Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és egy kérdés, ha az indítórelé néha nem indít, csak kattog, akkor érdemes cserélni, vagy még elmehy egy darabig?
Mert volt, hogy 10-15 alkalommal csak kattogott, (ez a téli pihanő utáni indítópróbákon volt) de utána minden gond nélkül, azonnal indult minden...
Megvolt az első 450 km.
Pénteken az első 220 kicsit rázós volt, ez első fele (százhalombatta-Ajka) elég hideg volt, utána felmelegedett az idő, viszont a köd miatt nem lehetett igazán menni.
Meg a plexi is elég sáros lett.
Sötétedés után alig 50-el lehetett hajtani, viszont a vasárnapi visszaút nagyon jó volt :D
napsütés, meleg, és vagy egy tucat motoros is jött szembe :D
A 2008-as idény megnyitva.
Szevasztok 500-asok!

Aki teheti menjen motorozni skaccok! Eszméletlen szép idő van! Bárcsak megmaradna! Erős volt a csábítás hétvégén, hogy leváltom a Volánbusz-BKV kombót motorra! :-/ Csak valami azt súgja, hogy ez még csak a demó verzió a tavaszból...

Zoli
Gonosz banda! de rég vártam, hogy ilyen szép idő legyen! Motorozzatok helyettem is!
Ok, de akkor is legyél óvatos!

Van az ismeretségi körömben olyan aki megtöürte magát, majd ismét húzta a gázt, és ismét megtörte magát...........

A csatival meg mi van? Kellene......szóval mond az infót
én is megyek
Köszi Zsoké!
Pedig igyekeztem nem félreérthetően fogalmazni...
No, akkor kedves kollégák, kis figyelmet kérek!
Mivel tegnap kihagytatok a jóból, és nélkülem motoroztatok, ezért most én sem hívok senkit magammal, hanem egyedül megyek MOTOROZNI! Gyönyörű napsütés van, már 13 fok. Dolgozzatok nyugodtan jó sokat, majd én élvezkedek helyettetek is.
Jó, akkor majd nézd meg a nevét lécci. Előre is kössz!
Gyógytornász után, délben megyek moccozni!
Megmutatom a gépet a kistarcsai szervízben, hátha kihozható totálkár alatt!
Blue!
Megérdeklődöm a Bandit csatidat is!
Hagyjuk.

Szép napot mindenkinek!
Ma még meleg lesz, irány motorkázni, annak aki megteheti!
Miért mire gondoltál, hogy kiélte magát 25km.?
Ja, hogy motorozás!
Rossz az értelmezésed!
A nedves kanyarokban finom volt ( tehát Óvatos ), a száraz egyenesekben meg nem ( ott bátrabb )!
Erre léteznek spéci bevonatok, csak hát nem két fillér... Ellenben simson.hu-n régebben ajálgattak egy festéket, ami bírja a benzint, ők pucolás után azzal festették ki.... Na mivel a nagymamámnál van egy 1976-os S50B simson, aminek olyan rozsdás a tankja, hogy 20 km-t nem megy, kipróbáltam... Kb 2 éve áll benn félig a benzin, igaz használva nem volt sokat, de kinyitoma csapot, tiszta benzin folyik, belül mindenhol megvan a festék, és a benzin se fehéredett el, úgy tűnik bevállt. Ez a cucc se volt olcsó, 0,25 l 1000 Ft körül, de azthiszem ennyit megér! (az egy doboz bőven elég egy tankra, kettő-három is kijön belőle!) Ha érdekell, és "rugdosol" megkeresem a dobozát, hogy hogy hívják. (most nem vagyok otthon, így majd ha hazamegyek, ezért kell rugdosni, el ne feledjem!)
Az én tegnapi 120-am is egy üres száraz egyenesben volt, nem a városban! Kerszteződés és autó, még a látómezőmben sem volt!
Ez annyira magas labda....

Szóval szárazon kell óvatosnak lenni, ha meg jól csúszik, akkor semmi gond!

Ez ki mondta? Én biztos nem!
Igen, de Én ezt a vad menetre értettem...... PL Erik sisakja 120-nál még jó.......

Én beérem a laza 60-al is..........hiszen még "relatíve" bejáratos a paci 1420km
Ja, és Blue, vigyázz, valaki azt mondta, hogy a levegő 16°C, az aszfalt még hideg...
Hehehe... ma reggel kiéltem - persze finoman -, magam: 25km, bár sajna városban. De jó volt, csak nagyon finom voltam, főleg a nedves kanyarokban... de a száraz egyenesekben nem! Lehet, hogy holnap is így lesz...
nagyon szép napot!
JA!

kedves NYAKKENDŐSŐK.....
MEGYEK MOTOROZNI:-))) NEm jön valaki?

hehehehehehhehehhhehheehehhehehheheheheehhehhehehe
ehe
délután 16 fok, de mefgdőlhet a melegcsúcs is (sláger rádió infó)
Akkor gondoljatok bele milyen arcot láttok nap-mint nap - mikor a Fekete Ördög bemegy bárhova.....és csak az utolsó pillanatban veszi le a bukót (ha leveszi....)