Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahahaha Olyan jókat röhögtem, már nem is vagyok olyan beteg. Ez az ember egy showman Most épp a dobokat veri.. Kész!
De rég buliztam a fenébe is.
Kinek az engedelmével?
Bezony! A mi Sandokanunk nagyon ropta... És azt nem láttad, milyen ügyesen húzta fel a vitorlát
Engedelmetekkel belenéztem! Medve pajtás szerzett magának egy rajongót szerény személyemben! Egyszer még elkapom egy rokira! Itt járt a lábam az ütemre, miközben ropta a táncot
Sziasztok

Probáld meg ugy, hogy melegited a motort egy kicsit, majd állitsd le, tedd be egyesbe és inditsd be középállványon enged ki a kuplungot forgasd meg a váltot, hogy az olaj ott is forogjon, vegg ki üresbe egy perc után és már később nem fog jelentkezni a probléma.

Nyáron persze nincs ilyen gond mert meleg van és az olaj nem dermed meg.
Nállam is volt.

"Az mitől lehet, hogy melegítem a gépet kb 8 percet,"=18percet //fázik //ott a finom.
Kedves Piet!
Igen, biztos, hogy nyúl!
Nem vagyok biológus, de a nyulakat még felismerem.
Azaz, nem hiszem hogy akar többet!
Szia.

Némááá .
Igen Bpesten láttam.
Itt még nem.
Nap mikor várhtó?
Naná! Tényleg nagyon husi... Akarommondani CUKI
Egyébként nem tom milyen nemű!
Egy távoli b.nőmé!Nem sokat talizunk.
Nemhiszem akar további nyulakat!
Doooorcsi! Egyetértesz velem abban, hogy ez a nyuszek CUKI?
Biztos hogy ez nyul? . . . .
Ez valami fejmozgató, bológató állatfajta nem?
Szerintem az első kép a legjobb!
A neve Pracli!(Aszzem )
Azt tudni kell róla,h nem szereti, ha fényképezik, és inkébb elfordul!
Főni!
Nagyon sok szeretettel( ) ajánlom figyelmedbe Moldova György: Az Őrség panasza című művét. Mostanság úgyis otthon tartózkodsz, van időd olvasni . Bár, ha elolvasod, akkor már minek lemenni?

És ha találkoznánk az Őrségben veletek, mi lenne, ha utánatok mennénk? Száz m-rel mögöttetek, hogy ne zavarjuk az édes kettest.
pfff...! Legfeljebb elmégy dolgozni. Lesz, aki eltart, motorozhatok kedvemre!
természetesen!
Jöhet majd még fotó! Mi a neve? Van baknyulunk. Nem akartok kisnyuszikat?
Drágám nekem 8:-)

Mivel előreláthatólag ugyan azon a hétvégén megyünk - mint írtam majd intünk egymásnak ha találkozunk szembe jövet.-))))))
esSO!

SZILVESZTERI videó a helyén, csak 1 betü hibádzott a linken........

LEJÁtSZHATÓ és már is tölthető
15-re gondoltam.

Termobélés, ami kivehető (de ezt láttad te is). Most lett kimosva, és impregnálva. Van benne térdproti, nem is a legrosszabb. Jó minőségű. Nem ázott át soha.

Szvsz. nálam alacsonyabb emberkének ajánlanám. Amúgy unisex naci.
Tudom mit írtál! Látom neked az nem esett le, hogy a neten egyenlőre nem talátam olyat, ami az elképzelésem volna. Erre írtam, h sssszpúlt szerettem volna, de az nem jó, a női fazonok, meg hát... izé, na, egyáltalán nem nyulasak.
Meg az sem árt, ha stílusban passzol a nacimhoz. Szóval keresgélek... A cipp-csere nem probléma, van a nacin megfelelő szett.

Vannak szőkés melírcsíkjaim...

ui: itiner akkor, ha medvekomával lesz időnk egyeztetni, mivel a Drága mostanában nagyon sokat melózik, és perpill wellenesselteti a Mackóbundát.
Tudom hogy édesnek tartasz......

A nacit mennyiért árulod? Mert szerintem az az elsődleges infó