Louis 20€, az átlátszó csak 15€! Itthon 5800Ft volt a hejjamotor.hu-nál. Szentendrei út 4. 1 hét alatt behoznak mindent, de 290ft-al "váltják" az Eurót.
Ja, és elfelejtettem feldobni a tuti kis dugattyúnak kinéző szelepsapkákat. Természetesen szintén bordóban! 220ft/db volt ám!!! Hmmm, marad holnapra is fejlesztés!
Ma egy kicsit csinosítgattam a gépet egy felni dekorral, meg itt vannak már fenn az új Pirelli Sport Demonok . Valamint némileg megdrótkorongoztam az első tárcsánál lévő fémfelületeket, mert picit már barnult. Szerintem feldobta a gépet eme kis design erősítés. Csak ezeket a tükröket tudnám már lecserélni...
A mienk keskenyebb, egy kis gumi a féklámpánál mini-szerelőcsomagnak. Ennyi. Én beerőltettem oda egy defektsprayt és kész. Hát nem túl praktikus, de ez van. Esetleg még oldalra lehet tenni lapos dolgokat.
No, ekkora csapatban még nem motoroztam. Csodálatos látvány!
És meg kell tanulni... nem megy ez ösztönből! Fejben dől el ez is.
Csak biztonságosan élmény, ha ökör vagy, akkor elcseszed még a többiek élményét is. Nem lennék annak a helyében, akit az első megállás után "kilök" a csapat...
Nagyon minimális a hely! Éppen a láncspray, egy pár kesztű és kicsire Hajtott izzókészlet és az eü csomi fér el. Viszont mindent csak vízmentesítés után illik ide pakolni, mert ujjnyi rés van alul, és minden víz betalál az idom alá.
Ratesz tudna okosabbat mondani, mert az ő GS-e olyan idommal van felszerelve, mint az általad kiválasztott. Az újabbak "széles-lapos" fara a fentieket tudja.
Én több felvonuláson voltam már.A legnagyobb alsóörsi volt,már nemtom melyik évben. Állítólag volt olyan ,hogy a sor hossza 22km volt ! Tényelg felfigyeltek ránk,és tényleg nagy feleőség csapatban motorozni,de nagyon király !!!!!
Csapatban motorozni felelősség. Vigyázni kell egymásra, nincs mese. Nekem a legnagyobb gurulásomon - a citadellás témán kívül, amin 1x voltam, oszt kész - 102 moci volt és 130 fő. Apám, de nem volt szar... Szerintetek amikor a kis falukon átmentünk milyen kamillázás volt? Mindenki csak lesett. ÁLLAT JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!
Az első képen Ratesz felirattal a hátamon, a codálatosz cbr-emmel, no az én vagyok!
Blue!
Az alsóörsi felvunulás alatt én sem azt értem,hogy igyuk le magunk és másnap hazamegyünk !! Mivel,ha évente megiszom 0.5l alkoholt akkor sokat mondok(inkább a motorra és a motorral kapcsolatos dolgokra költöm a kevés kis pénzem ).Én arra gondoltam hogy a "vegyes" felvonulás elött megbeszélünk egy helyet,ahol majd találkozni fogunk és onnan indulunk egy gs felvonulásra.Megállás csak cigi,wc, illetve némi szendvics,illetve ital elfogyasztása miatt !!Szintén nem vagyok híve és nem is keresem azon tulajok társaságát,ki egy motoros felvonulásra utánfutón hozza motorját ,illetve egy tankot motoroznak ki egy nyár alatt! Nekem mint már említettem 2003-ban volt egy Gs500 2,5 év altt 45000km motoroztam !!! Úgy gondolom én ezek után nem koca motoros vagyok,mint akiket te nem kedvelsz.
És igaza van!!!
Azért csak ő felel a csapatért. Mégha """""csak""""" erkölcsileg is. Aki nem oda való, az pucolhat... nem csak a motorozáskor, de máskor is. Nehogymá önvádaskodnia kelljen, mert a füles kemény volt és egyel kevesebben tértek vissza...
Azért se szeretem azilyen felvonulást mert mindig van 1-2- sok marha akik aztán ényleg mgakarják mutatni......és baleseteket okoznak....
Hogy ezt hogy szürjük ki?
Az új emberek általában mindig közvetlenül mögöttem jönnek.....igy a többeiket nem veszélyeztetik....engem meg ugye nem akr megelőzni.....
és már kész is...........
Ha meg LENNE.....ilyen egyén azt az első megállónál szépen lküldöm az ellentétes irányba - mint amerre Én megyek.....
DE! 4 év óta még nem küldtem senkit el!!!! MIért is?
Mert ugye az ember nagy tömegben MARHA......és az ismeretlenségben még nagyobb......
Vagyis Én sem mennék el egy olyan csapattal motorzni - akik még nem gurultak együtt 1-2 évet.....
Hisz az hogy itt bratyizok Teddyvel még nem jelenti azt hogy ismerjük egymást......
Katika pl tudja hogy ha villan a féklámpa akkor meddig fog égni..... ha bzizzen a seggem akkor merre rántom a kormányt...stb.....
A könyv a piros gombost írja... én e szerint csinálom. Valószínű annyi csak, hogy nem egyszerre durrantod oda az áramot az egész rendszernek, és nem egyszerre veszed el...
Kezdetben én is balf@szkodtam vele. Picsába, nem indul az új motor!!!!
Piros gomb?
Mármint a motorstop?
no azt max akkor használom ha jövök le a hegyrűűűű azt nincs pénztem benzinre:-)))
Betszem üresbe - leállitom a gépet és hadd guruljon.....
Sajnos az ilyen vegyesgyümi meg nem az Én világom - és akik vlem járnak 90% szintén igy vannak vele....szóval a találkozók, fesztiválok, különféle hely ahol sokan csak azért mennek le hogy megmutasság Ők a fasza csávók - totál hidegen hagynak.......
Voltam már, hallottam róla.....kösz elég is volt...........
Erre pár napja vlt a saját fórumban pont jó rész:-)))
És tény... Az nekem se motorozás, hogy elmegyek 100km-ert jól berugok - fetrengek 3 napig azt 100km és otthon vagyok....
Nekem a túra ott kezdődik hogy napi 400km.... alatta csak: "elmentem drágám gurulni egyet".......
Az évadnyitó pl ugye arra felé megy - vagyis nem messze......Mi megyünk 200km-ert neked kb 70-et kellene jönni:-)
Az Őrségbe eleve leakarok menni 1-2 napra........valamikor nyáron...........
Szlovéniába is arrafelé megyünk:-))))
Szóval ez nem lehet gond!
A másik fele - ami sajnos tényleg anyagi - hogy Én szerencsés helyzetben vagyok mert középen lakom.....
DE! Ha Esély Petya eljön, eltud jönni Debrecenből - az ország másik végéből akkor más is képes erre......persze neki is ugy érdemes ha 2-3 napra jön....
De a nyári GS találkozón reggel eljött és este hazament......
Az öszi ELŐZÁRÓ túrán is ott volt...akkor Mátráztunk egyet......
Írtam már!
Volt hgy Én aludtam másnal, volt hogy nálam aludtam Győriek - mert másnap korán volt az indulás........
Szóval minden megoldható!
PLUSZ!
Mivel az idei év nekem is MEGA szükös - igy majd rendezek egy sátras GS - AKMT bulit - amire tényleg EL KELL JÖNNI:-))))
A mocik elférnek...sátorhely is van....... Érkezés szombat délre.....bogrács....a környéken lehet 1-2 kört menni..(pl velencei pancsolás)... este tábortűz.......másnap ébredés és dél után mindenki hazaér még világosban....
A költség meg halovány......hisz a saját benzined - meg amit bedobsz a bográcsba, itókába......
Mikor partyzunk akkor mindig összedbjuk a végszámlát.....
Ez volt már 500ft/fő de az 2000-at még sose lépte tudtommal át...... és ugye 2000ből nem kajáklsz meg egy étterembe:-)))
A kertem meg 1000nm - amiből 300nm a foglalt rész....a többi meg csak fűűűűűűű:-) Ja meg van 2 fa is:-)
Ja, és elfelejtettem feldobni a tuti kis dugattyúnak kinéző szelepsapkákat. Természetesen szintén bordóban! 220ft/db volt ám!!! Hmmm, marad holnapra is fejlesztés!
És meg kell tanulni... nem megy ez ösztönből! Fejben dől el ez is.
Csak biztonságosan élmény, ha ökör vagy, akkor elcseszed még a többiek élményét is. Nem lennék annak a helyében, akit az első megállás után "kilök" a csapat...
Ratesz tudna okosabbat mondani, mert az ő GS-e olyan idommal van felszerelve, mint az általad kiválasztott. Az újabbak "széles-lapos" fara a fentieket tudja.
Az első képen Ratesz felirattal a hátamon, a codálatosz cbr-emmel, no az én vagyok!
Az alsóörsi felvunulás alatt én sem azt értem,hogy igyuk le magunk és másnap hazamegyünk !! Mivel,ha évente megiszom 0.5l alkoholt akkor sokat mondok(inkább a motorra és a motorral kapcsolatos dolgokra költöm a kevés kis pénzem ).Én arra gondoltam hogy a "vegyes" felvonulás elött megbeszélünk egy helyet,ahol majd találkozni fogunk és onnan indulunk egy gs felvonulásra.Megállás csak cigi,wc, illetve némi szendvics,illetve ital elfogyasztása miatt !!Szintén nem vagyok híve és nem is keresem azon tulajok társaságát,ki egy motoros felvonulásra utánfutón hozza motorját ,illetve egy tankot motoroznak ki egy nyár alatt! Nekem mint már említettem 2003-ban volt egy Gs500 2,5 év altt 45000km motoroztam !!! Úgy gondolom én ezek után nem koca motoros vagyok,mint akiket te nem kedvelsz.
Azért csak ő felel a csapatért. Mégha """""csak""""" erkölcsileg is. Aki nem oda való, az pucolhat... nem csak a motorozáskor, de máskor is. Nehogymá önvádaskodnia kelljen, mert a füles kemény volt és egyel kevesebben tértek vissza...
reggel érkezem:-)
Azért se szeretem azilyen felvonulást mert mindig van 1-2- sok marha akik aztán ényleg mgakarják mutatni......és baleseteket okoznak....
Hogy ezt hogy szürjük ki?
Az új emberek általában mindig közvetlenül mögöttem jönnek.....igy a többeiket nem veszélyeztetik....engem meg ugye nem akr megelőzni.....
és már kész is...........
Ha meg LENNE.....ilyen egyén azt az első megállónál szépen lküldöm az ellentétes irányba - mint amerre Én megyek.....
DE! 4 év óta még nem küldtem senkit el!!!! MIért is?
Mert ugye az ember nagy tömegben MARHA......és az ismeretlenségben még nagyobb......
Vagyis Én sem mennék el egy olyan csapattal motorzni - akik még nem gurultak együtt 1-2 évet.....
Hisz az hogy itt bratyizok Teddyvel még nem jelenti azt hogy ismerjük egymást......
Katika pl tudja hogy ha villan a féklámpa akkor meddig fog égni..... ha bzizzen a seggem akkor merre rántom a kormányt...stb.....
Kezdetben én is balf@szkodtam vele. Picsába, nem indul az új motor!!!!
A faszság, meg inkább jópofa kérdés volt!
Gondolom a kétüteműn nem kellett neki húzni a kuplungot... meg a köbcenti is 1/4-e volt.
Mármint a motorstop?
no azt max akkor használom ha jövök le a hegyrűűűű azt nincs pénztem benzinre:-)))
Betszem üresbe - leállitom a gépet és hadd guruljon.....
Olvass baby:-))))
"Kuplung be....."
Szóval nem tud kiugrani a gép!
2., mivel oldalsztenderen van igy nem is fog elindulni a motor ha sebességbe van hagyva:-))))))
Voltam már, hallottam róla.....kösz elég is volt...........
Erre pár napja vlt a saját fórumban pont jó rész:-)))
És tény... Az nekem se motorozás, hogy elmegyek 100km-ert jól berugok - fetrengek 3 napig azt 100km és otthon vagyok....
Nekem a túra ott kezdődik hogy napi 400km.... alatta csak: "elmentem drágám gurulni egyet".......
Az évadnyitó pl ugye arra felé megy - vagyis nem messze......Mi megyünk 200km-ert neked kb 70-et kellene jönni:-)
Az Őrségbe eleve leakarok menni 1-2 napra........valamikor nyáron...........
Szlovéniába is arrafelé megyünk:-))))
Szóval ez nem lehet gond!
A másik fele - ami sajnos tényleg anyagi - hogy Én szerencsés helyzetben vagyok mert középen lakom.....
DE! Ha Esély Petya eljön, eltud jönni Debrecenből - az ország másik végéből akkor más is képes erre......persze neki is ugy érdemes ha 2-3 napra jön....
De a nyári GS találkozón reggel eljött és este hazament......
Az öszi ELŐZÁRÓ túrán is ott volt...akkor Mátráztunk egyet......
Írtam már!
Volt hgy Én aludtam másnal, volt hogy nálam aludtam Győriek - mert másnap korán volt az indulás........
Szóval minden megoldható!
PLUSZ!
Mivel az idei év nekem is MEGA szükös - igy majd rendezek egy sátras GS - AKMT bulit - amire tényleg EL KELL JÖNNI:-))))
A mocik elférnek...sátorhely is van....... Érkezés szombat délre.....bogrács....a környéken lehet 1-2 kört menni..(pl velencei pancsolás)... este tábortűz.......másnap ébredés és dél után mindenki hazaér még világosban....
A költség meg halovány......hisz a saját benzined - meg amit bedobsz a bográcsba, itókába......
Mikor partyzunk akkor mindig összedbjuk a végszámlát.....
Ez volt már 500ft/fő de az 2000-at még sose lépte tudtommal át...... és ugye 2000ből nem kajáklsz meg egy étterembe:-)))
A kertem meg 1000nm - amiből 300nm a foglalt rész....a többi meg csak fűűűűűűű:-) Ja meg van 2 fa is:-)