Amugy nehogy "hülye legyél"..... találj ki egy szép szint és menj be a Matricás topicba és keresd Gergoe-t........
Én bele csináltattam sok matricát és szépen dolgozik - TÖREDÉK ÁRON!
Hagy mindent!
Tutó probál szerezni nekünk occón.....ha nincs akkor meg Dunacityben lehet kapni 2500ft/m áron.....igy az egész cső egyben maradhat, hiszen 1m nekünk bőőőven elég.
Ha Tutó tud szerezni az holnap derül ki, ha nem akkor meg csütörtökön legurulok Dunacitybe
Köszi!
Igazából Pécsett vagy valahol azon a környéken szeretném még megcsináltatni, nem Pesten... Majd meglátom, mennyibe jön ki. Lehet hogy idén ez elmarad, a gumi és a láncszett fontosabb.
Pohi ! Szasz !
Nem hiszti ez, csak nyafogok itten, majd holnap meg lesz húzva, mert itt nincs mivel és a körülmények sem megfelelőek . De ha erre gurulsz a szolgálati gépezettel és van nálad 1 10es kulcs...
Nekem megfelel..........
Szerintem hirtelen foglalj annyit amennyi a jelenlegi látszám (27 fő)......a többi meg alakul..........
Ja és köszi hogy gondoltál rám:-))))))
Amugy nehogy "hülye legyél"..... találj ki egy szép szint és menj be a Matricás topicba és keresd Gergoe-t........
Én bele csináltattam sok matricát és szépen dolgozik - TÖREDÉK ÁRON!
Hagy mindent!
Tutó probál szerezni nekünk occón.....ha nincs akkor meg Dunacityben lehet kapni 2500ft/m áron.....igy az egész cső egyben maradhat, hiszen 1m nekünk bőőőven elég.
Ha Tutó tud szerezni az holnap derül ki, ha nem akkor meg csütörtökön legurulok Dunacitybe
Küldjem a képeket? Nem osztom itt meg...ha akarod majd megteszed
Igazából Pécsett vagy valahol azon a környéken szeretném még megcsináltatni, nem Pesten... Majd meglátom, mennyibe jön ki.
Ez tecc, mókás!
Nem hiszti ez, csak nyafogok itten, majd holnap meg lesz húzva, mert itt nincs mivel és a körülmények sem megfelelőek