Csupán bátorkodtam megjegyezni, mert az olvasat után nekem az tünt fel hogy azért nem veszel meg X cumót, mert az nem kompatibilis:-))))
Erre írtam, hogy zipzar csere oszt nyenya.....
És amugy is szőke vagy? Tudtommal nem
Én nem érem be tudod itiner nélkül (pár ember szerint még a wc-re is tervel megyek ami sokszor füstbe megy:-)))))
Szóval Én egy ilyet dobtam össze..........ha kell valami infó szedd ki nyugodtan, illetve majd dobd el hogy Te mit szúrtál ki, mert lehet hogy az engem is érdeklne.........
ez 700-750km-es itiner..........és van benne egy kis "határsértés" is....
Ismeritek azt a márkát, hogy "reviti"? Talátam egy elég jó kabátot, de a neten semmi magyar nyelvű leírást nem. Talán spanyol oldalon volt megemlítve... Vélemény? Állítólag 50e volt a kabát, és új, mivel a csaj terhes lett, és nem hordta....
Nekem üresbe rakással voltak bajaim még amikor vettem a motort, egy óra után nagyon nehezen vette be. Egy olajcsere teljesen megoldotta a problémát... Ennyi az öss tapasztalatom hasonló dologgal. Remélem megoldódik a bajod!
Lányok-Fiúk!
Az mitől lehet, hogy melegítem a gépet kb 8 percet, raknám 1esbe, és olyat ránt mint az állat?Nem emel ki a kuplungom?
Próbáltam tologatni előre-hátra, 20szor behúzom a kuplungkart,de ugyanúgy ránt!
Mindíg csak az első 1esbe rakásnál!
Keveset melegítem?Vagy ez normális?
Csupán bátorkodtam megjegyezni, mert az olvasat után nekem az tünt fel hogy azért nem veszel meg X cumót, mert az nem kompatibilis:-))))
Erre írtam, hogy zipzar csere oszt nyenya.....
És amugy is szőke vagy? Tudtommal nem
Kapsz képet az egyik b.nőm nyusz-áról, hogy jó kedved legyen!
Kicsit homályos.
Nyakörvvel sétáltatja!Agyrém!
Én nem érem be tudod itiner nélkül (pár ember szerint még a wc-re is tervel megyek ami sokszor füstbe megy:-)))))
Szóval Én egy ilyet dobtam össze..........ha kell valami infó szedd ki nyugodtan, illetve majd dobd el hogy Te mit szúrtál ki, mert lehet hogy az engem is érdeklne.........
ez 700-750km-es itiner..........és van benne egy kis "határsértés" is....
http://akmtmedia.extra.hu/tura...
Akkor hozok, ha összegyűlt több darab! Szóval aki kér, Castrol láncspré max 2000 pengőért, az szóljon, és intézem. Gondolom nem sürgős....
pusszantás!
Másfél óra alatt 2tárgyat tudtam felvenni, ha így halad, télleg nagyon mérges leszek, és nem megyek vissza hétfőn
Alkalom adtán benevezhetek egy uj láncsprére / a multkorit elkezdtem használni,és szeretem ha van tartalék/
Szerintem normális. Főleg, ha később már nem csinálja. Azért, mert a kipu meleg, még a motor nincs üzemi hőmérsékleten. Szerintem!
Na, jó éjt Nektek! Úgy érzem, pihenni vágyom.
Az mitől lehet, hogy melegítem a gépet kb 8 percet, raknám 1esbe, és olyat ránt mint az állat?Nem emel ki a kuplungom?
Próbáltam tologatni előre-hátra, 20szor behúzom a kuplungkart,de ugyanúgy ránt!
Mindíg csak az első 1esbe rakásnál!
Keveset melegítem?Vagy ez normális?
Hát a nővéremet. Tudod: "előzmény" gomb"... Most nézek a vaterán egy kabátot. Remélem jó lesz! Sikerült a neptunt legyőznöd?
Tényleg esett a hóóóóó?