?
8 an vagyunk egy műszakban, abból 3-an csinálunk ugymond vegyes melót......amit mellesleg 6 éve egyedül csináltam.....
Szóval szívás nincs - ha meg lenne akkor remélhetőleg az egyik kis ercsii geci szív........Na ezért még drukkolni is képes lennék
Ez olyan "kölcsönösen utálom a pofáját a parasztnak" felállás......de nem is várhatok mást egy ilyen sötét idiótától mint az a kretén. Én simán átnézek rajta.....de már nagyon érlelődik egy maflás.
Semmi más dolog nem gubancos - csak nem szeretek táppénzen lenni, mert az ex-ex köcsög fönökömnek szokása volt ezt a béremelésnél honorálni.......
(A FASZ megkérdőjelezte még a kórházi papírt is.....mikor bent feküdtem egy hétig)
Hali! Jobbulást! Igen, ez a mostani nyavaja igen masszív, van néhány jó kondiban lévő ismerősöm, akit szintén csúnyán elkapott, pedig évek óta nem voltak betegek! Szóval nem szégyen.
CiCa nézeteit osztom a szingli divattal kapcsolatban. Lehet hogy jó dolog pár évig, de aztán kamatostul lehet inni a levét. Az a matrica valóban kicsit szánlamas...
Én bezzeg ténylegessen mociztam
Blue hogy van ilyenkor a cégteknél, akkor most más szív helyetted? vagy borul az idei beosztás?
Vagy addig áll a produkció?
Neked addig is jobbulást és pihenést
A gond nem a készülékben van, hanem a mai munkamurális kollegákba............
Itthon vagyok táppénzen.........
De még a központba se megyek be inkább, mert van mindig 1-2 jó akarója az embernek aki másnap már rohanna be a fönökhöz hogy "nem is vagyok beteg, hiszen sétálgatni tudok....."
A sok köcsögnek az nem jutt eszébe hogy attól még az élet nem áll meg és a csekket fizetni kell, meg kaját is venni.............
Hétvégén egyedül voltam.....még jó hogy van Pizza házhozszállítás:-)
Hehe . A hogy érzed magad lett volna a kérdés, de kaptam választ . Annyira Sz@r, ha az ember nem tud mit csinálni egy hülye nyavalyától. Egyébként az ilyen dolgokra nem árt figyelni, mit is akar ezzel jelezni a szervezetünk...
Hááát, asszem ilyen bilim nekem is van ...
Jó, majd szólok, ha meg kell szabadítani a cordurától ...
Hol vagyok? Már nagyon untam magam így kiugrottam motorozni egy kicsit ma.... olyan jól sikerült, hogy most épp iszom a forralt bort és az ablakból kinézve épp a hullámzó és a szikláknak csapódó tengert figyelem......miközben a szobát a kikötő fényei töltik be.
Ja ez a bilim volt:-))))) ÁÁ és a kezem pont beleért:-))))
Hol lennék kedves? Itthon döglöm...........
Az agyam kitisztult, kis köhögés még van, és a gerincem is kezd ellazulni.........szóval még 2-3 nap és tényleg jól leszek......nem is gond, mert hétfőig van időm kilábalni ebből.
Nem tudom mi volt velem....de ilyen sokáig már vagy 7 éve nem voltam beteg............
Ha a cordura vetközésben kell segítség csak szólj és megyek:-)))
Szijja Blue !
...
Erről beszélgettünk már, nem olyan eccerű az . Bár lehet cordura-ruha ledobással nagyobb sikert lehetne elérni, mint nyakig bebugyolálva, bukósisakkal a kobakon ...
Igen! Valóban ez van...........és a sok hülye liba tényleg azt hiszi hogy ez TRENDI...........
35 évesen család? No akkor lassan kezdhetitek kapkodni lefelé a cordurát, hogy valami legyen is ebből a projectből:-) Hiszen beöltözve nem fog összejönni:-)))
A keresztapaságot vállalom:-)))))) akár nálad akár Nyuszkánynál..... Dorcsinak még van jópár év haladéka:-))))) De lehetne Ő a keresztanyus:-)))))
A második az teccik, az nagyon ott van . De - és ezzel nem szeretnék megbántani senkit - az elsőben én érzek valami szánalmasat, amolyan savanyú a szőlő című dolog ez. Momentán nekem is csak motorom van, de azért egy ilyen matricát nem vállalnék be, valahol ugyanolyan mint a "legyél szingli, valósítsd meg önmagad, mert az ma baromi divatos"... És akkor pislog majd a divatos néni 35 + évesen, hogy se pasi, se gyerek, csak a motor...
Ez lenni nekem vélemény . Nem akarni bántani senkit .
Ejjj, mit találtam!
Szóljatok, Csajok, ha valami Titeket is érdekel csajos cuccból, mert akkor rendelhetünk közösen, mert így jobban megéri. Ugye, Nyuszkány? Én mindenesetre egy pólót alighanem bevállalok, és ezek a matrik is nagyon ott vannak! Szóval, szóljatok.
8 an vagyunk egy műszakban, abból 3-an csinálunk ugymond vegyes melót......amit mellesleg 6 éve egyedül csináltam.....
Szóval szívás nincs - ha meg lenne akkor remélhetőleg az egyik kis ercsii geci szív........Na ezért még drukkolni is képes lennék
Ez olyan "kölcsönösen utálom a pofáját a parasztnak" felállás......de nem is várhatok mást egy ilyen sötét idiótától mint az a kretén. Én simán átnézek rajta.....de már nagyon érlelődik egy maflás.
Semmi más dolog nem gubancos - csak nem szeretek táppénzen lenni, mert az ex-ex köcsög fönökömnek szokása volt ezt a béremelésnél honorálni.......
(A FASZ megkérdőjelezte még a kórházi papírt is.....mikor bent feküdtem egy hétig)