Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az én csavarom, hanem Pöfié
Teddy!

Nekem megfelel..........
Szerintem hirtelen foglalj annyit amennyi a jelenlegi látszám (27 fő)......a többi meg alakul..........

Ja és köszi hogy gondoltál rám:-))))))
Szarul - szerény véleményem szerint......

Amugy nehogy "hülye legyél"..... találj ki egy szép szint és menj be a Matricás topicba és keresd Gergoe-t........
Én bele csináltattam sok matricát és szépen dolgozik - TÖREDÉK ÁRON!
DARÁZS!

Hagy mindent!
Tutó probál szerezni nekünk occón.....ha nincs akkor meg Dunacityben lehet kapni 2500ft/m áron.....igy az egész cső egyben maradhat, hiszen 1m nekünk bőőőven elég.

Ha Tutó tud szerezni az holnap derül ki, ha nem akkor meg csütörtökön legurulok Dunacitybe
Hápika!

Küldjem a képeket? Nem osztom itt meg...ha akarod majd megteszed
Áááá....! nem. Tudnak ők vigyázni rá! Túlzottan is!
Látom vigyázol a lányok alkatrészeire
jo
Ha vége ennek az izgi infónak, majd csörgök!
Na, látom nem az erkölcsrendészeten vagy!
Mondtam már, hogy a Nagypapám engem Szarvinak hív? Nagyon ügyes a nyuszek!
Idén tető alatt lesz ha minden jól megy. Volt egy kis vesekövem vagy homokom, nem tudom, csak azt, hogy marhára fájt. Most a héten lábadozok
Sajan egyenlőre nem gurulok arra, mert nincs mivel, egyébként szívesen MEGHÚZNÁM a csavarodat . .
Köszi!
Igazából Pécsett vagy valahol azon a környéken szeretném még megcsináltatni, nem Pesten... Majd meglátom, mennyibe jön ki. Lehet hogy idén ez elmarad, a gumi és a láncszett fontosabb.
Pohi hogy vagy? kész a ház? motor van, lesz?
Jól látom hogy az a pici sárga egy nyuszi és annak az árnyéke eme szarvas?
Nagyon ügyi vagy!
halee, sziasztok! pfú de régen jártam erre :( de legalább most a szabadidőmbe van mit vissza olvasni :)

Ez tecc, mókás!
nyúljátékafényekkelésaszarvasosmécsestartóval
Ezmiezmá?
Nyugi! Hazáig nem lesz semmi baja. Inkább dobj ide fel egy miniszoknyás képet!
Pohi ! Szasz !
Nem hiszti ez, csak nyafogok itten, majd holnap meg lesz húzva, mert itt nincs mivel és a körülmények sem megfelelőek . De ha erre gurulsz a szolgálati gépezettel és van nálad 1 10es kulcs...