Nekem egy régi, 8 éves cucc van benne, még az eredeti tulaj rakatta bele, már abszolút nem kapható. Annak idején csúcstechnika lehetett, 2000-ben 70e-be került! . Mozgás- és ütésérzékelőérzékelős, távirányítóval, immobilizerrel. Idén csere lesz nekem is, rakoncátlankodik a rádiója, olyankor macerás kikapcsolni. Típust még nem tudok, de minimum ennyit tudjon, mint ez... Ja, és valószínű beszereltetem, bár biztos meg tudnám oldani én is, de inkább szakemberre bízom, főleg, hogy az előző kábelezését is biztos ki kell cserélni!
Akkor fagyálót és UV állót vegyél! Az a szürke "szar" az nem az, de ha megnézed a LOUIS oldalon, akkor ez ki is van emelve...........mégpedig hogy fagyálló szóval akkor szétvágták direkt
Tippet kérek kültéri motor takaró ponyvára! Az előző szezonban Louisos szürke műanyag sz*rom volt. A szezon utolsó napjáig bírta, akkor szana szét hasadt...
Most valami tartósabbra vágyom, ami mondjuk pár szezont kibír, és hideg hatására nem kezd el porhanyósan törni, mint ez a majom PVC...
Kérdés: hol mit és mennyiért lehet venni?
cordura takaróról is hallottam. Tippeket várok!
ui.: fontos számomra, sokat áll sajnos az utcán a vas, és letakarás nélkül nem hagyom ott soha!
Haligali!
Emberek!Nagyra értékelném, ha valaki tudatná velem, hogy lehet kapni olyan fényvisszaverős felnizsélmatricát, ami pl eriknek is van?Ja, és mi az ára?
Köszi
huhh hat ez nem ecceru
Én Hartáról veszem, egy sráctól (motorszerelő) aztán hogy honnan van meg mittomen, nem is érdekel de eredeti made in france szal erre szte nem rakta ra a hatosag a kezet:)
O is ezt hasznalja,de ha lemesz Szekszardra ott van pl. Fuchs nagyker ott is ennyiert kapsz ilyet ha jol emlekszem
Nekem Te útba esel:-)))
Az új iGOval bármit tervezek tőlem északra, azt úgy oldja meg hogy irány a Hid közepe Egomban....és ott visszafordit:-))))
Szóval ha a GPS-re hagyatkozom akkor sokat kell mennem hozzád:-))))
Motult megveheted nyugodtan vagy jó még a Fuchs is , én ebből az észter félszintet vettem- veszem a Kawába, nincs is rá panasz.
Enni sem eszi (szét is verném nagykalapáccsla- most lesz 3 éves) szal sztem korrket.
Motulban az 5100- as észter szint 10w 40 et vettem most a géphez.
Nemsokára csere.
Á nem tényleg, talén emlékesztek volt még a nyolcvanasévekben egy magyar film: a lopott taxit betolták a polgár ponyvája alá azét meg elvitték, igy se a taxit nem lelték ,meg a lopott kocsit se kereste senki.
Ugy megsértődtem a beszolásodon, hogy eladtam az "utánfutót"
Ez Gyarmaton a nyagy lámpás kereszetződésnél jobbra (Bp felőli irányból) haladva lehet megközelíteni ha jól tudom ?
De ez ugyse most lesz, majd aktuális időben egyeztetünk.
Nekem egy régi, 8 éves cucc van benne, még az eredeti tulaj rakatta bele, már abszolút nem kapható. Annak idején csúcstechnika lehetett, 2000-ben 70e-be került!
milyen riasztód van? én is éppen most tervezem a beszerelését egynek... tudsz valami tanácsot adni mire figyeljek,illetve nagyon nehéz a bekötése?
ami neked kell az ez:
link
Tippet kérek kültéri motor takaró ponyvára! Az előző szezonban Louisos szürke műanyag sz*rom volt. A szezon utolsó napjáig bírta, akkor szana szét hasadt...
Most valami tartósabbra vágyom, ami mondjuk pár szezont kibír, és hideg hatására nem kezd el porhanyósan törni, mint ez a majom PVC...
Kérdés: hol mit és mennyiért lehet venni?
cordura takaróról is hallottam. Tippeket várok!
ui.: fontos számomra, sokat áll sajnos az utcán a vas, és letakarás nélkül nem hagyom ott soha!
Emberek!Nagyra értékelném, ha valaki tudatná velem, hogy lehet kapni olyan fényvisszaverős felnizsélmatricát, ami pl eriknek is van?Ja, és mi az ára?
Köszi
Dawntez! Ezt megkaptad.
Asszem azért a 400ftért nem utazom sokat!
Én Hartáról veszem, egy sráctól (motorszerelő) aztán hogy honnan van meg mittomen, nem is érdekel de eredeti made in france szal erre szte nem rakta ra a hatosag a kezet:)
O is ezt hasznalja,de ha lemesz Szekszardra ott van pl. Fuchs nagyker ott is ennyiert kapsz ilyet ha jol emlekszem
Én 2600ért tudoki, ha 4literével veszem. Azt hittem ennél nincs is olcsóbb..
Nekem Te útba esel:-)))
Az új iGOval bármit tervezek tőlem északra, azt úgy oldja meg hogy irány a Hid közepe Egomban....és ott visszafordit:-))))
Szóval ha a GPS-re hagyatkozom akkor sokat kell mennem hozzád:-))))
Enni sem eszi (szét is verném nagykalapáccsla- most lesz 3 éves) szal sztem korrket.
Motulban az 5100- as észter szint 10w 40 et vettem most a géphez.
Nemsokára csere.
Ugy megsértődtem a beszolásodon, hogy eladtam az "utánfutót"
De ez ugyse most lesz, majd aktuális időben egyeztetünk.