A Giviszettet még a másik motorhoz vettem2006-ban. Az uj mocit a konzollal kértem, a dobozt meg a platnit átraktam.
De tény a Shox az importőr, de én egy részét se ott vetteem, a konzolt a Bázismotornál (asszem) a dobozt(33l-es) meg a Harmatinál. A dobozt most akciózzák a Shoxnál.
Jaja, nagyjából . A korrektor az, aki még azt is átnézi és javítja, amit már én átnéztem és javítottam, csak ő már elsősorban a helyesírásra megy, én meg inkább fogalmazás, nyelvhelyesség, elütések, na meg persze ami helyesírási hibát észreveszek. De a korrektor az profi helyesíró én meg nem.
Hát... végigmásztam szinte az összes motoros boltot, felpróbáltam az összes márkát, a gagyitól, a csúcsig. egy volt igazán kényelmes. A lényeg, h tetszik, szeretem, imádom.
Sok boltban nem voltak túl segítőkészek, vagy éppenséggel rá akartak beszélni egy olyan bukóra, ami nyilvánvalóan nagy volt, meg kényelmetlen is. mindössze 150ért... na mindegy.
Nyusikusz! akkor nézzél gyerekbukót. Azoknak viszont más a betüjelőlése. Louisban nézegettem, mert marha könnyüek stb, de nem felnőtt fejre valók.(pedig ott is vam S,M,L stb)
Az én Uvexem XS-es és 54-es a sima S ból nagy lett volna. Ebből arra következtetek hogy a betüselőlés nem sokat jelent
De tény a Shox az importőr, de én egy részét se ott vetteem, a konzolt a Bázismotornál (asszem) a dobozt(33l-es) meg a Harmatinál. A dobozt most akciózzák a Shoxnál.
Szép, pofás az a plexi, nekem tecc. Givi Shoxból mostanság... ?
Te végül milyet vettél?
Én szintén dolgozni jöttem moccal, de legszívesebben le sem álltam volna. Majd 7 után megyek is haza vele.
Sok boltban nem voltak túl segítőkészek, vagy éppenséggel rá akartak beszélni egy olyan bukóra, ami nyilvánvalóan nagy volt, meg kényelmetlen is. mindössze 150ért... na mindegy.
Az én Uvexem XS-es és 54-es a sima S ból nagy lett volna. Ebből arra következtetek hogy a betüselőlés nem sokat jelent
Itt elővette valaki a gyönyörű kis vasát?