Sziasztok!
Nekem is dógoznom köllött egész nap. Asszem nem fogok ebből a melóból meggazdagodni, (sőt!)
de ahogy olvastam a mai fájdalmakat (munka kontra gurulás) örülök, hogy ezt csinálhatom.
Dawntez!
Vettem. Bár alaposan megszállt a bűntudat a szörnyűlködést olvasva és ma újra csili-vili a Gép.
Banyek! Te ilyen pisztolyos-lövöldözős kiscsákó vagy?
Én nyáron, ha motorral viszem a csekkeket a Postára, a megállás után mint a willám, kapom le a bukót. Elképzelem szegény postáskisasszonyt, mikor meglátja a mocit, és a bukósisakos fószert, már remeg és imádkozik, nehogy raboló legyen.....
A JET- kúton azért ennyire óvatossak, mert nincs kutas, csak kasszás! A hiányt meg nekik kell megfizetni. ( Ha nálunk elhalytás van azt is a kutas fizeti )
- Ha hozzánk bejön egy motoros én is levetetem a bukóját, nem azért, mert el akar menni, hanem mert kirabólhatja a kutat. ( És ugye nem lőhetek minden bukósisakos embert combon, ha tankol !)
-Hozzáteszem, ha én bemegyek máshova tankolni az első, hogy leveszem a bukóm!
NA MAJDNEM MINDENHOL! Egyszer véletlenűl bemntem egy bankba bukóba, a kabát alól meg kilátszott a fegyvertok vége! HIIIII vóóót nagy riadalom!
Az volt a malacom, hogy a biztiör megismert!
SZÓVAL BUKÓT MINDÍG LE!
Azt hiszem, hogy Blue rájuk borítja az asztalt a kénköves poklok minden haragjával együtt.
Mégiscsak elővehetnék azt a panaszkönyvet ezek a fiúk...
Vagy nem ez volt a kesztyű, ami elfogyott szombaton?
Kicsiny gyermekem! Tudatosítsd magadban, h édesapucikád munkaidőt tölt, tehát konkrétan néha illik tevékenykednie is. Egyébként mit kéne reagálnom? Mondjam, hogy ne menj? És akkor nem mész?
Az én mai tankolásom pont ellenkező volt!
Leszálltam a gépről,levettem a kesztyűt, megtankoltam, és amikor a pénztár felé bicegtem 3 kutas jött oda hozzám, hogy nem-e segíthetnek valamiben, mert látják hogy törött a mocc és a kabátomon is árulkodók a jelek.
Erre én megköszöntem, és elmeséltem, hogy ez októberi bukta és hogy azóta most űlök először a moccon, és hát várnom kell a biztosítóra. És ezt mind a bukóban!
Annyira készségesek voltak és beszélgettünk, hogy a végén majdnem elfelejtettűk a fizetést.
Távozáskor mondták , hogy jó utat és vigyázzak!
A pofák tengelye is tiszta?
Esetleg nem lehet, hogy erős a rugó benne? Érdemes lenne kilágyítani kicsit...
Valamiért csak nagyobb fordulaton kapcsol... majdnem ennyi lehet az oka, amit felsoroltunk. No, majd a MEGA COOL II-n megvizslatjuk aztat a Tablettát.
Mentős! Én is most agyalok a bukócső felszerelésén: ahogy látom felülre a kétlyukas lapot raktad ,alulra milyet? 3 lyukast? Mi volt a felrakási menetrend? Ugy gondolom az alsó átmenő? csavart kell kivenni, aztán a felsőt? Alul a lap ugy nézem túl széles, leköszörültél belőle?
Szoval leírnád részletesen hogy kell felrakni?
Sznob kis genyó? Áááá, ilyeneket én nem ismerek, sajnos!
Nemtom milyen, papám nézte, majd megmondom, ha a kezemben lesz. Ja, nyugi, nem kell miatta apának kihagynia egy túrát sem... nem kell nekem ezermilliókért, csak azért mégse legyen szar. Majd jelentek róla kedden, ha gondolod. Annyit tudok, hogy fujitsu
Nekem is dógoznom köllött egész nap. Asszem nem fogok ebből a melóból meggazdagodni, (sőt!)
de ahogy olvastam a mai fájdalmakat (munka kontra gurulás) örülök, hogy ezt csinálhatom.
Dawntez!
Vettem. Bár alaposan megszállt a bűntudat a szörnyűlködést olvasva és ma újra csili-vili a Gép.