Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

A túrára való tekintettel nézzétek meg ezt http://www.hirado.hu/cikk.php?... hátha már addigra múködik.

Blue !
Ha időm engedi (még nem tudompontosan ) csatlakoznék hozzátok. Az októberi záróbuli is nagyon jó volt.
Persze:-)
A gépjárműnyilvantartóban:-))))
Hogy az országban mennyi GS van azt nem tudom, de itt kisvárdán 2db van.
Egy F és egy E.
És január 15.-én láttam Nyíregyházán egy kék GS500 -at a vasútállomás előtt közlekedni.
Intettünk egymásnak.
Akkor kapkodni kell a papucsokat utánuk!!!!
A nagy igazság, hogy talán 2 GS-ről tudok Óváron. De egyikőjöket sem ismerem. Lehet, hogy még nem figyeltek fel a fanokra.
Tényleg? Mennyi GS500 lehet az országban? Valahol csak utána lehet nézni... csak úgy kíváncsiságból.
No igen:-)
Hisz ha fent aludnál te is akkor ráérsz 6-6:30-közt kellni......
Ha meg Pécs felől jösz Siófokig az egy laza 2-3 óra...vagyis szintén 6-kor kellhetsz:-)))

A különbség?
Étgyomorra a napi távod kb 800km lenne...........
ha fent alszol akkor meg csak 600:-)
Lassan a testel:-)
Mosonmagyaróvárról van szó?
Mert onnan HA jön akkor Gyöngyhalász jön (Moto Guzi Breva)
Győrzámolyról Ciláék (1300 Pan Europe)
Győrből Derdi (kocsival)
Arrafelé nem sok GS van a fanok közt tudtommal:-(((
Kikeresem mindjárt. Éppen azon gondolkozom most, hogy évadnyitás után az Óváriakkal tartok... haza. Ugyanis ott laktam 5 évig. Tavaj áprilisban költöztem vissza Bajára. A "nyugati" barátaim meg még nem is látták a motort... még a végén kerekítek 1500 km-t azon a hétvégén.
http://www.utisugo.hu/hotel-ap...

itt láthatod kívülről. Régen (4 éve) a munkám miatt laktam náluk vagy 2 hónapot. Fontos szempont, hogy a mocit le lehet tenni az udvarban biztonságos helyre... nem voltak vészes áraik akkoriban. Most gőzöm sincs...
Teddy!

Van motel.....ez tuti:-)))
Bár a fene tudja hol:-))) (pedig battai lakos voltam 23 évig:-)
A Tréning meg iszonyat........valami 10 ropi/éj.......

De ha már ilyenbe gondolodsz, akkor keress rá a
http://www.szallasjegyzek.hu/h...

Zárt parkoló, jó a szoba (tapasztalat) és nem hallálos az ár.....és még vacsizni is tudsz helyben
PLUSZ!
Ahogy Én megyek fel az M7-re emmelett az épület melett hasitok el.............
És folytatom:-)))

Kérdezd meg a többieket akkik ott voltak tavaly:-)
Battai tali.....Diósdi tali.....Törökbálinti tali......1-es úti tali.......
2 órán keresztül haladtunk 25km-ert......mindenkinek tele volt a hócipője:-)))

Azt motoroztunk 60km-ert Tatabányára....ott megint tali......

Szóval az nem is évadnyidó volt hanem TALI-NAP:-)

Velence azért lett kitaláva mert mindenhonan 170-180km-re van...........
Pécstől is.....Mosonmagyaróvártól is......Egertől is........
Akkor van ám Százhalombattán is motel, ha nem jössz haza előtte. Ezen nem múlik...
Akkor lesz korai indulás, ha sok dolgom lesz előző nap, és nem megyek bele az éjszakába. (ilyenkor 10-körül érek haza)
Ha a B terv válik, be, akkor nekem 2,5 óra az út a Balatinvilágosi (Enyingi) lehajtóig. 8-ra ott is vagyok, és elszívok egy cigit, termoszból beverek egy kávét, beindítom a kamerát, és felveszem a népet, ahogy elkígyózik alattam (ugyanis itt a pályát felüljáróról lehet nézni). Aztán meg írány utánatok... Siófokig be is érem a csapatot. Még véletlenül se álljatok meg! Azért raktam így össze a B variánst. A következő megállónál majd bemutatkozom mindenkinek.
A variáns esetén a filmet nem készítem el, de helyette Blue-val kávézom indulás előtt.
Ha pedig ez sem elég:-)))

Akkor telefon elővesz.....06703734670-et tárcsáz......s felhiv engem:-)
A szöveg:" szeva Blue mester, merre vagytok"

"Most indulunk Velencéről....."

"És mikor vagytok kb. lepsényi Total kúton?"

"Kb. 8:40"

"ÉS Siófoknál a Tescós lejáró/felhajtónál?"

"kb 9:00"

"OK...Akkor a Tescós feljárónál felmegyek elétek....és a leállósávban döcögök előre....."

Ez így szoktuk csinálni...
Az lehet:-)))))

Mert tényleg nem értem milyen itinerről beszélsz..............

Nálam az itiner max az útvonalat jelenti...... az hogy mikor, hánykor leszünk itt-vagy amott hát ki nem .....le....
Lehetettlen kiszámítani és azt mondani: IGEN! FONYÓDNL jövünk le 9:13-kor......... hiszen lehet hogy nem tudunk 8:00-kor elindulni........vagy útközben gebasz van..........stb............

Ezért a régi szöveg!
Állj be mögém azt köves............ha tudsz:-)))

De Én max egy itinert tudok adni neked:

Time Km Instruction For Toward
Summary: 319,8 kilometres (9 hours, 12 minutes)
8:00 0,0 Depart Velence on Local road(s) (North-West) 1,7 km
8:02 1,7 At Velence, turn LEFT (South-West) onto M7 [E71] 68,5 km
8:52 70,2 Bear LEFT (West) onto 7 [E71] 9,8 km
9:04 80,0 Arrive Balatonföldvár
9:30 80,0 Indulás Balatonföldvárról 7 [E71] (West) 42,5 km
10:21 122,5 At Balatonkeresztúr, turn RIGHT (North-West) onto Local road(s) 4,1 km
10:26 126,6 At Balatonberény, bear LEFT (West) onto Local road(s) 5,1 km
10:32 131,8 Bear RIGHT (West) onto 76 7,6 km
10:42 139,3 At Sármellék, turn LEFT (South) onto Local road(s) 12,5 km
10:55 151,8 Arrive Balatonmagyaród
12:55 151,8 Depart Balatonmagyaród on Local road(s) (North) 16,5 km
13:14 168,3 Continue (North) on 75 7,9 km
13:23 176,2 At Keszthely, bear LEFT (East) onto 71 5,2 km
13:29 181,4 Arrive Vonyarcvashegy
13:59 181,4 Depart Vonyarcvashegy on 71 (East) 13,6 km
14:16 195,0 Bear RIGHT (East) onto Local road(s) 1,7 km
14:18 196,7 At Badacsonytördemic, turn LEFT (North) onto Local road(s) 3,9 km
14:22 200,6 At Nemesgulács, bear RIGHT (East) onto Local road(s) 3,3 km
14:26 203,9 At Káptalantóti, bear RIGHT (East) onto Local road(s) 1,3 km
14:27 205,1 Turn LEFT (North) onto Local road(s) 2,0 km
14:29 207,1 Bear RIGHT (North-East) onto Local road(s) 2,0 km
14:32 209,1 Bear RIGHT (East) onto Local road(s) 8,3 km
14:41 217,5 At Zánka, bear RIGHT (South-East) onto Local road(s) 0,8 km
14:42 218,2 Turn LEFT (East) onto 71 13,0 km
14:58 231,2 At Aszófo, continue (North-East) on Local road(s) 4,2 km
15:03 235,5 Bear RIGHT (East) onto Local road(s) 4,3 km
15:08 239,7 At Csopak, turn RIGHT (South) onto 73 0,9 km
15:09 240,7 Turn LEFT (East) onto 71 27,6 km
15:42 268,3 Arrive Balatonakarattya
16:42 268,3 Depart Balatonakarattya on 71 (South-East) 4,3 km
16:47 272,6 At Balatonaliga, turn LEFT (North-East) onto M7 [E71] 45,5 km
17:10 318,1 At Velence, turn RIGHT (South-East) onto Local road(s) 1,7 km
17:12 319,8 Arrive Velence

SUMMARY
Driving distance: 319,8 kilometres
Trip duration: 9 hours, 12 minutes
Driving time: 5 hours, 16 minutes
Cost: 4 989,04 Ft
PLUSZ! amit Teddyről írtam....

Szóval azért utálom amikor 76 helyen csatlakoznak mert:
1., ugye meg kell állni - és elinditani 20-30 embert igencak macerás.....
2., nem lehet tudni hogy ott van, volt vagy csak lesz? Volt erre is példa, hogy a túra reggelén jött az SMS-hog yhol csatlakozik...... mi ott megálltunk azt vártunk 50 percet.........persze nem jött.............azt este hivot hogy - mikor kiállt a garászból elment a kedve.........
3., mazohizmus:-)))))

És a végén:-)
A teljes táv az indulástól az érkezésig szól:-)))) Az egy túra:-)

Mellesleg Én nektek délieknek Siófok környékét javasolnám......
Vagy a korai indulást...........

A lényeg hogy akkor megbeszélünk egy Balatonföldvári csatlakozást is.........
Onnan akkor 9:30-kor indulunk majd el.....tehát addigra kell odaérni..........
na akkor most csak van itiner..mindegy...valszeg nem értjük egymást
A vizi fogadó Adonytól kb 4km-re van...........
Ha ott alszotok akkor már jöhettek velem..........hisz pályamatrica igy is-úgy is kell..........

Ebben az esetben TUTIRA hazajövök..........
hungaria uton mi van?
Iron!

Azért nincs megálló szervezve, hiszen elindulunk és kész.....
Nem külföldre megyünk, ahol ugye a kifelé úton gond lenne. Amugy ha elolvastad a túrák legelső cikkét akkor azt is olvashattad hogy kb 100km-ként megállunk, mert nekem annyit bír a lábam....(után bármikor begörcsölhet...és akkor daru kell hogy leszedjen)

Szóval 8-kor elindulunk...... a táv kb 200km lefelé......autópályán.....
De!
Jelenleg ugye Fonyódnál vége van, ahol fel kell menni a sima 7-esre......és majd csak Balatonföldvár után lehet visszameni a pályára....

Szóval 8-kor elindulunk - és a kövi megálló pár percre a Balatonföldvár végén található MOL kút lesz (ez fent van a hegyen)

Innen visszaviszem aki jön a pályára...és irány a bivalyrezervátum.......

Onnan.....hazafelé ugye az északi parton jövünk......majd Akarattyánál vissza a pályára.....és irány Budapest..........

Az hogy nem aprozom el az itinereket az azért van ami ott le is van írva!
Én a túrákat NEM MÁSNAK tervezem, hanem magamnak......hiszen nem mondhatom meg neked hogy itt, meg ott várj!
Aki eljön annak örülünk - aki nem az lemarad..........
Ez volt az indulás része........

Út közben pedig ugye nem hallálosan megyünk...tehát ha a figyelmembe kerül valami akkor bizony megszakitjuk pár percre a FIX itinert.........

A többi csatlakozási pontnak pedig végképp nincs értelme, hiszen Ha Egerből, Debrecenből, Győrből, Mosonmagyaróvárról eltudnak jönni a bikerek, akkor más is képes arra hogy a találkozó ponton jelentkezzen be:-)

Írva vagyon hogy idén korai indulásokban gondolkodom.....így aki utál korán kellni - no azzal nem sokat fogok találkozni....

És specc ezzen a reggelen 6:00-kor végzek bent a cégnél mivel éjszakás leszek.......szóval ha hazajönnék és 30 percig csak ülnék - tuti a bealvás..........
Igy a tuti csatlakozási pont tényleg Velence....hisz lehet hogy már haza sem jövök.....így az Adonyi pont kilőve......

A többi pedig az amit Teddy írt!
Mindenki kalkuláljon saját magával.....vagyis ha Teddy feljön pl. Fehérvárra aludni - akkor neki a M7/62-es útnál kb. 8:10-kor kellene megjelenie, hogy mikor elszáguldozunk mellette Ő betudjon állni a sorba......
Bár ha már igy is felkell - akkor szerintem Ő is a talihelyre fog jöni, hiszen az onnan kb 15km......
A Velencei lejáronál leön - visszamegy - és rálép a Siofok felé menő oldalra.....onnan 2 km a benzinkút....

Ha haza is jövök akkor is 7:00 indulás....vagyis kb 7:35-re ott vagyok az M7-esen....
van honlapja ennek a motelnek? ár? nekem tetszik....becsatlakozással az baj h baja, pécs tuti 2-3 óra amig felérsz siófoknál a pályára ..lehet kényelmesebb az alvás...
bár ott én sem voltam
hungária u
Ha megalszom valahol, akkor az Adony közelében a 6-os út mellett lesz. Van egy csomó motel. Én azt hiszem a Vizi-fogadót lesem ki magamnak. Van ott régről ismerősom.
Ha pedig becsatlakozom, akkor nekem könnyű dolgom van, hisz autópályás átlagot kell számolnom Enyingig, vagy Siófokig.
Azt most speciel nem tudom, hogy hol van vége az M7-nek...

Kaposvár és Fonyód között pedig nagyon jó kis technikás pálya van... Ha Fonyód nem is tetszik, de az út biztosan magával ragad majd.

Nos, ez a tervem.
ja lassan értem a kérdésrt is szerintem arra ami a gépen van nem megy a talp a taphoz adnak még valamit...bike world on nézegettem..
Enduro.....van jobb ötleted? aktuális lesz ugyis...
ja ja pécsi vagyok
hova szoktad vinni a banditát szervibe?