Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"rodadt"=rohadt
.
na csak szépen tanulgass aztán majd oszthatod az adótanácsokat a fórumon

A bukó + naggyon jó. Nekem is HJC van, FS 10, eddig csak dícsérni tudom .
Igen láttam. Meg rodadt kényelmesek ezek a HJC-k. Tesómnak is az van, csak az övé AC-X2E krosszsityó.
Ténylegaz Hjc fg14. Most 46 helyett 25 pénz!
Nagyon penge az a bukó!
Fast and furious : Tokyo drift... Szerintem. Szeretem azt a filmet
Sziasztok Mindenki!
Örömmel tudatom, hogy meggyógyultam! Tudok motorozni!
A bukó és a motoros síbakancs is jól viszgázott! A bukó 120-nál még tök csendbe volt, többet nem mertem húzni, mert még mindíg a tükör hátsó van fenn. A mocnak viszont úttartásilag, és egyébként smmi baja, csak szépséghibás! Remélem a fiam örülni fog ennek a hírnek!
És íme a bizonyíték!
Hali Nyusz, és mindenki!

ZiMaCS itt van, csendben figyelget... :) Emellett melózik,és adótörvényeket olvas, mert adótanácsadó vizsgára adta a fejét. Lehet megbánja...

Odakinn csudi idő lesz a napokban, az én paripám meg sok-sok kilométerre alszik egy garázsban...
szenyó vagy
basszus, de tényleg... ezt a Pokolgép engedte nekik?
Hát ez nem semmi! :(:(:(
képes vagy majkát nézni? jézusom!
lebuktál. mégsem vagy idevaló!
Dooorcsi: a parancs: GYÓGYULJ MEG AZONNAL! r és zs
jóvan... én tudom, hogy mennyire nem tudok helyesen írni... de hát ha megőrjítelek...
mondjuk engem spec a cool-on ver ki az észből a Majka féle Ítélet helyett

Dorinának meg hát... jobbulást
Üdv!
Gyógyulj Dorina!
Blue ez a visszaszámlálós NAON JÓ!

Én már itthon. Gurultam egy bő százast: Budakeszi, Páty, Zsámbék, Bicske, Etyek, Bia, Érd útvonalon. Már nagyon hiányzott! Jó volt. A vízlepergetőm a plexin jól vizsgázott. Budakesziig szemerkélt egy kicsit, de ha nem engedtem 60 alá szinte észre sem vettem. Gyönyörű nagy cseppek gurultak a plexiről.
Dehogy 1 kis üröm is legyen benne. Közeledek hazafelé, gondoltam megtankolva állok le.
Mogyoródi út JET!
Beállok egy üres kútfejhez, kesztyű le, pisztoly be, semmi. Gondoltam nem jó, nem érdekes át a másik oldalra, bömös mögé, várakozás. Bömös el, pisztoly le, kutascsaj ki:
"Nem rossz a másik fej, de amíg nem veszed le a sisakot nem engedem!, mert nem látlak!"
sisak le. "Most jó?" (rajtam a fekete csuklya, hehe)
"Neeeeem!" "Mér?, mondom levettem!" de közben mielőtt kijött már nyomott gombot, így a benya már folyt, sajna. Máskülönben úgy otthagyom mint Szent Pál...

Vessetek meg, nem is kell egyetérteni velem, de: Útálom amikor pl. az előző vevő nekiáll újságot olvasni, vagy kávézni ahelyett hogy odébbállna a szekérrel. Ebből kiindulva gondolom más is utálja amikor fizetés után még nekiállok öltözködni (kabát zippzár ugye le, csuklya, zipp fel, sisak, kesztyű...)
Szóval ha csak tankolok nem szoktam csak felhajtani a plexit.
Ezen a kúton (Mogyoródi út JET), viszont egyesek azt szeretnék ha engem mások nem szeretnének. No ezt meg én nem szeretném. ÁGYŐ JET!

Ha kihűl megyek lemosni, meg bakancsot pucolni, mert most akár "futármotornak" is nézhetnék (Bocsi Tibi nem azért )
De télleg nem szoktál hibássan irní! Mós mér vettted fel a kómíszkódásóm?

Wáááááá. megőrülök.
Dorina gyógyuljon meg mihamarabb. .
Fék rendben .
Most sziesztázom egyet, mert hajnal 4-kor értem haza. És ma már túl vagyok 2 autó teljes takarításán, és le is mostam egyet. Szóval, alusz, aztán közben dolgozik a napocska... eyg óra múlva paci kitol és gurul a Macitest... mindenki helyett. Városnézés lesz!

Ügyesek voltatok akkor! Kíváncsian várom a képeket!
Sziaaaa Macc !
Az a helyzet, hogy nagyon-nagyon jól sikerült, senki nem szúrt el semmit, szépen együtt volt a csapat . és naggyon jól néztünk ki ... A tanár csajszi teljesen odáig meg vissza volt. Majd teszek ki 1-2 képet.
Viszont most nagyon morc leszek, ha elmész motorozi... Mert én ma nem tudooook . Úgyhogy tessék gurulni helyettem is .
Dorcsi! Félreléptél?!
A viccet elpakolva... remélem, hogy csak egy kis rándulás, vagy ficamocska. Gyógyulj hamar! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY drukkolok, hogy ne legyen nagyobb bajság.

Ciccah! Hogy sikerül a tegnap esti Ősbemutató?
No, Népek!
Nem gonoszkodom, de elmormolok én is egy visszaszámlálást! (Fasza vóóóóóóóót Blue! )
Egy órája elkezdett száradni minden... most sütött ki a nap itt a Délvidéken. Másfél óra és indulok.

(Tartsátok ott a felhőőőőőőket... kérlek-kérlek! )
sbr az cbr