Szerintem motorozni voltak,odafagytak a vashoz és most várják,hogy kiolvadjanak.
Talán emiatt nincs hozzászólás.
Elraktad a vasat ???
Van egy kérdésem. mi van akkor ha az akkut (gyárit ) feltöltöm savkeverékkel vagy ha ugy tetszik akkumlátor folyadékkal.Jelen esetben tudomásom szerint zselés az akku, mit árthat ez neki ???
Köszi.
Hmmm.... Mivel a motor még bent van a szervízben, március elött nem igazán tudom beleaplikálni!
De megadom az e-mail címem küld át a számod és akkor majd egyeztetünk! Vagy akár itt az enyém!
20/396-0716
budmyke@freemail.hu
Esetleg vmelyik hétvégén! Nu majd meglátjuk! megdumáljuk! Nagyon szépen köszönöm!
Nekem az alkalmassági nyáron volt még 2000-ben autóra és akkor a doki legyezte magát a pöttyös könyvvel mert melege volt! Ezért kihagytuk! Pedig ott bebuktam volna! Jó-jó a közlekedésben nincs bajom a szinekkel (pl lámpa-tábla ilyesmi) de ha vmi messze van akkor nem mondom meg milyen a szine! De volt már hogy a napszívta száraz,de még zöld fűben nem találtam meg a piros (fakó piros) labtát! Kicsit röhögtek rajtam! Ez van élni lehet vele sőt kell! Van ellene megoldás vizsgálat plusz szemüveg,de az egész annyiban van mint egy Dainese motoros bőrkombi használtan! Akkormeg már inkább az!
Itt vannak a képek .
A méretek Hossza.26 mm.átmérő a 10 mm a perforált résznél 11 mm ami azt jelenti,hogy 10 vagy 10.5 mm-es furatba lehet belenyomni. A hosszából lehet levágni ha kell de csak akkor ha a foglalat bele fog menni ezután.
Na persze a kresznél csak a zöld meg a piros számit Az hogy lila vagy tarka boci jön veled szembe az tök mindegy
De akkor a példád is azt igazolja hogya lilát meg a kéket össze lehet téveszteni.
A sogorom szinvak ,erre hogy ne legyen problémája, a vadonatuj mociját átfestette feketére (na jó neki az tetszett).
Ez megint nagyon tetszik! Még tíz pont!
A színtévesztő a pirosat és a zöldet keveri. Emlékezzetek az alkalmassági vizsgára: ződ karikákban piros karikákból számok.
De van egy jó történetem! A szomszédomék régen kabátokat varrtak, és piacoztak vele. Na a tökszár szomszéd elment Pestre áruért. Kék anyag helyett hozott valami rettenetes hülye lilás színt. A neje kérdezte, hol a kék anyag, amit hozott? Fél óráig vitáztak, hogy hozott-e, vagy nem, mire kiderült, hogy a lilát vette kéknek.
Szia! Bandit téli álmot alszik? OK tedd fel a képet és majd lecsekkolom! De az egész kék kütyü nem nagyobb mint egy egyforintos szóval tuti,h ragasztva lesz! Előre is köszi!
Tudnál esetleg egy képet mellékelni a visszajelző lápádról (meglévőről) vagy legalább a búráról,mert lehet,hogy tudok neked segíteni.
Tegnap matattam a tartozékaim között és találtam egyet ami kék színű kb 3cm hoszzú és az átmérője kb 10 mm (ahol a furatba illeszkedik) .Én is csinálok képet felteszem ide és majd meglátod,hogy jó vagy sem.
Te buta! Az nem szintévesztés (ÉN s az vagyok) hanem színvak......
A színtévesztés az árnyalatok hibája...vagyis abba a barom kinai könyvben nem látom a számot a sok sok szinben és árnyalatban.....
De azt hogy kék, piros, lila, züd, fehér, arany, barna...stb azt láttom...........max egy kicsit nehezebb a szín beazonosítása.........főleg ha árnyalatos (kék, királykék, mélykék, sötétkék.....)
Szerintem már nagy gond mikor valaki számolgat:-))))) Vagy tudja vagy nem...........
De ugye alapesetben 2 lámpa él.... az index meg a refi.....
Az egyik villog a másik meg nem........
Szerintem motorozni voltak,odafagytak a vashoz és most várják,hogy kiolvadjanak.
Talán emiatt nincs hozzászólás.
Elraktad a vasat ???
Van egy kérdésem. mi van akkor ha az akkut (gyárit ) feltöltöm savkeverékkel vagy ha ugy tetszik akkumlátor folyadékkal.Jelen esetben tudomásom szerint zselés az akku, mit árthat ez neki ???
Köszi.