Szijja mindenki !
Olyan szép idő lenne itt, ha nem esne valami szmötyi negyedóránként az elkenődő felhőkből ... Nem akartam kihozni a mocit, erre találkoztam egy gixerrel meg egy sv-vel, meg egy sbr-el is . Én meg egész nap itt ülök dógozóba... Áhh. Majd holnap, ha nem esik, Pöfigölök egyet .
Mi újság errefele? Dorcsival mi történt ? Térd, keresztszalag? Nekem ilyen tüneteket produkált, amikor elszakadt ...
Dorcsi!
Miért nem volt rajtad térdprotektor?
Azt neked mindíg kell hordani!
Remélem nincs semmi baj!
Itt kisütött a nap! Kezd száradni az út! 1 óra múlva indulok, kipróbálom az új motoros síbakancsomat és a bukót!
Ez a viccből van..... ide átrakom, mert eldobtam az agyam:-)))))
Valaki probálja már ki a repcsin:-))))))
repülőútra:
1. Vegyük elő a laptopunkat!
2. Nyissuk ki lassan és az erőltetett nyugalom arckifejezésével...
3. Kapcsoljuk be.
4. Bizonyosodjunk meg, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket bámulja.
5. Indítsuk el a kedvenc böngészőprogramunkat.
6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit.
D: amit megbeszéltünk... okosan nézzé, és legyé okos is.
Ma majdnem elfelejtettünk elmenni színházba. Délben jutott eszembe, hogy mintha mára szólna a 2 jegyünk... Szép lett volna, ha hnap jutott volna eszembe....
Olyan szép idő lenne itt, ha nem esne valami szmötyi negyedóránként az elkenődő felhőkből ... Nem akartam kihozni a mocit, erre találkoztam egy gixerrel meg egy sv-vel, meg egy sbr-el is . Én meg egész nap itt ülök dógozóba... Áhh. Majd holnap, ha nem esik, Pöfigölök egyet .
Mi újság errefele? Dorcsival mi történt ? Térd, keresztszalag? Nekem ilyen tüneteket produkált, amikor elszakadt ...