Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naa, ne hulladékozd .
Barátnőm ütött-kopott robziját lopták el az egyik Parlament melletti utcából... Szted kinek kell...?

mért gs-t lopnak?
jóó.. kinek kell egy ilyen kis hulladék..
Ennél egy cseppet paranoidabb vagyok...
Naazéééé!
Oks, akkor mjad ha végez, gyere, itt leszek egy darabig

Jesszus, én gyomorgörcsöt kapnék az idegtől, mikor nyúlják le...
Igenisértettem !
nem nagyon jó most
, mert a doktor akar netezni.
MSN? Közben beadandózok, de jöhetsz...

Cicc! Oksa, én értem, hogy a buli az buli. De ha nem mész, akkor kéretik megjelenni szombaton Balassagyarmat-Nyírjesben

Nyuszkány!
Én nem merném otthagyni a mocimat,az ablakból lesném egész nap.Amúgy sziasztok
Nyírjesben lakom, ez Gyarmat mellett 5 km-re van. De mindenképp egyeztetni kell előtte.
bátor ember vagy...........
én ilyetén módon tárolom. idénre tervezek ilyne gsm-es felhivógatós riasztót belevágni a gépbe. de már kétszer hagyatm a motor oldalába dugva a kulcscsomómat, és semmi gond nem volt..
Én most szombaton kibuliztam magam.
Farsangoltunk.
Aki találkozott velem annak elegendő információ a nevetéshez: p.i.m.p. -nek öltöztem....
Nem, sajnos.
Azt hiszem már említettem szerény motortárolási lehetőségeimet.
A lényeg, hogy 1* akarom elővenni tavasszal. Utána hova rakom, azt még nem tudom.
Veszem a lapot értem a viccet.

Csak azért kérdeztem,mert a szomszéd haveromnak ott van tanyája és elég gyakran járunk le oda,igaz mostanában nem nagyon voltam arra felé.
Egyszer majd meglátogatlak ,merre lehet téged megtalálni?
http://www.idokep.hu/?oldal=el...

Ez az oldal eddig nem nagyon trafált mellé - túlságosan
Ciccah! Szombattól lesz néhány eladó alkatrészem a szervízedhez Na persze a Gyarmat-Bp futár díjat belekalkuláljuk ám
Itt nincs eccercsak, meg majd talán! Ez egyszeri ajánlat volt, majd rábeszélem dawntezre.
Tessék 2 szólás:
1: akarni a wc-n kell!
2: nem erőszak a disznótor, csak a malacnak!

megrendeltem AA legföbb fönöktöl
juppijé!
A jóisten szóljon belőled!
Itt fen északon már javulás van, a tegnapihoz képest. +4 fok van, felhős égbolt, de a szél még fúj.
Szia!
Én sem úgy gondoltam, csak ilyen vicces - legalább is azt hittem - formában adtam elő, hogy Erik mester lejön, és meggyógyítja.
Befejezés: "a hülye meg a sajátján"
Figyelgetem, de most már nem is szivárog. Mindenesetre szombaton szét lesz kapva, mert nem biztonságos. Nem akarok arra hazajönni, hogy úszni kell a házban.

Régebben sokat jártam, árut is terítettem, de utcaneveket nem tudok. Meg azé eltévedni se.
hétvégén izzitani kell a vasakat! :)))