voltunk szombaton egy vizsga-tánci-tánci show-n! tánc Eszméletlen jó koregrofáia, ruha, zene, mozgás társult hozzá. Belépős volt, de szerintem bőven megérte azt a 2 kék papírpénzt. Főleg, h múlt héten kaptunk jegyet a Thálai színházba a Fuego De(l?) Salsa előadásra. Szar zene-szar koreográfia-vacak jelmezek, mindezt pofátlanul magasd összegért.
elgondolkoztató... volt összehasonlítási alap mindenesetre...
Az a fura, hogy láttam a teszveszen a hirdetést (ott 3e ft-tal kesebbért volt kitéve) Ha jó, akkor teszek egy pofátlan ajánlatot (onnan egész jó árat lehet feltornászniuk), mert ahogy nézem nem kapkodnak érte, én meg tudok mást venni, sokminden van a motoros piacon! asszem...
Feltétlenül szólj, én is szívesen megnézném, és ha véletlenül épp arra járok, semmi pénzért ki nem hagyom! Nem kell idegbetegnek lenni, legfeljebb leégsz egy pár ember előtt...
Köszi csajok !
Készült videjó a fellépésről, az még nincs fent otthon a gépen, de ha lesz, akkor majd közzé teszem valahogyan. Azt nem tudom, hogy mikor lesz legközelebb ilyen est, okvetlen szólni fogok . Talán akkor már nem is leszek annyira idegbeteg, mint a mostani előtt ...
Sztem alkodozz nyugodtan Nyuszi, úgyis meglátod majd, hogy műxik-e ...
A térgyemma kissé megjárattam, mert látogatóban voltam a régi sulimban, és csak 3 épülete van! De amúgy már elvan, köszi, csak a hirtelen és rossz mozgásokra allergiás... Jah, és nem tud egyenes lenni
A takonykórból és torokgyíkból kigyógyultam, letudtam, már nem is lesz több idén télen, remélem.
És tegnap láttam egy képet Rólad wiwen, a múúúlaccságon készült, mikor felléptél? Nagyon jó kis kép
Szasz Nyusz !
Még nem néztem össze a kabit a nacival, de amint megtörténik, tájékoztatlak .
Ez egyébként komoly, hogy csak a saját mocidról nem ér le rendesen a lábad ?
Hmmm, ebből a szemszögből még nem láttam a világot . Meg nem is valószínű, hogy növök még egy kicsikét . Tényleg, te milyen magas vagy? Komolyan kényelmesebb egy sportmocin kuporogni?
ami a nagyoknak okés méretben, az az adventure kiadású bímör, meg a nagyktm-ek, triumph tiger, de ezek mind náággyon drágák.. szal míg nem lesz 3-4 miskám, addig kuporgás. (halkan jegyzem meg, ha már kuporogni kell, a sportmotor frankón kényelmesebb nekem, mint a túra, és cruiser gépek.. azokon megfájdul a vállam, derekam, itt meg izomból megoldom, és jónapot.)
Na aki szeret újságlapokat vagdosni - főleg ha megtalálja a cikkek közt Önmagát is - annak kifejezettem ajánlom a következő MotorInfó magazin megvásárlását.......(a következő vagy az utáni).....
Ugyanis ismét benne lesz a brigád:-)))))
Az újság szerkesztője a Pilisi túrát választotta - és természetesen engedélyeztem is a megjelenését, hiszen ez csak jó:-))) (már a 3. túra lesz ami megjelenik)........
Az első kettő elolvasható az oldalamon is.......be van scanerrelve a Pulai kalandok (Ciláné Rita írása), és a tavaly előtti évadnyitó túra is
Nyuszi: Lehet, hogy Góliát gépének le volt eresztve a gumája.
A lánckerék: Az én MZ gépcsodámnak elöl eggyel nagyobb fogaskerék volt. Az előző tulaj büszkén mesélte, hogy 110-es utazója van. Igenám csak én csináltam rá táskatartót, meg raktam rá asszonyt, és a 4 táska, meg mi ketten már nem kicsit sokak voltunk neki. mindig vissza kellett váltanom. sokszor a sík terepen is ha volt egy kis szél. Pedig fel folt fúrva 278 cm3-re Állítólag.
Visszaraktam az eredeti fogast, és vígan repesztettünk 100-al, 4000-4400-s fordulaton. 5-5,5l es fogyival, egésszen a világ végéig.
De jó kis gép volt az.
Metálezüst és sajátkészítésű tuning óralap, teljes hátsó átvilágítással
Szijja mindenki !
Nah, nem is termeltetek olyan sokat tegnap este óta. Ez azért érdekes az a magasság-dolog. Én is azért válsaztottam a gs-t, mert elsőre teljesen biztonságosan leért a pacsker. Viszont én 170 centi vagyok, közel 2 méterrel nem kicsi ez a motor ? Nektek KTM kell ...
Üdv a győri F-esnek :) Az enyém is még ott pihen :)
(Ebből is következik, hogy én még nem bírtam áruló lenni. Remélem idén sikerül majd :) )
Ja és boldog új évet mindenkinek. Azt hiszem idén ez az első hozzászólásom...
Van aki csak csendben figyel :)
elgondolkoztató... volt összehasonlítási alap mindenesetre...
Készült videjó a fellépésről, az még nincs fent otthon a gépen, de ha lesz, akkor majd közzé teszem valahogyan. Azt nem tudom, hogy mikor lesz legközelebb ilyen est, okvetlen szólni fogok . Talán akkor már nem is leszek annyira idegbeteg, mint a mostani előtt ...
Sztem alkodozz nyugodtan Nyuszi, úgyis meglátod majd, hogy műxik-e ...
A takonykórból és torokgyíkból kigyógyultam, letudtam, már nem is lesz több idén télen, remélem.
És tegnap láttam egy képet Rólad wiwen, a múúúlaccságon készült, mikor felléptél? Nagyon jó kis kép
hi Dooorcsi!
Hogy van a térgyed? Meg te is hogy vagy ?
Hy Cicc!
Még nem néztem össze a kabit a nacival, de amint megtörténik, tájékoztatlak .
Ez egyébként komoly, hogy csak a saját mocidról nem ér le rendesen a lábad ?
Ugyanis ismét benne lesz a brigád:-)))))
Az újság szerkesztője a Pilisi túrát választotta - és természetesen engedélyeztem is a megjelenését, hiszen ez csak jó:-))) (már a 3. túra lesz ami megjelenik)........
Az első kettő elolvasható az oldalamon is.......be van scanerrelve a Pulai kalandok (Ciláné Rita írása), és a tavaly előtti évadnyitó túra is
Nyuszi: Lehet, hogy Góliát gépének le volt eresztve a gumája.
A lánckerék: Az én MZ gépcsodámnak elöl eggyel nagyobb fogaskerék volt. Az előző tulaj büszkén mesélte, hogy 110-es utazója van. Igenám csak én csináltam rá táskatartót, meg raktam rá asszonyt, és a 4 táska, meg mi ketten már nem kicsit sokak voltunk neki. mindig vissza kellett váltanom. sokszor a sík terepen is ha volt egy kis szél. Pedig fel folt fúrva 278 cm3-re Állítólag.
Visszaraktam az eredeti fogast, és vígan repesztettünk 100-al, 4000-4400-s fordulaton. 5-5,5l es fogyival, egésszen a világ végéig.
De jó kis gép volt az.
Metálezüst és sajátkészítésű tuning óralap, teljes hátsó átvilágítással
Nah, nem is termeltetek olyan sokat tegnap este óta. Ez azért érdekes az a magasság-dolog. Én is azért válsaztottam a gs-t, mert elsőre teljesen biztonságosan leért a pacsker. Viszont én 170 centi vagyok, közel 2 méterrel nem kicsi ez a motor ? Nektek KTM kell ...
Most találtam
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki0801
28/
(Ebből is következik, hogy én még nem bírtam áruló lenni. Remélem idén sikerül majd :) )
Ja és boldog új évet mindenkinek. Azt hiszem idén ez az első hozzászólásom...
Van aki csak csendben figyel :)