Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem? Neked kell! Szombaton lesz Major, aranyam majd felíratja.
Szinte minden képen okosan nézek...szóval én végigvisítom a képnézegetést állandóan
Le! A végére biztosan!
Na látod, ez meglehet, akár a hasát is leihatta, nem csak a máját

Remélem most nagyon csuklik a Drága
Mijjééé kell az neked?
091 108 102 --- psszt, ezt senki nem látta Vissza lehet ezzel élni?
Jaja . De sztem a nézzéokosan-képek is előhozzák ugyanezt a hangulatot. Legalábbis nálam biztos .
Akkor "leitta magát"!
Asztaténnemtom Sztem nem volt melege, vagy valami hasonló! Mert hóangyalkát emlékeim szerint kabátban alkotott

Na sztem ne ragozzunk engemet . A h a ciccah végén amolyan halk h, mintha nem is lenne ...
Amúgy sztem 10kor már épp túlságosan is jól éreztem magam ...
Naggyon-naggyon jó buli volt !
Tényleg... Az vajon mi?
Nyomd el a tajos számodat.
Ezt még élek, nem felejtem el, de nem is akarom! Sikítva röhögök, ha eszembe jut
ERIK!

HOL VAGY? NAgyon eetűnté! Remélem, a sok séta miatt nem vagy itt!

Az felülmúlhatatlan és megismételhetetlen .
Hasilag mi az az izzadás?

Hát ezek után én is remélem, hogy lesz alkalmam megtapasztalni
Hát na, jóóó kis buáj volt az remélem a legközelebbi hasonlón Te is ott leszel velünk
Mindenki jól érezte magát.... Asszem
Kérdezd Mociccahot ( ), hogy érezte magát. Az ő véleménye mérvadó, mert nem ismerte a bandát. De szerintem nem volt neki rossz, legalább is én nem tudok róla, hogy 10-kor haza akart volna menni.
Azt elhiszem, Dorinácska, én szakadtam itt a röhögéstől magamban, ott mi lehetett... Gimis indián táboraink jutottak eszembe, amikor sámántáncot jártunk, és kenuval kergettük a teliholdat, meg a vérszomjas mocsári nyehőcéket... Régi szép idők, hahaha
Nemis! Csak kevés vér volt az alkoholjában éppen
Hát sajnálom is, elhiheted... Kár volt kihagyni, dehát éppen messze voltam előre megszervezett progin. Remélem hamarosan lesz alkalmam megismerni a bandát.
Akkor képzeld el, mekkora élmény volt ezt élőben látni Életemben ekkorákat nem röhögtem még
De nem sómanus, hanem alkesz!
Látod, mit hagytál ki? Majd máskor átértékeled!