Engedelmetekkel belenéztem! Medve pajtás szerzett magának egy rajongót szerény személyemben! Egyszer még elkapom egy rokira! Itt járt a lábam az ütemre, miközben ropta a táncot
Probáld meg ugy, hogy melegited a motort egy kicsit, majd állitsd le, tedd be egyesbe és inditsd be középállványon enged ki a kuplungot forgasd meg a váltot, hogy az olaj ott is forogjon, vegg ki üresbe egy perc után és már később nem fog jelentkezni a probléma.
Nyáron persze nincs ilyen gond mert meleg van és az olaj nem dermed meg.
Főni!
Nagyon sok szeretettel( ) ajánlom figyelmedbe Moldova György: Az Őrség panasza című művét. Mostanság úgyis otthon tartózkodsz, van időd olvasni . Bár, ha elolvasod, akkor már minek lemenni?
És ha találkoznánk az Őrségben veletek, mi lenne, ha utánatok mennénk? Száz m-rel mögöttetek, hogy ne zavarjuk az édes kettest.
Termobélés, ami kivehető (de ezt láttad te is). Most lett kimosva, és impregnálva. Van benne térdproti, nem is a legrosszabb. Jó minőségű. Nem ázott át soha.
Szvsz. nálam alacsonyabb emberkének ajánlanám. Amúgy unisex naci.
Tudom mit írtál! Látom neked az nem esett le, hogy a neten egyenlőre nem talátam olyat, ami az elképzelésem volna. Erre írtam, h sssszpúlt szerettem volna, de az nem jó, a női fazonok, meg hát... izé, na, egyáltalán nem nyulasak.
Meg az sem árt, ha stílusban passzol a nacimhoz. Szóval keresgélek... A cipp-csere nem probléma, van a nacin megfelelő szett.
Vannak szőkés melírcsíkjaim...
ui: itiner akkor, ha medvekomával lesz időnk egyeztetni, mivel a Drága mostanában nagyon sokat melózik, és perpill wellenesselteti a Mackóbundát.
De rég buliztam a fenébe is.