A Tesztnapon néztem meg a RUGÓ előfeszítésed......mivel nem vagy egy Tonna primadonna, így hagytam az eredetibe (ha minden igaz 4-es állásba)
esSO-ét felnyomtuk 7-be............
De igaza lehet esSOnak, mert ha több mociról leér a lábad, akkor a Te géped meg van emelve. hiszen más oka nem lehet hogy nagyobb....
A második mondatban van a megoldás. Fogalmam sincs. Egyszer(tavalyi évadnyitón ) Blue alámászott megnézni valamit (nem tudom a nevét, talán valami rugózás-állító...) De végül nem lett rajta semmi állítva.
Volt szó kutyacsont-cseréről, és sztenderrövidítésről (és lepkemintásra festésről...), de annyira nem zavaró, hogy nyiszálni kelljen belőle...
Megtaláltam a tegnapi motoroskabát márkáját: revit. csak annyira láma az eladó csaj, hogy hibásan írta le nekem. szerintem egész jó cuccaik vannak. ha érdekel vkit: www.revit.eu van mit nézni....
Ha sok pénzed van akkor persze........
Bemész az IMET, SHOX...vagy bármelyik motoros boltba és veszel...........a konzol és a 3 doboz ugy 100-150.000 zsetonért meg is kapod.
Ha occóbb megoldás kell akkor tervezel, számolsz, vásárolsz és GYÁRTASZ:-)
Az annoi megoldásomat sokan átvették már.....nem csak GS-hez!
Itt kell 2-3 doboz (Louis, MotoDetail) ami megvan 40-60.000-ből és kell hozzá kb. 1 szál zártszelvény.....
A leírást keresd meg az oldalamon: http://akmtmedia.extra.hu
Tényleg? Érdekes... Góliátnál biztos lapos a gumi. Nem tudom, nekem majdnem a sarkam is leér, pár miliméter kell. Ha vastagabb talpú csizmám lesz, simán le fog érni.
Üdv az újaknak, gratulálok! Csak lesek, milyen forgalom van itt.
Ha ezt tudom, én is vártam volna még egy kicsit, és most vettem volna gépet... Na sebaj.
Miért, mennyi Lukoil van Keszin? Én a 2-esen , a városban levőre gondoltam. Ugyanis én Északról közelítem meg Pestet - általában arra megyünk - tehát átmegyek Keszin. Ezért, ha jössz, onnan mehetünk 1ütt.
esSO-ét felnyomtuk 7-be............
De igaza lehet esSOnak, mert ha több mociról leér a lábad, akkor a Te géped meg van emelve. hiszen más oka nem lehet hogy nagyobb....
Volt szó kutyacsont-cseréről, és sztenderrövidítésről (és lepkemintásra festésről...), de annyira nem zavaró, hogy nyiszálni kelljen belőle...
Megtaláltam a tegnapi motoroskabát márkáját: revit. csak annyira láma az eladó csaj, hogy hibásan írta le nekem. szerintem egész jó cuccaik vannak. ha érdekel vkit: www.revit.eu van mit nézni....
http://akmtmedia.extra.hu/manu...
Bemész az IMET, SHOX...vagy bármelyik motoros boltba és veszel...........a konzol és a 3 doboz ugy 100-150.000 zsetonért meg is kapod.
Ha occóbb megoldás kell akkor tervezel, számolsz, vásárolsz és GYÁRTASZ:-)
Az annoi megoldásomat sokan átvették már.....nem csak GS-hez!
Itt kell 2-3 doboz (Louis, MotoDetail) ami megvan 40-60.000-ből és kell hozzá kb. 1 szál zártszelvény.....
A leírást keresd meg az oldalamon:
http://akmtmedia.extra.hu
Ott pedig a GS sufnituning
Érdekes, h Goliat gépén nekem teljesen leér a lábam, ellenben a sajátomon pipskedni kell. hogyisvanez?
Üdv az újaknak, gratulálok! Csak lesek, milyen forgalom van itt.
Ha ezt tudom, én is vártam volna még egy kicsit, és most vettem volna gépet... Na sebaj.
Egyébként én is újonc, szintén szürkén.
jóreggeltcejetembanda!
nah legalább nem fogok kilógni a sorból ha lesz találka
A megoldás: rövidebb kutyacsont (ha jól emlékszem - forditva kell cserélni...)
Nyerhetsz vele jópár cm-ert
hát figyu, engem nem kell győzködni