tartja az árát, még ha javitgatták is.
Viszont F-esből érdems csupaszt csinálni, még a tükör felgogatása is megvan, index meg lámpa kell és kész.
Szia!
A sima csak az idomozásban tér el, meg amiatt van rajta egy kis olajhűtő.
A sima felidomozásához nem tudok hozzászólni.

Talán annyit még, hogy a sima sokszor a fojtott változat 25 kW teljesítménnyel. Az F-es meg a nyitott, bár abból is létezik a kisebb LE-s.
Sziasztok.

Mocivásárlás előtt állok, és 1ik kiszemeltem a gs.
A sima gs500e miben különbözik az f-es változattól? Az idomon kívül.
Ha megveszem a simát, fel lehet rá rakni a f-es idomokat?
Csak mert árban 700 körül van 2004-es gs, az f-es meg 850-900
Túrázásra venném, és naon jókat írtak róla.
Rf votl a másik kiszemelt, de sokallom az évjáratuk miatt az árukat.
Gs az mennyire megbízható?
Vastagon elég a fél, de még a sima ásványi is. Általános előírás a 10w-40, de nyáron a nagy melegben talán jobb a 15w-50. Én spec ezt használom, repsolban. A fullszintit enni fogja - állítólag.
TL1000R

Szóval ásványit szeretnek ezek?! Jól van, köszönöm..
Nem biztos hogy a szintétikus a jobb
Max a nagyon pörgős mociknál. Se a GS-nél se a Yamahámnál nem ajánlották, utobbinál azért mert akkor fogyasztja az olajat. Nekem ásványiból semennyit nem fogyaszt (igaz nem is pörgetem 8 ezerrel, csak 6 ezer körül)
Az a fekete mocid milyen fajta?
Ya. és Te mit is csinálsz itt?