Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tudod forditva ülnek a lovon (vagy a buszon )
Minnél maghasabb a jegyár annál kevesebben utaznak és igy csökken a bevétel. A végén szinte senki nem fog tömegközlekedni csak a nyugdijasok meg a diákok, mert ugye nekik ingyen van vagy elég olcsón.
A minap egy környezetvédő is megerősitette, hogy jelentősen csökkent a tömegközlekedők száma.
Nemrég hallottam egy sztorit. A magyar gyerek autóbalesetet szenvedett az USA-ban. Beléjük hajtott egy részeg indián. A srác annyira megsérült, hogy nyaktól lefelé lebénult. Hónapokig kezelték egy amerikai kórházban, aztán végül hazaküldték, változatlan állapotban (!). És hát ugye USA-ban uniós TB kártya nincs, szépen kiküldték neki a kezelés árát. 110 millió Forintnak megfelelő összegben! Igen, ennyi, megjegyeztem, felírtam. Ebből a magyar állam méltányosságból kiutalt az amcsiknak annyit, amennyibe ugyanez a kezelés itthon került volna: 8 millió Forintot... USA még mindig pereli azt a szerencsétlen flótást. És ezt nem bulvárújságban olvastam, szakmai előadáson hallottam egy PM-es vezetőtől, miután az új egészségügyi törvény várható részleteit ismertette... Bocsi, nincs több OFF.
Na erről beszélek. A BKV veszteséges, első kézből tudom, de az az igazság, hogy ez így van rendjén. Sehol a világon nincs olyan közszolgáltató cég, ami egyben profitot is hozna. Nem az az elsődleges cél, hanem az, hogy biztosítva legyen a közlekedés. A támogatást meg persze a fővárosnak meg az államnak kellene megoldania. Ennek ellenére az okos vezér most ki akarja hozni nullára a mérleget. Ennek sajnos az az ára, hogy a járműjavítások akadoznak, a hozzáértő embereket kirugdossák, és ha így megy tovább, hamarosan a közlekedés is akadozni fog. És ez még csak egy kis szelete annak ami ott folyik.
Az egészségügyet meg hagyjuk, mert akkor átmehetünk egy másik fórumba.

Egyébként pedig jó reggelt mindenkinek!
Blue ! küldtem egy e-mailt az egészségügyről!
Ha utolérjük az USA-t, na az a vég. Nem hogy a pénz nem számit - csak az számit ott!
na, csak sikerült....
Dooorcsi drága! hogyan mentetted le a matricás képeket? nekem nem sikerül. ( )

Jó reggelt!

Darázs: még nem szóltam Zsnek, gondolom kell majd még msának is láncspré.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé faszfejek! Ha le akarnak szálln,i most húzzák a belüket! Azok a seggfejek meg, akik fel akarnak szállni, mozogjanak mert indulni akarunk!
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és ráförmedt a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így, fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden!
A kisfiú felment a szobába, majd két órával késõbb visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja halotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt:
- Azoknak, akik most leszállnak szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, kérem tegyék a csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában!
Főni, higgadj le, mert agyvérzést kapsz az idegtől! Akkor pedig véged - tudod, Taigetosz, hadd hulljon a férgese, Darwin papa, meg ilyenek! Nem leszel gyógyítva!

Az alábbi linket azért tettem be, mert ha nem utasítanád el élből, hanem beleolvasnál, sok olyan dolgot találnál benne, ami az újságból-tvből kimarad, esetleg egészen máshogy van tálalva.
Azt hiszem, sokan érezzük, hogy mostanság nem jó ebben az országban. Változtatni kellene, de ehhez összefogás kell, ami sajna az emberek nagy részéből hiányzik. Többek közt belőled is! Emlékszel, mikor azon nyammogtál itt a fórumon, hogy érted ne harcoljon senki? (valami motoros-KRESZ-es ügy volt) Nos, a szólózás az internacionalista karvalytőke és a politika ellen nem müxik. De sikeres volt az agymosás a Te esetedben is.
Na, a politikából elég ennyi, mert nincs vége.

És még 1. Miért érzem azt, hogy aki felsőfokú végzettséggel rendelkezik, az már nálad csak a rendszer ingyenélője lehet, akit Te tartasz el? Sok van ilyen, tény, de azért általánosítani nem kell! Ráadásul csak orálisan teszed, mert igazából itt, a moccosok közt már nem utasítod el őket (szerencsére). Néha az az érzésem van, mint ha szent meggyőződésed lenne, hogy Te fújod a passzátszelet. Félre ne érts, nem akarlak nagyképűséggel vádolni (pont téged főleg nem!), sem bántani, csak mégis. Mindenki lóg, nem adózik, nem dolgozik, stb-stb. Bezzeg Te, aki a fehérolajban pancsol !

Na, asszem be is fejezem, mert még az lesz a vége, hogy kóstolgatlak. Meg ez a hely amúgy sem erre való, csak muszáj volt reflektálnom - bocsi mindenkinek.
Hű... mire kellett visszajönnöm. A téli hónapok, vagy a betegség tépte szét ennyire az idegeidet? :)

Bár megértelek (egyetemett végzett létemre ). A tavasz viszont könnyiteni fog a dolgokon. Többet lehet motoron az ember ahol rohadtul nem érdekli a világ :)
Úr isten
egy nap alatt annyi az új hozzászólás, hogy most nincs is időm, meg energiám végigolvasni, plusz haverokkal vizsgaidőszak záró sörözést tartottunk, szóval most inkább aludni mennék

de csak úgy naggyából a magasság kérdésről annyit, hogy korántsem olyan kényelmetlen a motor, mint ahogy azt eggyesek gondolják, valaki írta ( már nem tudom ki :) ) hogy elég kényelmesen lehet "kuporogni" a Gs-en... hát ezzel én is hasonlókép vagyok (és devil, akár még a plexi is belefér, attól függ mennyire csúszok hátra :P ). Amúgy meg tök őszintén, nem volt túl sok lehetőségem vásárlásnál, mindenképpe új motort akartam, de persze a Gs már régebb óta is nagyon tetszett, de konkrétan erre volt / van pénzem... ez nagy helyzet
persze én boldog vagyok a GSemmel, mindig szerettem...
Hát ezzel meg mi a terved?
Ez is egy ugyan olyan köcsög site mint ha az MSZP-t nézném!

Az egyik oldal mondja a hülyeségeit - a másik meg a magáét................
Mellesleg a Fideszes "hívők" is elszálltak kissé............pl van egy kollegám aki majd felrobban ha a Fideszt szidód előtte...........komoly...........vörös lesz a feje és kis gőzfelhő száll ki a füléből.............
NA EZT HÍVOM: MEGSZÁLLOTNAK!

Specc a mostani szavazással egyetértek!
Sem a vizitdijból, se a tandijból nem gazdagodott meg senki - JA DE! a vízitdij automata készitők:-)
De azzal már nem hogy legközelebb miről szavazunk 5 milliárdért? Hogy a munkahelyeken sárga vagy rózsaszín wc papi legyen?

Az meg ARANY IGAZSÁG hogy ahol vállalkozói a TB rendszer ott kurva nagy bajok vannak...........
Nézz csak meg egy Vészhelyzetet, Grace klinikát...........
Vagy Densel Washington filmét (pár hete volt a tv-be.......)

A csóka rendesen dolgozik, de a biztosítása már nem elég a fia szívműtétjére.................

Szóval ebből csak szopás lesz! A gazdag túléli, a szegény meghal...............

Én támogatom Darwin elméletét..........az erősebb éli túl, természetes kiválasztodás.............de ehhez nincs és ne legyen köze a pénzhez.........

És el is jutottam oda ahol voltam...............a sok köcsög egyetemista FASZ még egy szöget se tud beverni a falba, de van pénze...........megnézném egy ilyen ficsur mit bírna a való világba.........

Ilyenkor kicsit bevezetném a spártai törvényeket, csak nem csecsemőkkel (mert ugye az is baromság volt, hogy már ott megmondták hogy ebből a gyerekbő mi lesz)......de 20 évesen kidobni őket X helyen.....és talál el Y-ba.............

találékonyság, túlélőképesség, akaraterő.............ez kell egy embernek.........nem apuci bankszámlája

HÜÜÜ de bedurant az agyam..................
Nem mert nálam ez veri ki a biztosítékot.....................
Nézze meg - természetesen............
Pl ne vegye meg a drága konzolt, hanem csinálja vagy csináltassa meg töredék áron...................
Ne vegyek meg a LAZACOT ha a ponty ugyan olyan finom..............
Én ezeket a kiskapukat ismerem..........

A gond ott kerestik, hogy milyen állam az, ahol a jogalkotók lopnak a legjobban?
Pl a hét eleje? MI volt a tv-be?

ENGEM NEM ÉRINT! mégis
Budapesten nő a közlekedés mint az állat.........most is emeltek, vagy emelnek.........
A BKV, a MÁV veszteséges.........a vezetők meg több milliós prémiumot kapnak?

Választás............
Közpénzből fizetik azt ami a dolguk lenne? 2 milliárdot költenek arra hogy belémmagyarázzák hogy IGEN vagy NEM? Közben meg nem elég hogy fizetek mindent, de még ha kórházba kell mennem, akkor vigyek magammal gyógyszert?

ISMÉT MONDOM!
Pártattlan vagyok, és véleményem szerint egy fél megatonnás bomba kell a parlamentbe.........és ÚJ lappal indítani! Egyik se jobb a másiknál MA
A hugit észre sem vetted, pedig az volt a lényeg!
Igen... Egy bizonyos határig. Azt hiszem jelenleg feszegetik a szabályok elviselhetőségének a határait... A magyar ember mindig keresi az alkalmat, hogy miként úszhatja meg jobban.
ÁÁÁÁ dehogy, csak rühelem az összes ingyenélő, segélyből élő embert..........ennél már csak azt rühelem jobban aki millás autóval jár, 200nm-es háza van és minimálbérre van bejelentve

AKI AKAR TUD DOLGOZNI - ÉS AKI DOLGOZIK AZ TARTSA BE A SZABÁLYOKAT.
Kicsit rasszista vagy, Blue HUGI!
részben hülye vagy azért:-))))))
Ha az ember beteg akkor menjen el..................

A másik fele?
Ha van táppénz akkor a jó büdös kalsfsalfasdflsadfs életbe NÉHA ki is kell használni!
Nem azért fizettem 2007-ben (pontos adat...ma jött meg a céges adópapirom.......keresem......)....... az anyját....ez 3 havi netto fizetésem................ Szóval sokat, hogy a köcsög cigányok kapjanak belőle SEGÉLYT...........

Amig azért mész el mert beteg vagy - hát menj! Azt Én se csippem mikor azért mennek el, mert építkeznek, vagy mert nem kapnak szabit...........
Hogy Ti milyen puhá(nyo)k vagytok! Én közel 30 év munkaviszony alatt 1× voltam betegállományban! 4 hét gipsz.
T. ÖRDÖG
Csemetédnek mielöbbi gyogyulást

T. NYUSZ
Értesits mikor kell fizetnem /addig amig még fizetöképes vagyok/
Bizony..... KEMÉNY..........

A hircsibe mondták hogy eddig 150.000-ren betegettek meg és ebből az elmúlt 1 héten 50.000-ren!
És már haltak is meg.........

Ma a nagylányt átvitte az anyja az orvoshoz...........mig ültek a kicsinek 20 perc alatt felment 39,2-re........
Még jó hogy helyben voltak, így rendelőbe be, oszt injekció.........
frászt:-)

Tőlem aztán elkaphatják.......
Mint írom nem szeretem a táppénzt, mert annak nálam érezhető pénzügyi hiánya van..............
PL ha karácsonykor eljövök akkor bukok közel 20 lepedőt az extra pótlékok miatt.........
Most is bukok, de nem ennyit........

De a mazohizmusom mellett szól az is mikor 3x-os törött kézzel mentem dolgozni...............
A fönök annyit kérdezet: Eltudom láttni a munkám? Én meg - Van még egy kezem
Még le sem vették a gipszet, az egyik csókának megrándult az ujja.......Őt "elzavarta" haza, mondván hogy így nem dolgozhat............
Gondolhatod mennyire voltam pipa