Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham igy néz ki...faxa cucc...szerintem...(ennél a házi barkács az olcsóbb csak )
ilyenre gondoltál? ezzel rámegy?
nida Te is Pécsi vagy...:-P
persze ha kéred és megveszed akkor azzal...doboz kb. 40-65 között + tartó cuccok 20 körül valahogy igy áll össze a dolog ahogy én néztem zsír ujonnan...
állitolag azzal szállitják
szvsz a givi dobozokhoz kell venni egy tartót (monokey v. monolock)
Hello mindenkinek!
valaki tud segiteni hogy ezt a dobozt fel lehet rakni erre a
csomagtartora?(talpal szállitják)vagy a talpat hozzá kell faragni?
nade nincs itiner...azt mondta nincs részletesebb akkor meg honnan tudjam h mikor ér hova....
nem tetszik Fonyód... ...
hol aludnál te eloző este? hmm Fehérvár?
Ironed!

Én is úgy tervezek, hogy előtte való este indulok, és megalszom az indulóhely közelében. Ha sok munkám lesz, akkor út közben csatlakozom be a túra napján. Mondjuk Siófoknál az autópályán. Blue azt hiszem pontosan követi az itinert időben is, tehát számolható lesz az érkezésük. Megállok a pálya felüljárójánál, onnan már messziről látszik a csapat. Megállniuk sem kell, mert hátulról be tudsz csatlakozni 1-2 km-en belül. És egyszer csak lesz még néhány motoros, mire a rezervátumba érünk.
Ahogy nézem, neked Fonyód lenne a becsatlakozáshoz az ideális hely, hasonló megoldással. Pláne, az 1200-essel pikk-pakk beéred a bandát. Vagy mindjárt Balatonmagyaród...
valószínűleg arra gondolhatok, hogy a megállókat is tartalmazza de mivel nem állsz meg sehol az induló és a célállomás között igy értve van..de visszafeléis uez? met csalakozási pont csak 1 van a MOL Velencei parkoló vagy a bivalytanya..közte és utána semmi...
részletesebb????
Az mire jó?
Itt le van írva minden ami fontos.....
találkozási hely, indulási idő, útvonal.....

Azt nem tudom hogy hányan leszünk, milyen motorokkal, milyen idő lesz, menyit eszik a moci, mit fogok magamnak csomagolni, milyen kedvem lesz.....stb:-)

Tehát egy itiner erről szól.....legalábbis nálam, és amiket eddig láttam:-)

2004 - 14 motor
2005 - 37 motor
2006 - 28 motor
eddig ilyen volt a létszám az évadnyitásokon.....persze mindig voltak olyan bikerek akiket csak ekkor láttam - és azóta se.....
ezt láttam..azt hittem van részletesebb is....
Szia Blue, Sziasztok!

Nagyon tutin hangzik az évadnyitó! Remélem kegyes lesz az időjárás hozzánk!

üdv mindenkinek!
Ez az évadnyitó nagyon frankónak tünik és még ráadásul vasárnap is van!!! Tehát bizti,h ráérek! Csak a motor készüljön el és legyen jó idő!!!!!!!
Már kész van kb 1 hónapja:-)

Itt van.....

Sz összes TERV pedig
ITT
a pontos itiner mikor lesz fennt?
54 nap múlva AKMT- Gs500FAN 2007" nyitó túra

Már csak 2 jegyű:-))) emlékszem mikor még 3 jegyű volt:-)
Igazából a kellemesebb fogyasztás vonz, bár némi plussz paripának is örülnék! A szupersportos múlt mégiscsak kötelez...
köszönöm, már megtaláltam!
Persze az ugye érthető hogy ezen a képen nem GS500 van......
Neem Gs500 könyvem van...azt adnám el....
A vételár pedig tényleg euróban kell.....mert gyüjtöm össze nyára az eurókat:-)
Hát a komplettet a fene tudja - ellenben Én pont eladnám a könyvet......(a vaterán is licitáltatom)

Van akit érdekel????
25 euró az ára.....
15-ért odaadnám.........vagyis kerekitsünk lefelé......3000ft-ért.........
www.motorosok.hu
Itt megleled, de sajnos a jelszót és a felhasználónevet már elfelejtettem. Azt hiszem, csobaikaresz tudja. Néha felnéz ide is, de általában a Hyosung topicban szokott garázdálkodni.
Ez a fgojtáskivételre vonatkozik, amit írtam.
Szervisben cca 25 e Ft (Egyszer ennyiről mutatott egy GS-es számlát róla)
Ratesz!

Gőzöm sincs, mennyiért csinálnak teljesítménymérést. És ott is megvan a kérdőjel, hogy a gyári adat milyen teljesítményt mutat. Mert ugye, ha a főtengelyen mért teljesítmény a 35 kW, akkor mennyi amit lead az aszfaltra? Ugyebár a padon ezt mérik meg. Utána bányászkodok ennek valahol.
Én amondó vagyok, hogy ameddig kiszolgálja így az igényeid a GS, addig nem érdemes ezzel foglalkozni. Bár, a kíváncsiság nagy úr...