Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen is túl vagyok, és nem lett jobb. A sógoromnak is van egy, de ő úgy indít, hogy fel sem ül, csak melléáll, és enyhét tol a pedálon: pöcc-röff.
Megtörtént. A tankot is kimostam, sóderrel, meg vízzel. Jól kiszárítottam, de mégis mindig eltömi a szűrőt.
Rekord 17fok. (Glóbálisan ez persze nem jó. )

esSO:12-13 fok lesz felénk.
Most miért emelted ki hogy KÉSZPÉNZ?
Csak nem valami sznob kis genyóval haverkodsz? Mert az szokott ilyen ragadós lenni...........

Mit veszel drága? És főleg mennyibe fog ez fájni őseidnek? (Apud részéről úgy kérdezem: Mennyi túrát kell kihagynia?:-)))))))

Nekem is március 31-ig szállítják majd ki.....(már várom:-))))) ...de azt ne kérdezd milyen ,mert már nem emlékszem rá......az tudom hogy a laptop, a multicumó, és a 2gb-os SD, meg a 2Gb Pendrive összesen 217000ft. (ebből idén 80.000-ret kellett lekötni)
A különbség hogy Én nem KP-ra veszem, hanem úgy, hogy ha nem veszem meg akkor elbukom ezt a pénzt is................szóval a 2 rossz helyet ezt a kisebbik rosszt választottam.................
Közölném, hogy holnap korábban megyek Pestre, mert megyek laptopot vásárolni készpénzért! Sztem olyan 2körül eltépek, aztán kedden valamikor jövök, amikorra felkúszom egy buszra Egomban és átcsúszom egy másikra Pesten. hűűű, de vicces lesz, merthogy fájok mint állat
szal ha arra vetemednél, hogy ráülj egy bzonyos moccra, akkor mindenképp látogass meg, hogy meg tudjalak verni! De csak 11után leszek itthon, mert le kell másznom a városba...

Hajrá gyógyulás, moccozzatok helyettem is léccilécci!
Hogyan javíthatom a motorkerékpáromat? Műszaki Könyvkiadó.

Motor nem indít (a hátsó kerék szabadon futója rendben van).

A kétfokozatű tengelykapcsoló kihagy (olaj vagy víz van a forgásfelületen, a szabályzóemelő beszorult az alkatrészek közé, nem forog és nem nyomja szét a pofákat, betéteket a dobban).

(Babetta 210)
köszi szépen
nincs honlapja. elérhetőséget a www.suzuki-motor.hu -n találsz!
Általában a röpsúlyok rugói szoktak beragadni. Én féktisztítóval fújkáltam mindig az "öregnek", amikor csúszott, aztán zsírt kapott a rugó, és a tehgely, amin a pofák vannak. Persze csínnyán, mert a ferodol nem szereti a zséééért.
nem tudja valaki,hogy a szegedi suzuki motornak van-e honlapja és mi a címe?
Köszi
Vegyél 1 szűrőt. Kb:150-250Ft. És jó. Nekem is ez van rajta.
Huuuhha, Macc, maggyon irigyellek ám . Itt is egész délután csak a zümmögéseket hallgattam .
Motorozni akarooook . Hisztis leszek ...
Bocsi, ezt nem tudtam, hogy ott csak szar van. Tudhatod, mennyire szakértek.

Vazelin minek? Nincs fehérolaj?
Ebattám nekem is van, akkor én is kemény csákó vagyok? Tavaly kezdtem el rendbehozni, mert vagy 10 évet állt. Karbipucc, és röff! Viszont a tank tiszta rozsda, azzal sokat szívok. Oldódik le, és tömít.
Mennyire értesz hozzá? Olyan bibije van még, hogy alig bírom berúgni. Nem "kapcsol" a berúgókuplungizé, csak köröz a pedál. Tiszta sport, mire beindul.
de ugye ezt a tuningolt példányt nem te árulod?

Teddy: Ha ki van írva minden ok, megértem, tudomásul veszem, és nem megyek oda. DE ha nincs kiírva?

Blue: én is végigrobiztam a telet, meg is ette a fagyálló a vízpumpa környéki tömítéseket. Napi min. fél liter víz a fogyasztása. Ha minden igaz pár ezerből a jövő héten megoldom. Mégiscsak jobb a léghűtés! Venni kéne egy babettát, de anyámhoz nem költözök vissza
Babettám és GS-em van, anyámmal élek, kutyát tartok... és még kemény sem lehetek! .
Nem veszekszem:-)))
Akkor viszek vazelint

4-5 = de leszedhető ha neked elég valami szar..........és használhatattlan.........
Frankó.
Úgy biza, nem.
Babettám van, anyámmal élek, macskát tartok (kettőt)... és még kemény sem lehetek! Most újítom fel az egyik Babettánkat. A fater leammortizálta.. nekem az lesz az ötvenesem újra.
1- nő nincs! Ugorj be Erikhöz, és kérd kölcsön a Rozit! Sztem odaadja.
2- helyed VAN!
3- kajád is lesz(csak meg kell dolgoznod érte )
4- nem vettem
5- de tudom, az előbb írtam le!

Szóval
1 - nem lesz
2 - lesz
3 - van, több is Ez VÁROS!
4-5 - netről nem letölthetők?
nekem is van robesz, de azzal nem jó! meg mint tudjuk a robesz az nem motor
Szevasztok. Ehhez mit szóltok? Elég meredek, nem?
A madaras Tuskó kúton ki is van írva, hogy sisakban nem engednek tankolni. Gondolom páran megpattantak már fizetés nélkül!
Ez g.ci dolog, de valahol érthető... sajnos marad a vetkőzz-öltözz.

De az is lehet, hogy kapsz egy SMS-t a kutasmufftól! Ki tudja...

Mondjuk, ha lefotózzák a képem, és elhajtok, akkor hogyan is találnak meg? Hiszen nem vagyok benne a nyilvántartásban fotóilag... és megbakná a fene, ha 4600 forintért nyomozni kezdenének. Nos, ez a véleményem a vergődésről... azaz, semmi. Mosolygunk a lányokra a kúton továbbra is!

Jah, és még egy dolog:
Az autósok elfelejtették, hogy más is van az utakon. Májusig vigyázzon mindenki, mert addig szerintem nem szoknak meg minket!