Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A HOTEL CALIFORNIA

Kerített udvarral, és őrséggel. Remélem elnyeri a tetszést. Nem csillagos, de alunnnni jó lesz. Jah, most lett festve...
Aztat holnap hívom Nyuszi! Bocsesz.... piszkosul betemetett a hó, meg a lavina. Most nem tudom tolni a szelet és hűteni a levet... pláne nem szexuálni a rezet.
(Megint otthon hagytam a számot... ez a titka... lükeMacc! )

Jah, el ne felejtesem:
őrség?
Nos Népek!

Szállás 2008. 03. 15-én éjszakára:
Szállás van, ha kérdezik, 2500-é! Természetesen koponyánként.
Amit elfoglalhatunk:

2 db 2 ágyas szoba zuhanyzóval
2 db 2 ágyas szoba fürdővel
1 db 3 ágyas szoba fürdővel
2 db 3 ágyas szoba zuhanyzóval

Ezeket a szobákat fel kell tölteni létszámmal.

Ezen felül van még:

2 db 4 ágyas
3 db 8 ágyas
2 db 3 ágyas
1 db 2 ágyas

A zuhanyzó "koleszos" a folyosó végén. Emeletes ágyas építő tábor feeling.

Normál esetben 2500 pengő a koleszos szállás. A fentiek drágábbak, de lealkudtam azt is 2500-ra. Így, akinek egyedi igénye van, azt vesszük előre a komfortosabb szálláshelyre. Pl. Blue, akinek "dolga" van!

A lényeg, hogy visszamondható a szállás rossz idő esetén. Ha nagyobb csoport jelentkezik be idő közben, akkor megkérdeznek majd, hogy tartjuk-e a foglalást. Tehát a héten fixáljuk a létszámot, ha lehet. Hogy majdnem azonnal válszt tudjak adni... ez kicsi rizikó, és nem kerül semmibe.
Remélem, hogy nem érkezik nagyobb csoport, és azt is, hogy jó lesz az idő.

Blue, bocsi, hogy nem emileztem. Szóval itt van, amit ígértem.
Csajoknak (is) !
Sziasztok! Verőfényes csodás szép napot!

Tud valaki 2005-ös piros gs500 matrincát az idomra?
Szerintetek hogy nézne ki fekete alapon?
Miből gondolod?
Ki hívott meg? Biztos egy nagyon CUKI emberke lehetett az...
El ne merj menni moccozni nélkülem! Itt nincsen jó idő, szerintük meleg van - 8fok - de sztem nincs annyi, és a nap is csak néha süt! Legyen már szombat, és menjünkmenjünk valahova! Meg ne halljam, hogy vltál motorozni!

Nyusz!
Maci!
Mindenki!
Tervezem, hogy feltöltöm az akksit. Kaptam meghívást bgyarmatra, lehet, hogy elgurulok arra. De még nem biztos.
Már nehogy félre értsd, nem baxtatásnak szánom, csak jó lenne valami konkrétum.
Mert ha csak egy napos lenne - vasárnap - el kell gondolkodnom, hogy mennénk-e.
Sziasztok Népek!

Nos, szállás ügyben restanciáim vannak. Tegnap este 7-kor végeztem a melóban... már élő embert nem találtam, akivel tudtam volna konkretizálni. Ma ebéd után bemegyek hozzájuk. Azaz nagyjából 2 óra múlva lesz válaszom a "LÉ napi" szállásra.

Aki tud, motorozzon ma. Jelentem a mediterránumban is szikrázik a nap... de a szél még csíp és erős is.

Kellemes napotok legyen Népek!

A lyányainkat puszilom, mindegyszálig!
Szélcsendben viszont te csapod a szelet nem? Az eredmény meg ugyan az fú a szél!
Teddy még motor nélkül is ...
Az biztos, hogy ma nem lesz nélküle. Azért én megelégszem a menetszéllel is, néha még az is sok.
Szél nélkül nincs motorozás
Ja, és a lényeg!

Teddy!
Mi a helyzet szállásilag?
Pátok!
Indul a szezon! Mindenki melegítse a gépét! Errefelé már 13 fok van, szikrázó napsütés, és van ereje a napnak. Csak még marhamód fúj a szél.
Napos napot!
Zümit mikor ébreszted fel?
Robogom visszakapta az aksiját volt ügyintézni, most a Szürke szamár kapja vissza az aksiját aztán gyi
Neked is és persze Mindenkinek Szép Napot!

Amúgy ez tényleg az, ma reggel nem leheltem tele a bukót, nem hideg levegőt szívtam és hazafelé már lehet, hogy melegem is lesz! Végre!
szép napot!
Így tárolod? Azta! Háát nekem egy nyugodt pillanatom nem lenne! Akár ha egy babetta lenne, se! Mert ha nem lopják el, amit miért ne tennének meg, hiszen ha más nem, jó buli, amíg van benn benzin, vagy csak kicsit gyepálják, mert milyen menőmár, szóval ha megmarad, akkor a kereszteződésben majd valami önjelölt autóversenyző, esetleg egy 10 éves jogsival rendelkező tamnulóvezető csapja neki a falnak az autójával együtt...
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!
lézer irányzékú sóval töltött Slavia 621!

ha már zéro tolerancia van! Vigyázzunk értékeinkre