Bocsánat a szlengért, benga = benzin... amúgy kb 30 km en belül bármelyik lukoil nál találkozhatunk :D:D még kb annyi lehet benne ( és ez már a tartalék! )
Hát igen Blue Devil, ez az én átkom, a magasságom :P... de abszolúlt nem gáz.. jó persze több órás utazást még nem próbáltam ki rajta, de képzelheted h már hozzászoktam a hosszú lábaimhoz
Hello Csaba!
Én is gratulálok a géphez.Magam is új ember vagyok,a motrot később vettem mint Te(január elején),
csak korábban regisztráltam itt a fórumon. Egyébként idén még típusengedéllyel forgalomba helyezhetők,de már nincs sok új a kereskedőknél.Én a Hollósnál vettem és F-es,nekem pont a burkolat
tetszik rajta.
Remélem tavasszal össze tudjuk hasonlítani.
Szia! Grat!
Asszem NINCS másik olyan topic ahol egy este két új tulaj jelentkezik. Köszi nektek!
Amúgy neked is széles utat. Várunk tavasztól közös túrákon! Ha esetleg póló is érdekelne, keresd főnit!
Széles utat!
kivéve persze ha tanuló anyagtechnológusként megtervezem a saját idomjaimat
Hát igen Blue Devil, ez az én átkom, a magasságom :P... de abszolúlt nem gáz.. jó persze több órás utazást még nem próbáltam ki rajta, de képzelheted h már hozzászoktam a hosszú lábaimhoz
Én is gratulálok a géphez.Magam is új ember vagyok,a motrot később vettem mint Te(január elején),
csak korábban regisztráltam itt a fórumon. Egyébként idén még típusengedéllyel forgalomba helyezhetők,de már nincs sok új a kereskedőknél.Én a Hollósnál vettem és F-es,nekem pont a burkolat
tetszik rajta.
Remélem tavasszal össze tudjuk hasonlítani.
Azért olyat még nem láttam hogy valakinek combig érjen a hátsó ülés:-)
Most szólók, hogy a plexit feletsd el.....NÁLAD semmi értelme nem lennne
Vagy egy BENGA nagy motort? 48 pacival
És van remény! A gaz árulók helyett jönnek az új husik!
(most nincs... )
neszeneked heje sírás
póló ügyben pedig a saját fórumomban lehet rendelést leadni (nem ÉN csinálom!)
http://forum.sg.hu/forum.php3?...
Minnél több póló van, annál occóbb......
Ha elolvasod a PÓLÓ, DVD....topicot akkor megláttod..........
Régiek! láttjátok NO PARA!
Vannak árulók, de jönnek is helyettünk......a poén, hogy csak motor változik, az ember marad:-))))
Már csak arra leszek kiváncsi hogy a kivonulásoknál mi lesz? Csak a MAG, vagy mindenki?
Grat Ati62... és jó motor lesz
Asszem NINCS másik olyan topic ahol egy este két új tulaj jelentkezik. Köszi nektek!
Amúgy neked is széles utat. Várunk tavasztól közös túrákon! Ha esetleg póló is érdekelne, keresd főnit!
Széles utat!
Ma vettem egy új GS500F-et!:D
Remelem jó motor lesz.
Üdv Mindenkinek!
Szép a lovad!
Gratula hozzá!
Enged + ,hogy szabadidömben sajnálhassalak 1 kicsit...................
Ha nincsen ráhúzva akkor is csinálja!Kipróbáltam már mindenhogy.
Valszeg hideg van még az elején neki, és azért parázik!
Kösz mindenkinek!