Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan olyan téli kesztyű, ugyan olyan nyári kesztyű......
Mikor veszel fekete motort?
ÓÓÓ szülinap? :)

Boldog szülinapot a motoros bajtársunknak :)
Nos, én is csatlakoznék Erikhez:

Az én istenem áldjon meg még vagy 2 ilyennel!
Köszönöm
Boldog Szülinapot Dawntez Bartátunk!

OSU!
Sempai az csak.....
Hol nyomod?
OSU Sensei :)

Jómagam is kyozom :) Remek dolog az :)
OK, vettem! Na akkor annyira mégsem tart fel mindenki!
Csak így tovább! Bár most, hogy lassan bejáratódik a géped és lassan tavaszodik, ennél már csak egyre több és több lesz benne, nem?
T TIBKIN
2007 DEC 01 KAPTAM + a mocit ,ma voltam 1000-es szervizen
SZERINTED?
(a döntésedet elfogadom )
Ja, mielőtt valaki kihozza ebből a matektudásomat... az e heti hétköznapok (4) szorozva 50kmrel=200 km...
Egy hétre elosztva ér a 200km? (Napi 50...)
T.ÖRDÖG
Ezzel a paripával nem lehet" normálisan közlekedni" mindenki feltart,
A GPS sem tud normális érkezési idöt megadni/ percenként variál/ ere mondj valami okosságot ?
EZ nem AUDI mégis hasonló "hibákat" produkál.

T .MOTOROS BARÁTAIM
Aki ma nem gurult ma legaláb 200 km annak
Ez jó....!
Ilyet vettem két hete én is 7,9-ért. Nekem tetszik!
Sziasztok!

Először is üdv az új tagoknak, akik újra javítják a GS500-asok arányát a GS500 topicban!
Protektorügyileg én is a protiing mellett vagyok, amióta megvettem még tavaly nyáron, amikor kezdődtek a kánikulák, mindig abban vagyok. Na jó, most nem, csak motorozáskor. Tényleg előny nyáron, hogy nem ömlik rólam a víz a városban, mégis teljes a védelem, bár az tényleg igaz, hogy oldalt, a karok alatt nem véd. Na de ennyi erővel majdnem lovagi páncélban kéne nyomni. Vagy inkább a japán szamuráj-páncélban, mert abban teljesen jól lehet mozogni is. Nem lenne nagyon látványos...
Bár nyáron így is nevettem, amikor hazafelé a munkából bementem a postára, aztán mindenki tátott szájjal nézte, ahogy fekete csizma, lábszár-térdvédő és protiingben bementem... tényleg tiszta birodalmi rohamosztagos szerkó! Tényleg, szerzek is valahonnan olyan matricát! Na a lényeg, amióta meg lehűlt az idő, ugyanezt veszem a kordura alá, amiből szépen kivettem a könyök és vállvédőket. Most pedig, így 0°C körül azért nem fázom, mert: 60 km/h felett nem nagyon megyek, alul 3 réteg nadrág, felül pedig 5 réteg van rajtam. Meg persze sál, nyakvédő, téli kesztyű, vastag zokni. Persze az öltözés-vetkőzés percekig tart, de valamit-valamiért. Ja és legfelül egy szép zöld láthatósági mellény, párszor már megmentett szerintem... Jé, de hosszú lettem, most pótoltam, hogy ritkán írok.
Tényleg: Nyuszikusz, a motocucc.hu-n az akciós cuccoknál 9ezer birodalmi kreditért még van szép piros női bőrkabát, az esetleg nem érdekel? Én még decemberben vettem a fekete-narancs modellből, 10ezret megért szerintem, tavasszal, nyár elején pont jó lesz. Csepelen van a bolt a régi gyár területén.
Ja jól néz ki! elég komlett védelem, és mégse ugy néz ki mint egy gladiátor
Juj azt elfeljetttem:-))))))
Piet!

ez is jól néz ki és 100 euró (25000ft)

LOUIS
És mé nem montad, hogy 3 páré ment akkor a kolléga?
Az a fater ideje után volt.
Annyi van meg belőle, hogy 200 db 4 éves külyök ordít, meg hujjog.
ömlesztve mert 1 óra alatt teleirtatok 2 oldalt:-)))

PIET!
Ez már jó........... bár árban van alacsonyabb is....csak keresni kell........tudod Google az Én barátom

Dzsoki:-)
Naná:-) Akáinek nincs - és NŐ - az vetközön:-)))))

NO! Megvan a kesztyű............ (Kösz még1x Darázs kollega)
Szóval tanulság: aki nem hagyja magát az jól jöhet ki belőle....... igaz volt egy kis félreértés ismét, de a 12900ft-os kesztyűt ami most akciósan 7999 ....azt végül 6500-ért kaptam meg..........
Tehát NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT ha olyan a szitu hogy a "vásárló megtévesztése":-)
Ennyi pozitivum mindenféleképpen szól a SHOX mellett, hogy igyekeztek "kárpótolni" a hibát.
Akkor jó........... csak feltünt hogy ez biza nem gyári színek egyvelege....és az meg ugye akkor szokott meglenni amikor tört valami.

Remélem jól átnézte - és akkor NAGYON sokáig nem lesz bajod vele!
Hát, minél előbb, annál szebb lesz az ember, vagy mi Persze nekem is még hiányzik az igazi elhatározás... Na mentem, mindenkinek szép estét!
Bő? Fenevigye . Majd talál szebbet-jobbat .