OK, vettem! Na akkor annyira mégsem tart fel mindenki!
Csak így tovább! Bár most, hogy lassan bejáratódik a géped és lassan tavaszodik, ennél már csak egyre több és több lesz benne, nem?
T.ÖRDÖG
Ezzel a paripával nem lehet" normálisan közlekedni" mindenki feltart,
A GPS sem tud normális érkezési idöt megadni/ percenként variál/ ere mondj valami okosságot ?
EZ nem AUDI mégis hasonló "hibákat" produkál.
T .MOTOROS BARÁTAIM
Aki ma nem gurult ma legaláb 200 km annak
Először is üdv az új tagoknak, akik újra javítják a GS500-asok arányát a GS500 topicban!
Protektorügyileg én is a protiing mellett vagyok, amióta megvettem még tavaly nyáron, amikor kezdődtek a kánikulák, mindig abban vagyok. Na jó, most nem, csak motorozáskor. Tényleg előny nyáron, hogy nem ömlik rólam a víz a városban, mégis teljes a védelem, bár az tényleg igaz, hogy oldalt, a karok alatt nem véd. Na de ennyi erővel majdnem lovagi páncélban kéne nyomni. Vagy inkább a japán szamuráj-páncélban, mert abban teljesen jól lehet mozogni is. Nem lenne nagyon látványos...
Bár nyáron így is nevettem, amikor hazafelé a munkából bementem a postára, aztán mindenki tátott szájjal nézte, ahogy fekete csizma, lábszár-térdvédő és protiingben bementem... tényleg tiszta birodalmi rohamosztagos szerkó! Tényleg, szerzek is valahonnan olyan matricát! Na a lényeg, amióta meg lehűlt az idő, ugyanezt veszem a kordura alá, amiből szépen kivettem a könyök és vállvédőket. Most pedig, így 0°C körül azért nem fázom, mert: 60 km/h felett nem nagyon megyek, alul 3 réteg nadrág, felül pedig 5 réteg van rajtam. Meg persze sál, nyakvédő, téli kesztyű, vastag zokni. Persze az öltözés-vetkőzés percekig tart, de valamit-valamiért. Ja és legfelül egy szép zöld láthatósági mellény, párszor már megmentett szerintem... Jé, de hosszú lettem, most pótoltam, hogy ritkán írok.
Tényleg: Nyuszikusz, a motocucc.hu-n az akciós cuccoknál 9ezer birodalmi kreditért még van szép piros női bőrkabát, az esetleg nem érdekel? Én még decemberben vettem a fekete-narancs modellből, 10ezret megért szerintem, tavasszal, nyár elején pont jó lesz. Csepelen van a bolt a régi gyár területén.
ömlesztve mert 1 óra alatt teleirtatok 2 oldalt:-)))
PIET!
Ez már jó........... bár árban van alacsonyabb is....csak keresni kell........tudod Google az Én barátom
Dzsoki:-)
Naná:-) Akáinek nincs - és NŐ - az vetközön:-)))))
NO! Megvan a kesztyű............ (Kösz még1x Darázs kollega)
Szóval tanulság: aki nem hagyja magát az jól jöhet ki belőle....... igaz volt egy kis félreértés ismét, de a 12900ft-os kesztyűt ami most akciósan 7999 ....azt végül 6500-ért kaptam meg..........
Tehát NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT ha olyan a szitu hogy a "vásárló megtévesztése":-)
Ennyi pozitivum mindenféleképpen szól a SHOX mellett, hogy igyekeztek "kárpótolni" a hibát.
Mikor veszel fekete motort?