Na most had én ne értsek egyet (megint). (ez olyan Blue kontra Piet )
Sztem nemcsak nekem csinálja ezt, de a szivató visszatolása után, de kvázi hidegen. Talán az alábbi példa egy kis műszaki rálátással megmagyarázza:
Voltam én is katona (az elmúlt évezredben). Volt trabantom. Voltak bennt a cégnél Ziljeink. Ezekhez járt hajtó³műolaj. Hogyhogynem bekerült a trabantba is . Aztán jött a tél. Indít, motor jáár, üres, kuplung ki, oszt GYí! Szóval ha télen kemény olajat teszel hideg váltó³hoz, akkor valamennyi hajt¡s át "akar" menni. Nekem (és nektek is, amikor "ugrik") ugyanezt produkálja hidegen (5-10 perc melegítés után a váltóan BŐEN NEM üzemmeleg az olaj!)
Szerintem ne ijedjetek meg ettől. Tudom hidegben az első pár másodpercben (percben) a váltó, és a kuplung nem kap elég kenést, de ha kigurulsz az udvarró³l, akkor NE Állj neki egyből gyorsulási csúcsot dönteni, és sztem még pár kilomóteren keresztül ne húzd 4-5e fölé.
mondjuk nem csoda, hogy ott rengeteg volt, hiszen azt csinálták ( még ők mesélték amikor a papirokat csináltuk ), hogy mivel jövőre, valószínűleg már nem lesz GS 500 ezért mindenhol akciósan árulják... Hát ők felvásárolták a Budapesten fellelhető mocik nagy részét és brutálisan jó árért adták, vitték is mint a cukrot :). Dec. 1-én vehettem át :)
Akkor csak az autó a lényeg, hogy szép és öreg? Elég lett volna egy fénykép róla! Minek ez a -kis képzavarral - szófosás? Vagy csak ki kellett vna írni: van egy szép Volvóm, oszt jónapot!
Ja én is igy voltam vele .
A nejem is állandoan azon van kiakadva, hogy minek kritizálom a reklámokat, de mindig találok bennük valami visszáságot (persze lehet hogy direkt van bennük )
Bocsánat a Bumer 2-ről van szó.
Az első része a filmnek arról szól, hogy pár bűnöző srác ellop egy ilyen BMW-t, aztán menekülniük kell.
Állítólag elég jó orosz film, még nem láttam, de nemsokára...ő...kiveszem DVD-n mind a kettőt.
Epekedve várjuk a részleteket!
Csaba: üdv a bandában! Sok balesetmentes km-ert!
Csajok: már megint milyen jó kis dumcsiból maradtam ki...