Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MUKI!

Amugy a csoportos motoráz örömei:-)
A nevemre katintva menj a VIDEÓK-ra.....
Ott egy kis túrafelvétel:-)
Mindjárt teszek még fel párat:-)
Láttom:-)

link
Jó reggelt mindenkinek!

Na ha már időjárás észak-keleten ( Vásárosnamény ) szakad a hó már kb. 10cm, ugyhogy ha szánkózni akartok gyertek ( vagy havat lapátolni )
Elindult a szavazás a www.rrace.hu oldalon, az autópályamatrica ügyében...
Gondoltam, hogy nem hibáztatok. Vannak AKMT tagok a szélrózsa minden irányában ki kell használni a lehetőséget. Én is bárhová megyek, akár autóval, akár motorral mindig felhívom a barátaim a közelben.
Egyszer megúsztam így egy egész éjszakás hótorlaszban állást.
Hasznos dolog.
Ellenben a szél megjött....majdnem fellököt a robesszal.....
Ez már össze van hozva testvérem:-)))

Tavaly az évadnyitó esete.....
Adony eső, szél......8:00
Győr napsütés....Ciláék jelezték is......
Esztergom felhőszakadózás......Hawk jelezte (nem ez a HAWK:-)

Győr napsütés....9:00
Esztergom....napsütés.....9:00
Adony eső......

Mire kiértem a benzinkútra 9:30-kor már itt is sütöt a napocska:-)

Amugy Én a www.idokep.hu - t nézegettem.....
Mivel emberek adják a jelzéseket...és 5-10 percenként frissül eléggé pontos és megbizható!!!
Egész jó kis időjárásjelentő hálózatot lehet itt összehozni.
Még szilárdékés em ilyen pontos... kinézek az abalakon, oszt megmondom mi van! (bár ez közel sem előrejelzés )
HE HE

tisztul az ég:-)))
Most jön majd a viharos szél - amit reggel igért a rádió......
Sok sikert:-)
Én szerencsére már túlvagyok rajta - bár a szerda-csütörtök-pénteki napot ne kívánja senki tőlem:-)
Az asszonyság még dolgozni se akart elengedni.....de ugye béremelés előtt nem veszik jó néven ha otthon maradsz egy kis taknyosodssal:-(
Sajnos vannak ilyen emberek is............
Kizárt hogy jobb lenne a látószög mint az enyém most:-)
ÉN imádom ezt az idomot és a FAZER tükröket......
Még ha a téli kabátban nyomom akkor is hátralátok.....

Amugy miről beszélsz vazzzzzze?
Százhalombatta 6:30 szakadt az eső......
26km-rel délre.....Adony 6:55 leszállok a busmanról nem esik......azt 2 perc és szakad.......
Igen rusnya egy idő van most is............de ugye kit érdekel:-)
Megyek fosztogatni a bankautómatához......a vezér gép mindjárt röffen (a sárga rettenetes:-)
Jó reggelt!

Baján még rettenetes felhők vannak, és szemerkél az eső... és ideért az influenza. Nem látok a láztól és a t@konytól. Még jó, hogy dróton nem terjed ez a vírus, így biztonságban vagytok...
Ma Louis katalógust böngészek majd, és gyógyulok a meleg szobában.
Tudom-tudom! Egyébként nagyon jól használható ez a tükör, mert széles és jól állítható! Csak fekete és köralakú...

ÉS MIÉRT ESETT ESTE??? De mintha most már kikandikált volna a nap, igen, már süt is!!! SÜSS FEL NAP, FÉNYES NAP!!!!!!!!!!!!!
No a két link nem volt jó.....

Ez már jó:
http://www.magnumtuning.hu/

a ledes kütyü meg:
http://www.autohifi.hu/default...
JAAAAAAAAAAA

Azzal sajna még most sem szoláglhatok........
14,95 euró darabja:-) Csak ha rendelsz NE FELEJTSD EL HOGY NEM PÁRBAN VAN ÉS NE 2 DB-ot kérj!!!!
Mert adnak 2 jobbost vagy 2 balost:-)
Engem a szrvaim miatt állítanak meg......főleg külföldön:-)))))

Mikor mentem egy lazát (Adony - Bp - Zvolen - Bojnice - Leva - Komarno - Esztergom - Dobogókő - Adony ...608km) szakadt az eső fél útig....
Épp átértem a határon...kilöttem a várostáblánál.....kemény 40-ről....55-re.......erre a yard már integet is.....
Leááltam - odajött, azt elkezdett röhögni......majd "tovább".......és indultam........
Hehe! De tégla alakú? Mert ha nem, nem érdekel! És króm legyen ám!

Majd megoldom, csak idő kérdése.
Ratesz!

Ha neked ennyire nem jók ezzek a tükrök akkor..............

Csomagold be.......hozd el...........Én meg neked adom a 2 GS tükröt.........
De utána egy szót sem akarok hallani:-))))))
Voltál kint szeptember 9-én a DEMON??

NA AZ VOLT KIRÁLY!!!!!!
16000 motor......

Persze az AKMT jött el a legvégén:-)))) mármint csapat......és arról a helyről amit még Én beláttam.......

KIRÁLY VOLT
http://blue---speed2.freeweb.h...
MUKI!

Félre ne értsd már!
Én Itt nem tartok senkit kocának.......még a végén vágás lenne:-))))
Az hogy ki hogy, mennyit motorozik az az Ő dolga - Én meg teszem a sajátomat.......

Ellenben ez a FELVONULÁSDI......nem élek Én má a komcsi rendszerbe ahol kötelező volt apáméknak minden május 1-én felvonulni.....
Én túrázok.....és ha 40 motor van mögöttem akkor 40........szép hossszú a sor:-)))
De a lényege az, hogy nem megmutatom magam - hanem elmegyek egy történelmi helyre - ahol kulturálodhatom.....és a másik 40 motorost is erre veszem rá.......várak, kastélyok, helyek, völgyek, tavak, tenger.....stb............
Egy felvonulás lételeme hogy LAKOTT TERÜLET LEGYEN.....
Én meg épp menekülök a lakott terülteről......

Írtam már erről is...... (Olvasátok el a könyvem és akkor nem kell állandóan idézgetni.......http://bluedevilbook.fw.hu/ minden felajánlást szívesen fogadok:-))) ahogy eddig ezt már 4 biker meg is tette....)
Szóval nem engedhettem meg magamnak azt amit sok helyen olvasok.......vagyis hogy a vállakozó úriember felül a mocira és elmegy csak ugy........1-2-3 napra......

Mint látthatod nekem a motorozás 95% kőkeményen meg van tervezve...... mikor, mire lesz pénzem.......és ezzel NAGYOOOON sokan vagyunk igy! És ugye ezzek csak tervek!! Nem mindenre tudok Én se elmenni......De ha érdekel szivesen elküldöm neked a beosztásomat és a bepipált túrákat, napokat......összesen ha jól emlékszem valami 20 nap!!! (ebből a nyári túra 5)
Kb ennyi lesz idén ami szabad......tehát 04-23 óráig a magam ura vagyok.......

Tegnap olvastam egy Route 66 túráról..... közel 1,5 millió lenne egy 2 hetes túra........nekem ez egy évi fizetésem........a leirásban meg? "SZIA mikor lesz? Minket érdekelne......" tutira nem 3 műszakba jár:-)

Szóval visszakanyarodva.......Jó dolog a felvonulás....csak nem nekem.........
Itt vagyok ám - csak nem lehet tudni mire van idő....

A biztonsági őr vágja a kémiát?

Nem Én a MOL-nál cseszem az időmet 3 műszakban egy üzemben aminek a végterméke az amit elrágcsálsz, amibe a szalámit van csomagolva, amit nagymuterod az arcára kenn, vagy amit épp meggyújtasz a szülinapi tortádon....vagyis a Paraffin üzemben .......
nekme is volt de nálam bevált még a yardok is megállítottak megnézni hogy mi az és tetszett nekik
a világító szart sem ér, nekem volt...
Hehe, passz. Azt se tudtam, hogy van ilyen!