a garázs meg azért jó, mert ha bejutottak akkor szép nyugalomban faraghatják a gépet, meg várhatják a kistehert ami elviszi. mndom, ha kinézték úgyis. (najó: 90%) én abban reménykedem, hogy olyan gépeket választok amikre nincs kereslet.
és az KIIIIIIIT érdekel h az évi 11,5 hónapot robogózó görögök most a fallosz rossz végén állnak! ÉN, azaz ÉN, vagy inkább ÉÉÉÉÉN (a hülye egoista) akarok a hétvégén északra menni (na nem a Nordkapp-ig)
Jé, egy sorstárs... az enyém is ugyanabban a garázsban áll, mint a tiéd! Télen-nyáron... Abus lakat, lánc, féktárcsazár, riasztó, leponyvázva, de még így is minden zajra kinézek.
Bocsi, nem stresszelni akarunk, csak mi ilyen aggódósak vagyunk!
Látod, szállást is csak úgy szervezünk, hogy minimum zárt udvar, parkoló, vagy a sátrazásnál fejünk mellett a moci!
Hááát, olvasva a reakciókat...
Én ha bemegyek egy akármilyen boltba, mindegy h az ütött-kopott Piaggióval, vagy a GS-el, lehetőleg lezárom (gondolom te is), de fél szemem az ajtón kifelé tekint. Nemtudom melyik kerületben vagy, de egy Bátorságért érdemérem jár neked. Ha viszont elviszik, akkor szó nélkül jár pl. a Hülyeségért érdemérem. Ne sértődj meg. Belőlem kicsit másképp jött az ki, hogy én NEM MERNÉM így hagyni. Bár én szerencsés vagyok, egy belsőudvaros társasházzal (szerencsés? és egyebek között EZÉRT vettem)
a robesz-szinyó az más. rendszám nélküli gépet nekem is loptak már el, jó kis cagiva elefantomat.. de pl gs-t minek lopnának? alkatrésznek nem nagy biznisz, ritkán esnek szét(soha kb) sportcélra sem lehet használni.. akkor az enyémből meg annyira kevés van a európában hogy itt sem lenne nagy kereslet, pályázni meg túl kicsi a nagyfiúknak(magukat hívőknek).. a motorlopás is kereslet kínálat alapon megy.. pl 600-1000 sportmotor alkatrész anyni kell mint a szemét, meg enduro vagy supermoto is használható a közutaktól távol. azokat viszik is mint a szemetet. plusz a robesz-szimszon-"50"-es endurók.
Asszem sikerülmegoldanom a képproblémát, köszönöm a továbbképzést!
Itt javul az idő, Görögbe, meg keletre szakad a hó..............
Ahol most 0-2 foknak kellene lennie ott lesz a héten 16
Ahol meg elméletileg 10-15 foknak kellene lenni ott meg -5 van
Jé, egy sorstárs... az enyém is ugyanabban a garázsban áll, mint a tiéd!
a válasz: CSAK
Látod, szállást is csak úgy szervezünk, hogy minimum zárt udvar, parkoló, vagy a sátrazásnál fejünk mellett a moci!
Egyre lustább vagy!
Én ha bemegyek egy akármilyen boltba, mindegy h az ütött-kopott Piaggióval, vagy a GS-el, lehetőleg lezárom (gondolom te is), de fél szemem az ajtón kifelé tekint. Nemtudom melyik kerületben vagy, de egy Bátorságért érdemérem jár neked.