Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

laser sisakok is jók állítólag...meg a hjc -t is hallom többször...
félreértés, a szelep azért kell derékszögbe nekem hogy a tömlőt rátudjam kényelmessen rakni pl. egy kuton mert jelenleg elég erőlködés a tárcsa mellett felülről levezetni a tömlőt...ugye nem hajlik oda pont..mert a féktárcsától nem fér oda..szal ezért kaptam tippet derékszögű szelepre arra könyebben nyomom a tömlőt...
Ez a GREX azért még mindig tetszik: R1 Club Silver... csak 64 EUR.
link
Persze az előbbi csak vicc volt:-)
NINCS OLYAN hogy leányvállalatos bukó.....
Hisz mi lenne abban a poén - ha pl a LAZER gyártana Tornádót???

Vagy a Schubert Grexet???

Van 1-2 lököt gyerek aki ilyeneket hiresztel, mert nem szeretne kisebbségben maradni...........
A HJC épp ezért ugyan olyan mint a többi...........hisz ha minőség, akkor az ár is!

Amgy....
Nézd meg a LOUIST..... Mit ir a HJC-ről vagy a Streetfigeteről......
Szerintem ugyan azt fogod látni......(mindjárt megnézem Én is:-)
Ez a sisak kérdés nekem is piszkálja a csőröm. Most cserélek tavasszal. Eddig úgy gondolzam, hogy de jó kis sisak ez a GREX... és ahogy olvasok minden felé, rájövök, hogy bele kell nyúlni a buxába. De mennyire? No, ez van most kitalálás alatt... nagyjából 40000-ig szándékozok költeni. Nézegettem a teszteket itt-ott, és arra jutottam, hogy nagy bukásnál a drága sisakban leszakad a fejed és sértetlen marad, az olcsóbban meg kinyilik a buksi... szar ügy belegondolni, de úgy néz ki, hogy ez a kategória (alsó-közép) egy magamfajta bikernak megfelel.
És szerinted a HJC miben jobb mint a Streetfighter?

Nem vitatkozni akkor hisz meddő lenne..........
Volt nekem már nem egy..........

9.000ft - Tornadó......szar:-) 7000ft-os bukó.......max robogósoknak ajánlom........
15.000ft - BT - KIRÁLY!!!!!!! Nekem nagyon bejött, csak hát elvitték a TZR-rel...............
22.000 - Grex G06 - JÓ!!! Volt már 3.......a mostani a mocihoz kaptam ajándékba......
25.000 - Grex G10 - Felhajthatós volt és mivl beleszerettem igy megvettem egy L-est az M-es fejemre:-)))
39.990 - Airoh Mathisse.......EGY RAKÁS SZAR. 2-3 hónap múlva kitágult mint a picsu.........

26.000ft (100 euró) - Streetfighter 05" - 2 éve nyüstőlöm....benne van 43.000km.....és még mindig cuppan a fejemen!
SZÓVAL NEKEM A STREETFIGHTER NAGYON BEJÖTT..............

Tetszik a formája, a "tudása" és az ára.....
Gs-en.....110-nél....nyugodtan hallgatom a rádiót........

Sóval nekem a kövi bukóm is Streetfighter lesz......

A HJC?
Az is valami "leányvállaltos" bukesz......legalábbis ezt szeretik mondani:-))))
Hogy ha az leányvállalatos - akkor a Streetfighetr is....méghozzá az amerikai SIMSON bukesz kisöccse....
Egy SIMSON bukó kb 200.000ft..........legalábbis nagy a hasonlóság
Hát én nem vennék egy ilyen "nevesincs bukót". Tudom-tudom, már mind kompozit, meg csilli-villi, meg ilyen szabvány, olyan szabvány. De én óckodok ilyenektől. Azt is tudom, hogy nem lehet mindenkinek Shoei, Arai sisakja, de akkor inkább veszek egy HJC-t kompozitban 27e ft körül. Az tuti minőségi. Nincs kipersegés a pofán, kismadár fütyőrészés, párásodás, meg nem lehet bélést cserélni. És ami nagyon fontos, hogy 100 sisak, 100 fajta méret és forma. Próba nélkül nagy bátorság bukót venni. Shoeit vettem, és az XR1000-ből L kell, a másikból (nem emléxem) viszont XL, ráadásul az nyomta hátul a fejemet. A sisak kérdés nagyon kényes dolog - szerintem.
Kilogó szelep?
Hát olyan a Yamaha Mint-emen van, de azzal ugye nem is hasitok 140-et........
Szóval szerintem nem hiába nem kilógó a szelep......

Amit Teddy mond..........
Az RMC-be és a legtöbb motoros boltban vehetsz szelepsapkát ami a gumidra van méretezve......vagy 2 bartól 3-ig lehet tudtommal kapni......
A Gs-re ugye a 2,2-es kell, meg hátulra 2,5 vagy 2,8-as

Ebben 3 db sik van....zöd, fehér, piros......
Zöd - a nyomás annyi amenyi kell.....
fehér - elmegy
Piros - FÚJJ
Ez valami 1500-2500ft/db

Ha ez sok akkor OBI, TESCÓ...stb........
Nekem is egy ilyen kis mérőórám van - és eddig verte az összes benzinkútat!
Épp ezért Én mindig azt csinálom hogy fújjás után ezt is ráteszem.....
Én kikérdezném valami gumis ismerősőm előtte. Szakértelem nélkül úgy gondolom, hogy ha nem a kerék függőleges síkjában van a szelep kilógó része, akkor megér egy centírozász is a dolog. Persze, ha forgásirányba teszed fel, akkor jó. Úgy viszont mi értelme a derékszógnek?
Inkább venni kell egy kicsi mérő műszert, és odaférsz mindenhová. 1500-2000 Ft. Annyira pontos, hogy beállítsd vele a nyomást. Az enyém valami kínai (R-Type). Ellenőriztem két kúton is az elvileg hiteles mérővel, és kb. 0,1 bar eltérést mutatott. mindig felfelé csal.
ha már katalógus..látott abban vki derékszögű szelepet? esetleg vki használ? nagy vergődés anélkül a légnyomás...
Blue igaz amiket írsz, de azért ruhát ,csizmát, bukot nem mernék rendelni felprobálás nélkül. Persze ha valakinek van ugyanolyan ésmerősének és fel tudod probálni az más. Én a Louisban probálgattam a csizmákat, de ami tetszett az nem volt jó még a 2 számmal nagyobb se, kényelmetlen vot és fobiát kaptam mire lekinlódtam.
Bukóban igazábol most se tudom mi lenne jó, vagy lötyög vagy letépi a fülem .
Jól körülirtad a Restpostent: CSAK internetten rendelhető. Haver most volt kint mert volt akciós fémfékcső erre közölték vele, csak neten rendelhető, pedig nem volt Restposten. Mondjuk ez a Triesterstr-én volt az elég kicsi bot.(mondjuk én csak ott voltam eddig)
Na ha már LOUIS........

Ha olyat látsz hogy RESTPOSTEN akkor azt CSAK rendelni tudod......és a motor mellet ha van egy szám akkor látthatid hogy hány darab van még belőle (tudtommal)

A renedlés menete:
A kiánt cuccokra kattansz és irány a kosár......
majd a végén a jobb felső sarokban oda mész a kosárra.......

Kitöltöd a z adatlapot........

Nekem anno másnapra megjött az email, benne az adatokkal.....

Ezt kinyomtatod és irány a bank..........
A papiron fent van hogy mennyit kell utalnod (benne van a postaköltség is - 19 euró !!!)
És a számlaszám a különböző hülye kódokkal együtt.............

Elutaod a pénzt és mivel kódos így nem kerül semmibe az utalás (persze ha a saját számládról nyomod)

Kb 1 hét és megjött a csomag..............

Hog ymiért irom ezt le?
azért amit mintha már írtam volna...........
Rákérdeztem idehaza hogy mennyibe lenne egy új bukó.....129 euró kint vagyis jelenleg olyan 33.000ft...
No erre kapsából rányomták a 38.000-ret.......
Szóval itt is, ott is 5000ft a posta......
Igen ám! De ekkor még csak a boltban van!
Ha fel kell menni Bp-re, akkor az is pénz (nekem kb 3000ft lenne az utazás)......vagy kérheted utánvételel (kb. 2000ft)

Ha viszont egyenesben rendelsz a louistól akkor ugye egyébb más akciós holmit is megtudsz venni - és akkor is csak 1 postaköltséged lesz!!!
Látod....
Mindig várni kell az akcióra:-)

Ez is az egyik kiszemelt bukóm.....
EZ....25% kedvezmény kapsából
Na de ez már tényleg durva:-)))))

Hol itt a mazohizus????
Kabátba tehető fütés.................
És csak 50 euró???....Én inkább fázok:-)))
Remélem a Streetfigter bukó is lesz egyszer akciós........Én az enyémet 50 euróért vettem......most meg 98 ha jól emlékszem...
Ez van

Én ezért nem kapkodok soha, hiszen akció mindig van........bár igaz, hogy össze-vissza......
Gyöngy tudtommal kipattan a bőréből már.....
Elmondása alapján nem volt nagy zakó...a motornak alig lett baja - és hogy eltört a csont és müteni kellett, azt se tudta csak másnapra........

JAAA tényleg:-))))
Ráadásul már postáztam is az egyikel alkatrést:-)))
No ez van....öregembernek a memóriája néha hiányos:-)
Blue! Láttad már az új Louis akciós katalógust! 25€ a Saito II-es, én meg most vettem meg 40-ért! Amatőr vagyok!
Találtam két fant majdnem a nyugati végekről. J.Balázst és N.Zolit. Lefelé jövet is népes csapat jöhet össze Gyöngyhalászékkal. Feltéve, ha lelkes fanok.
Tényleg, Blue! Gyöngyhalász visszaült a motorra a baleset után? Vagy nem ő volt? Mintha valahol olvastam volna...
Na akkor tuti a találkozás
Szia Hawk!

Naményba elég sűrűn járunk, kb kéthetente.
Pontosabban az ugornyai tiszapartra.
állitolag ott szervizelik a ""szabós" suzukikat(apriliában)
hungária 15.
Hali

Mostmár naményban ( Vitka ) is láthatsz egy GS 500 E-t de gondolon előbb vagy utóbb össze futunk már csak a távolság miatt(30km)
Biztosan jó néhány lehet, ha minden városban van legalább kettő. Itt Baján egy ER-5-öt látok rendszeresen, és azt hiszem a múltkor láttam eyg GS-t is. De messze volt, és elillant a forgalomban.
Szeva Blue mester!

Elolvastam a "Ha velem tartasz ezzel egyetértesz!!!!!" című olvasmányt!

Gartulálok! Szeretem az őszinte embereket!
Ami itt le van írva az tiszta, világos és érthető. Mármint megérthető.

Sajnos egyéb okok miatt nem tudok veletek tartani, de egyébként szívesen mennék.