Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs, egy kicsit felkaptam a vizet. amúgy sincs túl jó vélemény a mocisokról, és akkor még ilyen f@szságot is képesek csinálni? nem neked szólt...
Hmm... Én is mindig leveszem a kesztyűt-bukót tankoláskor. A fene sem fogja forgatni a fejét összevissza a bukóban, gyalogosan úgy nem eccerű az élet, a zsebeimet is ki kell tapogatni .
A másik meg, ha sietek, akkor is van + két percem cuccot fel, cuccot le című jelenetre, max behozom útközben . És a kutasokat is meg tudom érteni, pláne ha volt már negatív tapasztalatuk...
miután tankolsz a kút automatikusan letiltja a benzint, amíg nem fizetsz (legalább is én eddig 100% ban ezt tapasztaltam) Hozzáértők majd cáfolnak/megerősítenek.

Zoli
Valld be, hogy nem is akarsz találkozni velünk!

Tegnap hívott a zuram, hogy "most ment el egy kék gs mellettem, 2 fekete kordurás ember ült rajta, kék bukóban. " már ő is kezd megfertőződni!
Uh, most valami képzavar van. Én egy szóval sem dícsértem ezt a ghostrider majmot!
Mi van, ha a valaki közben rátankol a még nem nullázott órádra? Mert mondjuk elbambult.
Miért, szeinted normális fizetés nélkül elhúzni a bélést? barmok.
amúgy én általában azt szoktam csinálni, hogy kesztyű-bukó levesz. Megtankol, majd a motort a kút ajtaja mellé tolom (hogy addig beállhassanak a helyemre) majd fizetek.
Őszintén? Ha benzinkutas lennék, én is odakanyarintanék neki a vassal a bordái közé... Főleg ha az én fizetésem bánná a kis akcióját.
Én is kicsit furán éreztem magam rajta, mondtam is Pöfinek, hogy mintha meghízott volna az ünnepek alatt, valahogy nehezebbnek tűnik ...
De nagyjából 1 km után lefogyott . Találkoztam egy gs-es kollégával is a Hungárián, cikázott a kamionok közt, de én azért óvatosabb voltam. Nincs még nyár, az aszfalt tényleg hideg. Habár a tapadásra nem volt panaszom .
Na szóval, mivel ez az első telelésem, csak annyit mondhatok: ilyet még nem éreztem .
Amúgy persze az Árpád hídnál egy Clio el akart csapni, de a reflexeim szerencsére nem alszanak téli álmot, nem sikerült neki .
pár hónapja láttam egy magyar "ghostrider" videót. Ott a csóka felvette, ahogy begurul egy kúthoz, tankol és utána tovább gurul, az autópályán cikázni a kocsik között. Mindenki megdícsérte a kommentekben...

Szóval a kutasoknak is megvannak a nyomós érveik.
Kár, de bízunk benne, hogy majd legközelebb......
Gondolom ez a vasrudas dolog főleg arra az esetre értendő, ha a sisakját se veszi le az elkövető, mert olyankor felmerül a gyanú, hogy bepöccenti a motort, és viszlát..

Feb 9. sajna nekem se jó, suli van, +3 nap múlva vizsázom... Kár pedig.
Csak nyugodtan mesélj, mi sztahanovisták, tegnap csak a nyálunkat csurgattuk.
Na, akkor az élménybeszámoló!
Igaza van Teddynek! Orgazmusközeli érzés! Végre!
Annyira el voltam szokva tőle, hogy alig bírtam elindulni, billegtem, mint szarka a dögön. De pár száz méter után megjött a ritmus, és onnantól már szupppper volt. Csak céltalanul bolyongtam, de egy 60-ast beletoltam azért. Most már elleszek megint egy hónapot.
Sziasztok !
Motorral jöttem dolgozni . Inkább nem mondom el, mennyire jóóóóó érzés volt ...
Hát jah, akkor lehet, hogy más a gond. Lehet, hogy a relé kezd beégni esetleg az önindító szénkeféje makacsolta meg magát. Azt is el tudom képzelni, hiszen akkor is kattog a relé, de az önindító nem forog. Ezt könnyen kiderítheted, ha mondjuk a relé kimenetére rámérsz multiméterrel, és jön a kattogó hang, de nincs indítás. Ha van feszültség az önindító felöli oldalon, de mégsem indul, akkor önindító. Ha nem ad rá feszt, akkor relé.
Csak a mocin ülve tudod teletankolni! Akármelyik sztenderen van, ferdén áll, ergo nem megy tele. Igaz, hogy nem sok naftáról van szó.
És még egy: igen, szoktunk összejönni motor nélkül is. Épp most megy ez a projekt: febr. 9., Százhalombatta. Eszem-iszom-vakerálok party. Monnyuk én kihagyom, mert meló lesz.
Az aksi jó, ugyanis épp előtte töltöttem.
A frissen töltött aksival kattogott.
Viszont miután egyszer elkapta, és megforgatta a motort, utána minden következő alkalommal simán elindult.
A kattogása viszont elég erőteljes, ugyanis egyszer (csak egyszer azóta) hallottam indításkor, de máskor nem.
Szerelő szerint kezd beégni.
Te mehetsz, mert ha jól emlékszem, tegnap dolgoztál.
Én még csak annyit hallottam, hogy ha motoron ülve próbálsz tankolni, kijönnek a vasrúddal, és levernek. De azért jó tudni. Szerencsére mindig le szoktam venni a sisakot, jól esik az a kis friss levegő.
pontosabban szólva kap áramota relé, csak az áram nem elég az önindító átforgatásához, csak a relé behúzásához. Kattog az akkor is, amikor az önindító is elindul, csak az önindító zaja elnyomja a kattanást.
Sziasztok!

Maci, jártál felénk? Akkor közelebb voltál a motoromhoz, mint én! Ebben a csodás mai napsütésben esélyem sincs motorozásra, majd ha megjön a tartós idő.. Akkor is csak szabi árán... Asszem pár tanfolyami előadás ki fog maradni nálam... :)

Két kérdésem van a társasághoz:

1. Szoktatok ti motorok nélkül is összeülni néha? Ilyen kevésbé motoros időkben...

2. Van valakinek ötlete/tapasztalata, hogy hol lehet a motort tárolni Pesten, ha éppen nem garázsos lakásban lakom? (Konkrétan Déli pu., Alkotás utcával párhuzamos apró utcában, ahol a járdán se férne el a motor...)

Mindenkinek szép napot!
Hali !

Ezt akkor szokta csinálni ha gyenge az aksi ,töltsd fel az aksit és mérj rá,(ha van mivel )hogy a 12 volt meg van - e benne .A relé azért kattog mert nem kap elég áramot egyébként ha ez nem jó akkor ha esetleg leég azt ugy is megérzed és nem fog indítani.Vagy próbáld meg egy másik aksival ami tutura jó persze ha erre van lehetőséged.
Blue mész du moccozni? ill valaki más is?
Shox 1 kor nyit vagy már feladtad a kesztyüprojectet?
Onnan lehetne Sentendrefelé moccani