Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg 30-ból 30-at,azt is 3 helyen persze a nyáron kicsit lazitok ám majd
asszony havi 15 napot melo, fél9től 21:30ig kb.. az nem szar sztem..
ALL

Pólómester visszaírt!

Tényleges kell neki a 2 hét, mert tele van melóval igy is!
Szóval KÉREK mindenkit, hogy aki rendelt pólót az az emberke ezen a héten, max a jövő hét péntekig utalja, vagy küldje a pénzt!

Akitől nincs itt a pénz 1-én az értelemszerűen nem kap pólót.....és miatta lehet hogy senki nem kap. mivel nem lesz meg a minimális darabszám.
nekem úgy van elvileg hogy 4 napot dolgozok és utána 2 napom szabad...na akkor rám se sok hétvége esik mondtam az uramnak hogy tartson el,de nem akar Mondtam:legalább a nyáron
Baby:-)))

Nekem ne mond...... 3 műszakos vagyok....nekem nincs se húsvét, se karácsony, se szilveszter......

5 hetes ciklusban vagyok - és csak 5 hetente van szabad hétvégém.........
De ugye egy busával akár utánunk is jöhetsz:-))))
Azt a rajta lévő védőcső kikeményedése okozza......

Én is azt hittem hogy kemény.....azt ma kint volt a napocska alatt a gép, no meg meg is rángattam végre a gázkart:-))))))
Jártam egy kicsit.....és szépen lepuhult a cső.............ahogy annak lennie is kell
De a tiétek nem idomcső? tiszta S betű alakú.
nálunk az állatkórházban nincs ilyen hogy munkaszüneti nap meg ünnep...ilyenkor is vagyunk ügyeletben
egyikre se!

15 szombat
16 vasárnap
15.-re miért akarsz szabit venni? mert szombat, vagy mert nemzeti ünnep
No! Nem lesz buxabuli?
Azokkal nem sok dolga lesz, prima motorok a Keewayek
vagyis nem igérhetek semmit az időpont miatt...akkor melyik napra kéne szabi?14.-15.?
szavadon foglak!
Amugy ténylegesen egy cső az egész.....
Vászonbetétes, gumicső.....
a belső mérete 25mm.........a falvastagsága kb 3-4mm

Körbejártam az összes csővest, autósboltot - de ott tényleg csak formadolgokat lehet kapni, tipusazonosan
Majd szeretnék veletek moccozni,megigérem hogy megelőzhetsz
nesze neked busaelőzés
Akkor jó:-)))

Én is paráztam ezért inkább lekonzultáltam egy motorszerelővel (bár biztam benne hogy esetleg van is neki, hiszen kezdődik a szezonja.......
Májusaba képtelenség megkérni 1-1 csavar meghúzására, mert kb 20-30 motor áll a kertjébe........ráadásul most leszerződött a Keeway-el is.....Ő a helyi garancia"szerviz"
Persze h jön!
És azt is hagyni fogja h a sorban egyszer megelőzzem! Merthát ugye az ember nem mindennap előz egy busát
nem megyek,majd máskor
Évadnyitó túra + Lé napja 2
BAJA

arról volt szó hogy jössz TE IS vagy nem?
Ha jössz akkor szólj, mert máris 28 fő a létszám:-)
Cicc!
Látom Pöfi beteg lett... Szegény
már megtaláltam
Szerintem leteszük a lovakat azt szombat este megszálljuk a Sugó parti vendéglátóipari egységeket......
Pl a Mexikó kajáldát