Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kuplung az könnyen jár, csak hát a tzr-nél 2 ujjal behúztam, itt meg azért emberesen kell húzni! Nem ebben a ruhában nyomom, reggel kimentem képet csinálni....
Igazából nem a szélvédelem az elsődleges szempont, amiért plexit szerelek a motorra. De fontos volt, hogy ha már rajta van, akkor ne tekerje ki a szél a kezemből a kormányt miatta.
Tetszik, és az a kicsi plusz szélvédelem elfér... elvvégre mégiscsak egy naked bike!
Az a kuplung kar ugy biztos nem jó. Pláne nyilván nem a pénteki budapesti dugókban mentél
Én azon csináltam a rutint (35°hőségben) méterenként kuplungal játszva másfél órán keresztül, de nem az volt a fárasztó,nem ment nehezen.
A kis plexi semmirt sem ér , ha szélvédelmet akarsz. Az inkább optikai tuning, nem áznak a müszerek meg van hová rakjad a kesztyüt
Király:-)

De ugye azért nem abban a ruhában nyomod - mint ami a képen van.........mert nem jósolok neked nagy jővőt ezügyben.......

A kuplung?
Az sajna kemény:-) Ugymond férfit kíván:-))))
Sokan meg is lepődnek hogy miért ilyen kemény.......

Ha hozzá szoksz észre se fogod venni..............
A nagy plexi nekem sem egyezik a GS stílusával. Mindenképp a kicsit választom hozzá. Sokat segített a döntésben a véleményetek.
Nagyon jól mutat a masina ezeken a képeken is.

A kuplungot megnézném a helyedben, bár nem tudom a TZR-en milyen volt, de ennek is finoman kellene járni. Nem nagy dologra gondoltam a megnézésnél, csak annyira, hogy a karnál a bovden meg van-e zsírozva...
Aztán az is lehet, hogy tényleg csak megszokás kérdése.
Üdv! Motoroztam ma egy kicsit, nagyon király volt! A kuplungtól kivan a csuklóm pedig alig mentem 40km-ert. Sokkal "keményebb" mint a TZRen volt! Aztán lemostam, most meg pihen az új helyén....
Sőt még véleményt se mondanak (pl hogy itt javitott ott cserélt) lefényképezik és annyi.A héten beszélgettem a szervizben a srácokkal ,akik csinálták a zöldkártyát a kocsira.
Még az első forgalombahelyezés előtt is van eredetvizsga. (új járműnél is ) Nehogy a kereskedő kilopja a gyárból a masinát...
Az mindent elmond a rendszerről, hogy a hírek szerint 2 vállalatnak van joga eredetvizsgát csinálni. És, azt csiripelték a verebek (valahol olvastam), hogy ez a két vállalat két valamikori főrendőr tulajdonában van. Hát, ez a lobbi, vagy mi a franc. Szóval így a legkönnyebb jól működő vállakozást csinálni. Kötelezővé teszem a dolgot, megszabom a tarifát, és szedem a lóvét. Költségük nem sok van, hiszen szerződött mühelyekkel dolgoztatnak.
A műhely megnézi a gépet, nyomja a plecsnit, aztán kész. Azt tudják ellenőrizni, azt hiszem, hogy adott jármű valóban az-e, ami a papírokon szerepel. A lopott gépeket ez a rendszer nem nagyon szűri ki. Nehéz is lenne, gondoljunk csak a mobil eredetvizsgáló állomásokra. Hogyan is tudna mindig friss adatokkal dolgozni...
A lényeg, hogy az eredetvizsga nem jó arra, hogy kiszűrjék a lopott járművet... ezért görény dolog, hogy kötelező.
Ha meg akarsz győződni a kiszemelt jármű "tisztaságáról", akkor kérdezd le a BM központi adatnyilvántartójából az adatokat. Ez is csak akkor jó, ha viszonylag régebb óta az előző tulaj nevén volt a gép. Mondjuk legalább 1 hónapig. Ennyi idő alatt nagyjából körbeérnek az adatok a rendszeren...
ugyan má testvíreim:-)

volt olyan is, hogy az vizsga megvót, az átírás is megvót, a gyerek ment vele 3 évig....azt jött a yard:) hogy lopott.....
Régen.....megint 1 okos megoldást találtak ki(nem azért hogy te jol járjál)
Régen adtak róla egy bizonylatot, amiről a lényeg kiderül.
Üdv.Eredetvizsgát tökmindegy ki csináltatja meg(megegyezés kérdése)amugy nemfog semmi kiderülni amikor csinálják,majd átirásnál tudod meg az eredményt
ja, rohadt sok! ott húzzák le az embert ahol csak tudják.....
Láss engem:-)
Én levettettem az árából...
Eredetvizsga jelenleg erre a mocira: 13000Ft... Nem kis összeg. Az átíratás minden ccm adóval , vagy mi a szarral +28e. És még a biztosítás, ami nálam is K&H. Most ők itt a legolcsóbbak.
Ez egy mai kép És még valaki azt mondja hogy hideg van és baj hogy fuj a szél
én sem hallottam még olyat hogy az eladó fizette volna az eredetiségvizsgát!
Uj motorvásárlásnál ott köt ahol nekli tetszik. A réginek meg kell az addigi bonuszárol igazolást adni .
Az eredetvizsga viszont 13 e Ft- tudtommal. Formailag tényleg az eladónak kell állni- csak az ö nevére lehet megcsináltatni. Valóságban viszont a vevő kénytelen átvállalni-így legalább a vevő tudja hogy tényleg okés a papir (bár lehet hogy ott nem szoktak csalni- nem tudom) Adásvételi elött az eladó bolond lesz megcsinálni az eredetvizsgálatot, mert addig még nem tutti az eladás és hamar lejár az érvényessége.
Mindegy, mert most nem tudsz átlépni! Majd csak novemberben...........
Hát tényleg nem, annyira nem vagyok eleresztve hogy kétszer annyit fizessek...
Akkor ne is......hisz igy megmarad a bonusod is!

Azt majd télen nézd meg mennyi a különbség!
Én is ott voltam 4 évig....most az éves dij 24700 lett volna.....Én meg átmentem a K&H-hoz (Argosz) ...ott meg fizetek évi 12.000-ret.....
NEM MINDEGY:-))))
iszonyat durva! kösz a linket