Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baxa meg! Csak már ott tartanánk! Egyre nehezebben viselem már ezt a szar időt! Tavaszt akarok, MOST! És motorozni, veletek!
Azt értem. De ha úgyis kidobta volna?
Azaz! Dagályon le, és ahol a Vizafogó leér a Dunához, ott lett volna a tali. De mosmá azért is te vezecc, és Budán!
OK....

A kazid el van rakva.......a cuccok meg eleve rajta lennének..........
De mindent eltudok vinni eleve mikor majd megyek magánzóba fel hozzád PC-t bügykölni
Nem - csak nem cigánykodok.....
egy ilyen idom éppen valami 40 ropi/db....vagyis 80,000HUF.....

A teszveszen néztem egyet 6000-ért, de nem tetszet......akkor már legyen egy gyári, színrefújt.....szóval nekem megérte a 8000-ret
OK! Kávé van! Volt! Lesz!
Az, hogy nem tudok veletek foglalkozni, az nem azért baj, mert unatkozni fogtok, hanem azért, mert amíg ti jól érzitek magatokat, addig én görcsölök a vasakkal, és kimaradok belőle.

A szilvesztert tartalmazó miniDV kazimat is majd hozd el lécci! És a mocidon legyenek rajta a kameratartók, meg minden biszgentyű, hogy meg tudjam sasolni.
Ki akarta dobni? Te meg megvetted 8 ropiért?
Ez az évszázad Darwin-díjas üzlete!
http://gs500fanklub.extra.hu/g...

Hamarosan fent van.....kb 8:00-ra
Na szépen elbeszélünk egymás mellett! Az a Pesti alsóra visz, és a Dagály u folytatásaként Népfürdőnek hívják. Így már OK, de és a budai lehajtásra gondoltam.
Teddy

Nincs a manuállal semmi baj......

http://www.sunburst.hu/doksik/...

77mb.......
csupán kis idő kell mig letölti...............

Ha Más nem megy akkor szóljatok
Ömlszetve mert 5 oldalt írtatok tele megint, Én meg mnindjárt mehetek végre haza (6-kor)

Esso.....

Kit érdekelsz TE?
Azt hiszed hogy Nyírjest felé csak miattad lehet menni? Nem túra, nem túra....ÉS? Kávéd legyen otthon azt nyenya.....nem hinném hogy cigó vendélátó vagy aki a megfáradt vándort a nagy melóban még egy kávéra se hivná meg:-)))))))

fisi
Neked ezt az oldalam ajánlom:-)
http://500as-csapat.extra.hu
A heidenauval nem lesz gondod....

Amugy ha ER5 tipp kell, akkor az oldalamon keresd TOMPI elérhetőségét......Ő szerintem MINDENT tud a kicsiről....mert a Z750S előtt Ő is azt nyomta....

Hápi!
egy karbiszinkron csodákra képes.....nekem az 5,5-ből csinált 3,8-akat!
Már csak ezért megérte azt a 7000-ret hiszen hamar behozta az árát

PigiGS
A kezdők elől mennek......a haladók meg tudják és merik húzni a gázt!
Áll be egy 30-as csapatba..... Én elől 100-al fogok menni....de hátul olyan 120-140 közt.........
Na ezért.........hiszen a kezdők nem mertik - ÉS nem is ajánlom nekik a gázcibálást, hiszen még nem ismerik a gépet....aki ezt mondja az NE JÖJJÖN VELEM, mert belép nem kellene szállnia hátulról!

Franyo01
Nézegesd a licitoldalakat.
Van egy csóka Balcsi felé aki már vagy 2 éve árul egy idomot (GPZ-é volt)....6 pengőt kér érte....
ha jól emlékszem akkor www.teszvesz.hu
Ez biza GYÁRI:-))))

Egy gyári tört F-es idom alja........
Csiga megborult Ő leszedte....neki nem kellett.....kiakarta dobni....Én meg ha jól emlékszem 8 pengőért megvettem inkább tőle...... azt a törött részt levágtam és kicsit megszabtam
hát nemtom.. egy 4hengeres blokkot fullra széthúzni, csomó tömítés, meg a lánc..csak ami cserés ilyenkor van vagy 20-30 lánctól függ, az óradíjak meg szinbte mindenhol 4-5ezer körül vannak. kérdezd meg bárhol mennyiért bombáznak szét egy 4hengeres blokkot..
Nem véletlen, hogy kocsival hasonlítottam össze az autót!
A moci más tészta. És tudjuk, hogy fürgébb, ezt itt nem kell bizonyítanod!
Viccelsz a Yamahámmal bármelyiket legyorsulnám 100km/h-ig (asszem 4,7 alatt van százon, a mocim meg 3 körül))
És az én mocim még nemis a csúcs
A városban az is csak 50-et mehet
Megmondom az őszintét. Ha lenne 110.000 Euróm, akkor ezt biza megvenném... aztán szopatnám a Ferrarikat vele! (tudni illik, hogy Ferrari "fan" a Teddy ) Nagyon komoly masina... és nem látszik rajta.

Ez lenne az...
Erre céloztam! sportkombi
Majd még csinálnak 2 üléses kabriókombit is
Persze ha van rá vevő mértne
Piet! Tudod mit mutatott a TV tegnap?
Audi A6 Quattro kombi... sportspoilerrel.
A fránya dögben meg egy V10-es moci duruzsolt a maga 580 lóerejével és 650 Nm nyomatékkal! (Öltöny, nyakkendő, szép család... és bukósisak a kocsiban vazzze!)

Ha neki ez tetszik, akkor így tud hozzájutni!

U.i.: Persze egy GS valóban nem izomgép... de tagadhatatlan, hogy jól mutat rajta a hasidom.
No, ez éppen Blue exmocija. A receptet alább olvashattad. Végy egy törött F-es idomot és szereld fel rá a szakállat róla.
Figyu minek ilyesmi egy turamotorra?
Ez olyan mint egy kombi autón sportspoiler- fábol vaskarika.
Persze van az is, da az is idiótaság
Én sem hallottam még gyáriról, csak hátha tud vki vmi okosságot.
...esetleg valami kiszuperált hókotróról
Linkeltem volna service manualt, de Blue oldalán nem műkszik a "gomb". Valami 80 MB..., ha újra elérhető lesz, akkor szól a Főni!
Blue-nak volt. De nem gyári. Az egyik cimbi öszetörte az F-es Gs idomzatát... és az a kis "szakáll" megmaradt belőle épen. Nos, a Főni megbarkácsolta, és még jól is nézett ki!
én nem tudok gyáriról, esetleg valami más motorról valót lehet átalakítani rá.