ahogy nézem a képeket nem is olyan nagy a baj.....
2 index
1 lámpa
1 kormány
1 bal oldali kapcsoló (fény, duda...)
egy kis fényezés, kromózás
ami kalapácsmunka
- lábtartó+hátsó fékkar konzol
A tankot meg tényleg ugy csinálnám, hogy lecsiszolom, feltöltöm glettel.......csiszolás és fényezés.......
De mivel nem durva a horpadás lehet hogy még ki is tudják neked húzni.............
Az tény hogy ha elakarod adni, akkor meg kell csináltatni atankot is......azt a tankbőr nem fedezi.....bár ha engedsz az árból 100.000-ret akkor biztos vevők lesznek rá:-)
Hápi! Hogy a jóisten álgyon meg! Elég volt Erik balhéja, nem akarok több ilyet!
Természetesen nagyon sajnálom, hogy így jártál, főleg eladás előtt. Azért az lényeges, hogy neked nem lett semmi bajod, de akkor is szegény mocika!
házilag meg megbótoljuk anyámmal:-))))
Annyi az egész hogy vegyél műbőrt.... (bőrt nem varra gépe)....
Nézd meg a Banditos leírást.....
Ha kellek szólj Drágám és megbeszéljük:-))))
a lényeg hogy ha érdekel, akkor rendelj bőrt......a többit már megtudom oldani.......csak egy épp tank kell hozzá mintának....
Casco nélkül legalább hamarabb helyre tudod állitani, és nem kell szivozni a biztositóval.
Szóval az örök igazság :soha nem menni olyan autó után, ami elé nem látni, vagy kurva nagy távolságot hagyni.
Jááááááááááááááj! Ezek a képek...
Szegény Hápi és szegény kis motorja ! Elbújhatok a ma délutáni kis olajcsöpögésemmel, az legyen a legnagyobb probléma...
Nálam a kis gitt stb-vel az volt a hiba( pedig negyed ekkora horpadás nemvolt rajta, hogy ez egy 3 rétegű metál a kawán- amit itthon nem tudnak reprodukálni, úgyhogy fakalapács odabasz (nem kispirics) aztán csere.. Igaz akkor még azt hittem hogy csak 100 ezret kell befizetnem önerőt- utolag kiderült hogy 300 e ft felett 30% az önrész szal 170 volt. Elég volt összehozni azt is..
Hápi minden részvétem a tiéd!
ahogy nézem a képeket nem is olyan nagy a baj.....
2 index
1 lámpa
1 kormány
1 bal oldali kapcsoló (fény, duda...)
egy kis fényezés, kromózás
ami kalapácsmunka
- lábtartó+hátsó fékkar konzol
A tankot meg tényleg ugy csinálnám, hogy lecsiszolom, feltöltöm glettel.......csiszolás és fényezés.......
De mivel nem durva a horpadás lehet hogy még ki is tudják neked húzni.............
Az tény hogy ha elakarod adni, akkor meg kell csináltatni atankot is......azt a tankbőr nem fedezi.....bár ha engedsz az árból 100.000-ret akkor biztos vevők lesznek rá:-)
A lábam fáj egy kicsikét! De nem veszélyes!
Az ütő megállt bennem. Épp az Rtlen volt egy tavalyi motoros balesetről riport, felkavart eléggé, utána meg mit sem sejtve lapozgatok itt.
Neked nem lett bajod?
Válaszd ki a szint és a kódot....
Irj egy mailt nekik, hogy neked ez kell......
1m-ert rendelj! De azért kérdez rá hogy ez is 140cm széles e?
Ha megjön akkor reccsegj!
VAGY!
Ha mozgásképes vagy akkor menj el ide:
Sarolta Bellon Kft
1211 Központi út 21-47 A volt Csepel művek területén
Tel: 1/ 276-0146
vagy
Mencel Mónika
Stulwerk Kft.
23/450-124/110 mellék
vagy
Varga Judit
Szilutext Kft.
2200ft a legolcsóbb.....3500 a ledrágább.....
Szóval ha megvan szólj! és egy szabad napon megcsináljuk a biznict
Nekem is arra fájt a fogam:-)))
Test+lámpa 160.000ft
Na mégse kellett annyira
http://www.langlovagok.hu/html...
................
-Bőrt rendelem! Mennyi kell?
ESSO az eladás úgy néz ki most gelfüggesztve! :(
Természetesen nagyon sajnálom, hogy így jártál, főleg eladás előtt. Azért az lényeges, hogy neked nem lett semmi bajod, de akkor is szegény mocika!
Olyasmi lámpát szeretnék, mint a z 750-es vagy 1000-es Kawán van!
házilag meg megbótoljuk anyámmal:-))))
Annyi az egész hogy vegyél műbőrt.... (bőrt nem varra gépe)....
Nézd meg a Banditos leírást.....
Ha kellek szólj Drágám és megbeszéljük:-))))
a lényeg hogy ha érdekel, akkor rendelj bőrt......a többit már megtudom oldani.......csak egy épp tank kell hozzá mintának....
Idén sajnos eddig 10 balesetből 9nél az autós volt a hibás.............ideje már kicsit a tökökre lépni!
Szóval az örök igazság :soha nem menni olyan autó után, ami elé nem látni, vagy kurva nagy távolságot hagyni.
Szegény Hápi és szegény kis motorja ! Elbújhatok a ma délutáni kis olajcsöpögésemmel, az legyen a legnagyobb probléma...
Legalább neked nem lett bajod!
Lehet hogy csak alámpa belsejét kell cserélni?
Hápi minden részvétem a tiéd!
Én sokáig kacerkodtam vele.......
90 euro
100 euro
Ez meg a gyári lámpa
75 euró