Tulajdonképpen asszem igazad van . Így is nagyon komoly volt, amikor 10 másodperc után elkezdte a közönség az ütemes tapsolást. A dobszólónál meg sikítozás is volt
Csak azé mondom, mert táncolni még sosem mentem motorral, mert nem merem a belvárosban az uccán hagyni... Így a csajok nem is nagyon tudják, hogy motorozom, talán 1-2. De sztem ők is azt hiszik, h vmi robogóval gyűröm az aszfaltot ...
De gyanítom, hogy a banda láttán kikövetkeztetnék
Gondolj bele, mekkora energiát sugározna Neked a Banda, ha mind ott ülnénk, motoros cuccban természetesen! Transzparensekkel, síppal-dobbal-nádihegedűvel, és vinnyognánk hangosan, hogy: Mociccah Mociccah! Nagyon büszke lennél, ugye?
Háát, szombaton én is megállapítottam, hogy 60 fölött már csíp a szél... Városban még elpilinckázok, de gurulgatni a városon kívül kevés ez a 6-8 fok...
Azért sztem nem volt olyan rossz motorozni egyet, a hideg ellenére sem... ugye ?
Ma délután volt egy kis szabadidőm!
Rögtön csapattam is egy szolíd hetvenest, de lefagytam a lóról. Nem is ülök rá többet, míg +10C fölé nem megy a higany!
Íme egy pár béna kép bizonyságul:
Ja, végül is, mi történhet, ha elcseszem ...
Néztem a további műsort, az egyik csoport koreoja elején az első sorban egy szőke csajszi pont a másik irányba fordult, mint a többiek, körülnézett, gyorsan visszaállt, és közben simán le lehetett olvasni a szájáról, hogy "BAZD MEG", olyan szépen artikulált .
De persze, hogy szólok, ez a mostani is olyan jól sikeredett. Odarángatom az egész bandát !
Diácska? Zsuzsi? Megkóstoltátok már a bort?