Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Kedves !

Epekedve várjuk a részleteket!

Csaba: üdv a bandában! Sok balesetmentes km-ert!

Csajok: már megint milyen jó kis dumcsiból maradtam ki...
Viktor
Nem jó sajna, mert ha (melegítés után) leállítom, berakom 1-esbe, akkor az indításnál lefullad!De ezt is csak az első beindításnál produkálja!
Szerintem is ez lehet!
Szép estét Hölgyeim és Uraim!

A bukócsöves gárdának: most beszéltem "oszibá"-val. Folynak a munkálatok, hamarosan meglesz. Pontos időpontot még nem tudok mondani.

a firefoxom is tud IE-s töketlenségeket produkálni? Sebaj, sosem váltok vissza!
sorry! (talán) tudok helyesen írni, de az előzményem tele van...
Na most had én ne értsek egyet (megint). (ez olyan Blue kontra Piet )
Sztem nemcsak nekem csinálja ezt, de a szivató visszatolása után, de kvázi hidegen. Talán az alábbi példa egy kis műszaki rálátással megmagyarázza:
Voltam én is katona (az elmúlt évezredben). Volt trabantom. Voltak bennt a cégnél Ziljeink. Ezekhez járt hajtó³műolaj. Hogyhogynem bekerült a trabantba is . Aztán jött a tél. Indí­t, motor jáár, üres, kuplung ki, oszt GYí! Szóval ha télen kemény olajat teszel hideg váltó³hoz, akkor valamennyi hajt¡s át "akar" menni. Nekem (és nektek is, amikor "ugrik") ugyanezt produkálja hidegen (5-10 perc melegítés után a váltóan BŐEN NEM üzemmeleg az olaj!)
Szerintem ne ijedjetek meg ettől. Tudom hidegben az első pár másodpercben (percben) a váltó, és a kuplung nem kap elég kenést, de ha kigurulsz az udvarró³l, akkor NE Állj neki egyből gyorsulási csúcsot dönteni, és sztem még pár kilomóteren keresztül ne húzd 4-5e fölé.

javítva
Asszem UTF-8 karakterkészletet használtál. Hogy miért azt neked kell tudnod.
macinthossal írsz?
sájsze mos mi van?
Na most had én ne értsek egyet (megint). (ez olyan Blue kontra Piet )
Sztem nemcsak nekem csinálja ezt, de a szivató visszatolása után, de kvázi hidegen. Talán az alábbi példa egy kis műszaki rálátással megmagyarázza:
Voltam én is katona (az elmúlt évezredben). Volt trabantom. Voltak bennt a cégnél Ziljeink. Ezekhez járt hajtóműolaj. Hogyhogynem bekerült a trabantba is . Aztán jött a tél. Indít, motor jár, üres, kuplung ki, oszt GY�! Szóval ha túl kemény olajat teszel hideg váltóhoz, akkor valamennyi hajtás át "akar" menni. Nekem (és nektek is, amikor "ugrik") ugyanezt produkálja hidegen (5-10 perc melegítás után a váltóban B�VEN NEM üzemmeleg az olaj!)
Szerintem ne ijedjetek meg ett�l. Tudom hidegben az els� pár másodpercben (percben) a váltó, és a kuplung nem kap elég kenést, de ha kigurulsz az udvarról, akkor NE állj neki egyb�l gyorsulási csúcsot dönteni, és sztem még pár kilométeren keresztül ne húzd 4-5e fölé.
Az eldurvult egy kicsit, nem tudtuk felvenni, nyomni kellett gázt...
az erdőtüzet remélem nem csináltátok meg az eredeti lemásolásával együtt
Elkészíteni volt mókás.

Mint mondtam az alapötlet az eredeti zenére csinálni egy hasonlót Volvoval.

Ha meg nem láttál jó orosz filmet, akkor valószínűleg a film mint olyan probléma számodra.
Nézd a Barátok köztöt, az egyszerűbb.
Harmatinál vettem én is

mondjuk nem csoda, hogy ott rengeteg volt, hiszen azt csinálták ( még ők mesélték amikor a papirokat csináltuk ), hogy mivel jövőre, valószínűleg már nem lesz GS 500 ezért mindenhol akciósan árulják... Hát ők felvásárolták a Budapesten fellelhető mocik nagy részét és brutálisan jó árért adták, vitték is mint a cukrot :). Dec. 1-én vehettem át :)
Mi nem egy filmet néztünk? Hol van ebben móka?
Jó orosz film? Ez az abszolut lehetetlen kategória! Az én korosztályom elég sokat látott (önként ), ezért határozottan kijelentem, ilyen nincs!
Mert ebben több volt a móka.
Bár most hogy így mondod, tényleg több benne a linearitás, mint az eredetiben...akkor viszont ez a hiba!
Akkor csak az autó a lényeg, hogy szép és öreg? Elég lett volna egy fénykép róla! Minek ez a -kis képzavarral - szófosás? Vagy csak ki kellett vna írni: van egy szép Volvóm, oszt jónapot!
Ja én is igy voltam vele .
A nejem is állandoan azon van kiakadva, hogy minek kritizálom a reklámokat, de mindig találok bennük valami visszáságot (persze lehet hogy direkt van bennük )
Bocsánat a Bumer 2-ről van szó.
Az első része a filmnek arról szól, hogy pár bűnöző srác ellop egy ilyen BMW-t, aztán menekülniük kell.
Állítólag elég jó orosz film, még nem láttam, de nemsokára...ő...kiveszem DVD-n mind a kettőt.
Az helles, csak nem tuttam, oszt aszzittem, vmi bibi van. De akkor megnyugodhatok.
A ez nem nekünk való itt csak az autótól kell elájulni Csuda hogy igy egybe van, hiszen a srác babakocsijával egyidős
Azt szoktuk javasolni, hogy olvasd el az összes oldalt! Csak kicsivel több, mint 1100.