1., NŐ nincs
2., helyem se nagyon
3., a kajám is veszélyben
4., Nem vettél még semmit
5., azt se tudod mit akarsz
ez így nehézkes lesz:-)))))))))))))))
Szóval
1., NŐ LEGYEN........nem érdekel milyen - de elakarom mesélni a haveroknak, hogy a cimbimnél nőztem egyet:-))) de nem beNŐZTEM! Nem félreérteni!
A 3 emlitett hölgyet fárasztom hetek óta....szzóval kellene már valami más.
2., KÁVÉ és KAJA.......
3., OK... és Gyarmaton van valamireval PC bolt? Ahol tutira kapunk kártyát? (ha jól emlékszem IEEE1394 + kábel.... ha nem 100% akkor inkább szólj, és megveszem útközben
4., Kell neked egy DVD író progi (mivel az iród már megvan).....PL NÉRÓ..........
5., Egy PDF olvasó (Acrobat Raider)
NO! Erre KÜLÖN hivd fel a figyelmem, és már nyomom is rá majd a Pendrive-re.....
Én ma átkozott szerencsés voltam. Ami az időjárást illeti. 127 km röppent a paciba... gyerekek, orgazmus hegyek. Ez olyan volt, mint a legjobb szeretkezés... nem akartam, hogy vége legyen! Wháááááá, ki vagyok csrélve!
Üdvözlöm innen azt a GS tulajt, akivel Baján találkoztam egy K3-as kék pacin! Nálunk is kirajzottak a mocisok... találkoztam vagy 40-nel.
Ez a mondat a piros lámpánál hangzott el egy előttem álló Banditos csókától:
-Így szólt a haverjához: "Apám, ez piszkosul kellett már... azt hittem megőrülök. Besz@rás!"
A hever meg helyeselt, és én is!
És még egy jelentés: 20 km után melegek voltak a gumik! Kb. 40-50 fokosak... érzésre. Ez jó hír! Viszont addig óvatosan szabad duhajkodni.
Zimacs!
Jártam ma a kicsiny falud felé is. Készülj a szezonra, mert jössz velünk! Nincs kecmec!
Dorcsi!
Gyógyulgassál, és a sérülés ellenére is "Nézzzééééé" okosan!"
esSO!
Holnap menj egy kört... akkor én nem tudok. Bakker nagyon jó volt...
Erik!
Igazán jó látni a mocin. Le a kalappal... nem gondoltam volna, hogy tényleg "erős vagy, mint az állat"! Örülök, hogy a lelked is lassan helyre rázódik!
Először is gyors gyógyulást Dorina! Eriknek meg elismerésem, jó volt látni, olvasni az első utad, csak így tovább!
Ma kemény 4 km-t én is beletekertem a gépbe. 5 hete állt szegény az utcán leponyvázva, szomorúan kellett látnom itt-ott a rozsdafoltokat... De pár fordulat után beugrott, és olyan, de olyan jó volt hallgatni azt a finom zakatolást! Holnap megyek is vele melózni, aztán a héten amíg lehet hajtom is, de az a terv, hogy a maradék telet a melóhelyen tölti, ott lesz fedett parkoló is. Aztán jön a rozsdátlanítás, festegetés, hogy tavaszra szép legyen. Na szóval miután szépen beröffent, gondoltam nem használom a 10m-re lévő autós pumpám, hanem sokkal ésszerűbb módon beöltöztem és elmentem egy kútra. Közben láttam-hallottam jópár motorost, sokan elővették ma szerintem.
Komolyan senkit nem láttunk! Ja deee, 1 R6-ot vittek utánfutón. Olyan 11körül voltunk kint, az út még vizes volt, lehet azért nem nyomták. Beszarik....
Nem vettem meg, mert eddig nem mondtad. De nem is akarom előre megvenni, mert lehet, a gépem is kevés hozzá, akkor meg minek. Sztem hétköznap jössz, tehát üzlet lesz nyitva.
Firewirén kívül kell olyan, hogy: DVD író applikálása (megvan), valami PDF file olvasó-mert most nem tom nézni azokat.
Nincsenek nagy igényeim!
Hogy akarok menni?
NAGYOOOON:-))))) és főleg motorral.................
Alvás?
Nő van? vagy lesz? Konkrét választ ezután adok:-))))
Hanyagolom eleve még, mert nem csak az előrejelzés nem tetszik - hanem pár emberrel ellentétben ÉN TUDOM, hogy fent van 12 fok.....az aszfalt még hideg.......ergo semmi kedvem borulni egy taknyos szakaszon, vagy sótengeren..........
A másik fele....
FIREWARE kártyát megvetted már? Na és a kábelt? Hiszen nem poénból megyek, meg zabálni:-) hanem megszakértem a videjódigitalizálási folyamatodat is
Ritka egy velejéig gonosz Big Band vagytok Ti! Mind motorozik, ráadásul szépen le is írja ide, én meg itt rohadok a melóban! És szakadozik a szívem megfele. A honos HVCS-k( ) is mind kirajzottak! Az út felszáradt, 10 fok van. Ebből holnap moccozás lesz!
Blue!
Hogy akarsz jönni? Itt alszol? Bár most hanyagolnod kell az utat az előrejelzésed szerint.
Motorozni lehet bármikor:-)))
Amugy ennyire kivagytok tényleg?
A francé nem vesztek egy robit:-) Én eddig is motoroztam:-))))))))