Ma érden kivel motoroztam 10 m-ert? Feket-szürke GS500F:-)
A TEscós körforgalomnál intetnünk egymásnak.....Én ott bementem a Tescó felé a Fekete Banditával.....
vettem egy telót ezzel szenvedek.... valaki dobjon már egy pici MMS képet..............mert itt küldözgettitek sokszor, de sajnos ugye eddig nem láttam
Louisos, kint vettem, ha nem találod kikeresem: 3 részből áll: egy hosszabb, egy rövidebb hosszabitó + egy szögben eltolós (na ezt nem tudom hogy hivják)
Ez is igaz! Annyira azért nem kerestem, csak úgy gondoltam, jó lenne. Aztán egyszer véletlenül megláttam a Bázismotor.hu-n . Na, azóta nem kell!
De ha én beleülök az autóba, és felmegyek Pöstbe, oszt végigjárom a bótokat, akkor meg még sokkal drágább.
Idén még nem voltam arra, igazán durva kátyúk viszont Árpádtetőn lettek, ami majd visszafogja egy darabig a speedeseket. Sztem ott is lettek likak.
Általában jó ott az útminőség, általában alatt értem, hogy néha felhordják rá a sarat a vidék munkásai. Amúgy egy kellemes völgy, patak folyik mellette, lapulevél szag... mikor lesz má tavasz?
A 30(vagy 33l)es doboz 16e Ft helyett 13
A kormányemelő 3700Ft volt Sok az anyag és egyszerüségéhez képest, de ugye minden más megoldáshoz képest nem sok (meg nem is ér sokat ,csak 2cm-t emel )
A kormányemelőn én is törtem a fejem, de 8-10 ezreket én nem adok egy nem túl bonyolultan megmunkált vasdarabért, csak mert "motoros". Előállítása kb 200 Ft lehet.
aki küdene MMS-t....
a 70-es zsámomra tegye,...........