Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja!

aki küdene MMS-t....
a 70-es zsámomra tegye,...........
JA!

Ma érden kivel motoroztam 10 m-ert? Feket-szürke GS500F:-)
A TEscós körforgalomnál intetnünk egymásnak.....Én ott bementem a Tescó felé a Fekete Banditával.....
OFF.....

vettem egy telót ezzel szenvedek.... valaki dobjon már egy pici MMS képet..............mert itt küldözgettitek sokszor, de sajnos ugye eddig nem láttam
Nem jó a cím amit az előbb adtam
itt a jó http://www.louis.de/_30155c519...
Én ezt találtam http://www.louis.de/_30155c519..." target="_blank">link
ez az ?
Én is viszem a jányom lightosan.
Louisos, kint vettem, ha nem találod kikeresem: 3 részből áll: egy hosszabb, egy rövidebb hosszabitó + egy szögben eltolós (na ezt nem tudom hogy hivják)
Ja, de én meg Blue-val megyek. Ráadásul a jánnyal.
Sziasztok! érdeklődöm hogy van-e valakinek a GS-500-on olajhőfokmérő, az érdekelne meddig szokott felmenni a hőmérséklete ?
Ez is igaz! Annyira azért nem kerestem, csak úgy gondoltam, jó lenne. Aztán egyszer véletlenül megláttam a Bázismotor.hu-n . Na, azóta nem kell!
De ha én beleülök az autóba, és felmegyek Pöstbe, oszt végigjárom a bótokat, akkor meg még sokkal drágább.
Én a lightos- tura vonalat favorizálom nem a teherhordósat a 33 l maximálisan elég 1 bukó+ némi aproság.
Szia Piet !

Hol és mennyiért vetted a tükörszár hosszabbitót? és jól látom csak a bal oldalit hosszabbitottad meg ?
RCM-ben 3700Ft, nem kell a legdrágábbat kikeresni
Hali.
Mocba+60 Km. Benentem a FULL-GAS-ba. 4800/h. Itt lesz a szervize a drágának.
Bázismotor, kormányemelő, sw motech: 5890-11790-ig. Na ezért nincs nekem.
Maximális tisztelettel vagyok a Hölgy iránt, csak a fényképen olyan jól jött ki, nem hagyhattam annyiban!
Én dobozról beszélek, nem ridikülről. 40 liter felett bizony ott tartanak az árak.
Idén még nem voltam arra, igazán durva kátyúk viszont Árpádtetőn lettek, ami majd visszafogja egy darabig a speedeseket. Sztem ott is lettek likak.

Általában jó ott az útminőség, általában alatt értem, hogy néha felhordják rá a sarat a vidék munkásai. Amúgy egy kellemes völgy, patak folyik mellette, lapulevél szag... mikor lesz má tavasz?
A 30(vagy 33l)es doboz 16e Ft helyett 13
A kormányemelő 3700Ft volt Sok az anyag és egyszerüségéhez képest, de ugye minden más megoldáshoz képest nem sok (meg nem is ér sokat ,csak 2cm-t emel )
Több tiszteletetet egy 19 éves nagykoruval szembe még hogy utánfutó
Jaja Hosszuhetényben a templomnál van egy jó kis halálkanyar Abszulut beláthatatlan kereszteződés
De azt már Nyusziék is ismerik
Jó arra az utminőség?
Oldpiet, az utánfutód meg tök olyan, mint egy Merci!
A 83-as úton Ménfőcsanak felé autó motorossal ütközött...
Kossuth rádió, hírek.

Óvatosan lányok/fiúk, már kezdődik megint
Ja, akciós: 75k-ról 65-re/db.

A kormányemelőn én is törtem a fejem, de 8-10 ezreket én nem adok egy nem túl bonyolultan megmunkált vasdarabért, csak mert "motoros". Előállítása kb 200 Ft lehet.
Szép! kár hogy nem futottunk össze, mi D@nnal Orfűn kóláztunk

Sávokban áll a por, néhol a kanyaríven... érdekes érzés mikor megindul a mocc és megfogja a gumma 20 cm-errel arrébb kanyarban...

Raido, ha Pécs felé jártok, érdemes Hosszúheténynél bemenni, és kb 5 kmre Zobákpusztánál király pálya van. Igaz erdős, így márciustól jáccik.

üdv mindenkinek!