Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért írtam, hogy meg köll nézni az eredetit.
Amaz a Bumer c. filmből van összevágva a film zenéjére.
Ez is csak egy hasonló egyveleg, nincs időrend.
Nem a séta miatt, csak má dógozom! Ezért csak este tudom átfutni!
Kell a píz, hogy tuggyak mocizni!
Szegény nyugdíjasnak nem fussa mindenre!
Nem magyarázkodás, nem volt cél az időrend.
Persze lehet úgy gondolni, hogy egymás után vannak, ha ez az értelmezésed.

Hiba az volt bőven, de a saját gyerek az mindig szép.
Elvileg még nem fogyott el, még hirdetés is van belőle.(De nem kérdezem körbe )
A tied mikori átvétel? Az enyém nov 19.-i és utánna még rengeteg volt a kereskedésben (a Harmatinál min. 20 db)
Ez most miről szól? Mit akar elmondani
És, hogy csatlakozzam Piethöz: a csaj hogy került az autóba? Mert be nem szállt, ki annál inkább.
Nem kell magyarázkodni, hiba történt a dolgok egymás után történnek
Mint ahogy az eredeti klip, ez sem időrendben van vágva.
Húúú
duplán pezsgő élet :D... eztet szeretem

Sima a motor, szeretem amikor látni a blokkot, plusz szerintem ( és isten ments hogy az F-es tulajdonosokat megsértsem ) ehez a motorhoz nem illik a sok idom, legalábbis nem úgy ahogy a K7es verzión van.
Hát igen, az biztos, hogy zsír új motor már nem fog sok rohangálni a Gs 500ból, sztem nem túlzok ha azt mondom, hogy az utolsó 100 között vettem meg ( mert ugye idén már nem lehet kapni szalonból új GS 500-at )

jaa és mennek az adatok ;)
Azért, mert rá van húzva a szivató és magasabb a fordulatszám! Az első sebességi fokozat nem szinkronizált, tehát minál magasabb a fordulatszám, annál nehezebben veszi be!
Szép járgány! Mosás után miért maradt koszos? . . .
Ja, igen a korrektség kedvéért ezt a videót próbáltuk lemásolni, aztán végül kicsit más lett.
OFF

Csináltunk egy kis videót a 4 kerekűről.
Egész jó móka volt, nem csodálom, hogy a Kék Ördög rákapott a videózásra .
A filmben dohányzás történik, én kérek elnézést.
Szia!
Gratula a géphez. Lassan versenyt kéne hírdetni h ki volt az utolsó vevő. Sima vagy F-es?
Tölds ki lécci az adatlapod! Legalább tudjuk kivel jöhetsz szembe.
Ha sietsz még pólóra is benevezhetsz a főninél.
Remélem mihamarabb együtt gurulunk.
Széles utat neked is!
Szia!
Grat a mocihoz, sok kilométert széles úttal, gumifákkal miegyéb !
Ha most vennék, én is a szürke verziót választanám asszem. Nagyon szépséges .
Sziasztok!

Látom itt tényleg pezseg az élet, keresgéltem, nézelődtem neten, és ezt az oldalt találtam, ahol a leginkább pezseg a GS 500-as élet :)...
Üdvözlök mindenkit

2 évig motoroztam egy szolid ugyan, de annál inkább megragadó Gs 125-ön, míg végül jogilag is és anyagilag is megvehettem a rég rég tervezett drágát, egy
Suzuki Gs 500-at, ezüst-fekete szinben
Tavaly vettem, de sajnos kb az utolsó motorozható napokban, így a vásárlás után, rögtön a téliesítés következett :(... De most a hőmérő higanyszála meghaladta az 10 fokot, már vettem is elő a gépet és nekiláttam a km pusztításának :D:D
kezdetnek ennyit magamról

mégegyszer üdvözlök mindenkit és teli tankot mindenkinek ;)
Jujjjj, inkább gyorsan legyél lázas Persze csak játszásiból
Igen, ennyi vihogás után határozottan jobban. Olyannyira, hogy most felkeltem, és nekiálltam a házimunkának!
Úgy szép az élet, ha szenvedős
És még hasizom-gyakorlatokat is végez közben. Holnapra izomláza is lesz ...
De jobban vagy már, ugye? Nincs szó temetésről? Nézd sokszor a vidit és hamar gyógyulsz
De azért kell, csak most szünet
Meghalni nem akarok, de meg fogok, hamarosan, mert ideges vagyok, és a térdem is fáj nagyon, nem egyenes, csak ha erőltetem, akkor meg vinnyogok és ez nem tetszik nekem, hasogat és hasonló szépségeket művel
Hehe, erről jut eszembe. Betegszabin vagyok. Ma felhívott a vicces kolega és megkérdezte, mikor lesz a temetés, és nem maradt-e le róla.
Mi van? Akkor most nem kell? És miért is akarsz meghalni? És akkor már minek?
. .
Csak vicceltem
Jajajaja Megvan. De azt beszéltük, hogy most szünet lesz, de azért írasd fel, mert ha meghalok, akkor kell majd, csak ne irass rá dátumot! Köszi Aranyadnak is