Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt egyébként én is osztom... Ha kinézték csak idő kérdése mikor fujják meg!
a garázs meg azért jó, mert ha bejutottak akkor szép nyugalomban faraghatják a gépet, meg várhatják a kistehert ami elviszi. mndom, ha kinézték úgyis. (najó: 90%) én abban reménykedem, hogy olyan gépeket választok amikre nincs kereslet.
Na, én sem merném éjszakára kinthagyni! Én garagét bérlek neki... Sajnos muszáj! Mert szeretem !
Te, azaz TE, azaz TEEEEE gyere szombaton északra
és az KIIIIIIIT érdekel h az évi 11,5 hónapot robogózó görögök most a fallosz rossz végén állnak! ÉN, azaz ÉN, vagy inkább ÉÉÉÉÉN (a hülye egoista) akarok a hétvégén északra menni (na nem a Nordkapp-ig)
Csak hadd legyen jó idő Itt Egomban reggel esett a hó Azt hittem, rosszul látok.

Asszem sikerülmegoldanom a képproblémát, köszönöm a továbbképzést!
Beszarás:-)))

Itt javul az idő, Görögbe, meg keletre szakad a hó..............

Ahol most 0-2 foknak kellene lennie ott lesz a héten 16
Ahol meg elméletileg 10-15 foknak kellene lenni ott meg -5 van
Hali!

Jé, egy sorstárs... az enyém is ugyanabban a garázsban áll, mint a tiéd! Télen-nyáron... Abus lakat, lánc, féktárcsazár, riasztó, leponyvázva, de még így is minden zajra kinézek.
mert büdös parasztok, és jobb dolguk sincs
Motorostalálkozón miért lopnak szelepsapkát, Kormányvéget?

a válasz: CSAK
Ha már lop valaki valmit akkor nem egy öreg 300 e Ft-os mocit lop Má bocs ha te többre tartod a mocit. Ha ellop egy Hayaát a két telója többet ér.
neked megvan már a Bandita?
akkor mondom lassan hogy értsétek : ha akarják elviszik. akárhogy.
Bocsi, nem stresszelni akarunk, csak mi ilyen aggódósak vagyunk!
Látod, szállást is csak úgy szervezünk, hogy minimum zárt udvar, parkoló, vagy a sátrazásnál fejünk mellett a moci!
hát, mikor hogy. hol itthon, hol apámnál hol asszonynál. így mint az ugrókodos risztó, oylan vagyok.. sosem tudják hol a madár.
télen, nyáron ott parkolsz a géppel?
engem
Én nem, enyém garázsos
még valaki stresszelni? hm?
Nem irigyellek! Nekem nem lenne egy nyugodt éjszakám!
Te Nyúl!
Egyre lustább vagy!
tévedés ne essék: ABUS bácsi vigyáz rá, éás most lesz telefonos riasztó tavasszal.
Hááát, olvasva a reakciókat...
Én ha bemegyek egy akármilyen boltba, mindegy h az ütött-kopott Piaggióval, vagy a GS-el, lehetőleg lezárom (gondolom te is), de fél szemem az ajtón kifelé tekint. Nemtudom melyik kerületben vagy, de egy Bátorságért érdemérem jár neked. Ha viszont elviszik, akkor szó nélkül jár pl. a Hülyeségért érdemérem. Ne sértődj meg. Belőlem kicsit másképp jött az ki, hogy én NEM MERNÉM így hagyni. Bár én szerencsés vagyok, egy belsőudvaros társasházzal (szerencsés? és egyebek között EZÉRT vettem)
a robesz-szinyó az más. rendszám nélküli gépet nekem is loptak már el, jó kis cagiva elefantomat.. de pl gs-t minek lopnának? alkatrésznek nem nagy biznisz, ritkán esnek szét(soha kb) sportcélra sem lehet használni.. akkor az enyémből meg annyira kevés van a európában hogy itt sem lenne nagy kereslet, pályázni meg túl kicsi a nagyfiúknak(magukat hívőknek).. a motorlopás is kereslet kínálat alapon megy.. pl 600-1000 sportmotor alkatrész anyni kell mint a szemét, meg enduro vagy supermoto is használható a közutaktól távol. azokat viszik is mint a szemetet. plusz a robesz-szimszon-"50"-es endurók.