Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reakció?

a., elkezdenek arcoskodni..........akkor viszont szépen megyek a fogyasztóvédelemhez.............

b., csöndben maradnak

Én a B-t javaslom nekik...... és most szépen elmentem a weboldalt........És ugye itt van az email is - no meg a szombat délelőtti beirások............
Szóval ha gyökérkednek - megszopják.........
Nekem specc KURVÁRA elegem van hogy hülyének nézik az embert.............

Félreértés NE essék! Nekem nem a "céggel" van bajom! Velük szemben tényleg csak a rossz szájíz maradt meg...........
De könyörgöm ki a frász rugja tökön a webmestert? Nem a főnöknek kellene ellenőriznie a weboldalt, a számlákat....stb? Hiszen ha bárki felnyomja őket (ÉS SIMÁN MEGTEHETI) azt a számlát a főnök fizeti ki!
Nem a honlap fertőző! A hülyeség....
Rám már hatott vuduilag a fogas balhé, most ezt vállald be Te, az esélyegyenlőség miatt.

Akkor, ha tényleg műkszik a "vudu"... esSO most szépen lehajol és lesz*pja magát!
Remélem, ekkora erő még nincs a honlapon.

Így is van Blue! Kíváncsi vagyok a reakciójukra.
Nem csak fertőző hanem baromi drága is!

Egy húzás Batta cityben 8000 HUFOCSKA.....
Pszabolcson 5000 Hufocska.....

Egy tömés, gykezelés 12.000hufocska....

Szóval nem csak menj, hanem tárd ki a buxád:-((((((
LESZOPOM MAGAM!

-------Original Message-------

From: Shox Áruház
Date: 2008.01.21. 11:50:32
To: blue_devil@freemail.hu
Subject: Steel kesztyű

Kedves Zoltán!

A steel kesztyűből csak XS,S, és M-es méretekben maradt raktáron, nem tudunk neked jó méretet küldeni.

Üdv: Shox Kft.[/b]

Na ezt már nem bírom tovább kusban!

"kedves" SHOX

Maradt a ......................a többit inkább nem írnám le, mert nem épp email-tűrő szöveg.
Szombaton - mikor láttam hogy az akció CSAK személyes vásárlásra él - elküldtem a havert.......
A sok akciósból 1db L-es volt!
Nem ámítás-kábítás Ő ott volt személyesen a nyitás után pár perccel!

Nem csak Én , de nagyon sok ismerős -haver igencsak felháborodott ezen.........és még tegnap is ugyan az a hirdetés volt kitéve a honlapra.
Mellesleg tessék:
Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: S 2db, M 16db, L 2db, XL 11db, 2XL 3db, 3XL, 3db, 4XL 6db, 5XL 1db.
Még most is hülyeség szerepel! ÉS MÁR HOLNAPI DÁTUMMAL!

Az remélem tudják/tudjátok hogy ez a VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE amiért simán fellehet nyomni a céget a árufelügyeletnél vagy mi a fene a neve......
Hiszen ha Én személyesen felmegyek az kemény 6000ft-ba kerül.........és poénra megyek fel? NANÁ! Hiszen nem igaz az oldalon lévő készlet!

Szóval az ,hogy van egy weboldal az még nem minden. Nem csak a dátumot kell átütni, hanem a VALÓS raktárkészletett is javítani!

Szóval nem épp pozotiv a benyomásom a SHOX-al kapcsolatban!

Udvarhelyi Zoltán
Látod! Az ördögünk nem csak esőt tud csinálni! Elmehetne sámánnak vmi sivatagi országba. Monnyuk, most oda is kívánom őt!
Meglehet.

Nyugodjon békében.
Mi van vazzzzeee! Megvuduztak?
Én is ismerem az utat... Előzni tilos. De a moci nem a kocsit előzte... ez frontális találkozás volt. Egyszerűen belógott akocsi a mocc sávjába. És, esetleg mocit előzhetett... sávon belül. Azt pedig szabad. A k.va Golf eleje nem volt jó helyen.
Főni!
A faxom tele van a fogaddal! Addig dumáltál róla, míg nekem is elkezdett fájni a bal alsó uccsó! Holnap mehetek én is. Remélem, egy töméssel megúszom!
Nagyon szépen megkérlek, ne írj többet ide ilyeneket: itt vérzik, ott fáj, amott eltört-begipszelték....stb! Ezek szerint a honlap fertőző!
Nem feltétlenül......
Ott a hozzászólásoknál, mintha lenne egy szemtanú...

Ezt olvasom...
Majd holnapra kiderül...

Mondtam, hogy elszoktak tőlünk az autósok. Így nehezített a pálya....
Ime a bizonyiték:-)))

Új telefonnal..........MA
Teddy

http://www.kisalfold.hu/gyori_...

ismét az autós volt a fasz
Vagy mégsem ő hibázott? A Kisalföld már részletesebben ír róla...
Valóban meghalt...

Óvatosan! Itt, ahogy érzékelem, talán a mocis vállata túl magát... Majd a holnapi hírekből megtudjuk.

Lánglovagok tudósítás
ÖMLESZTVE - mert a nyakkendősők ilyenkor - ha nem motoroznak - 6 oldalt írnak tele:-))))

Inkvisitor.... hát te KOLLEGA.....merre csámborogtál? Régen volt már XXX baja:-))))
De végre megtaláltalak az IWIW-en is:-)))

Piet!
Csak mocóztam..... vettem végre egy normális telót.... (az Én igényeim szerint..... Motorola W490).....
mert sajnos a céges egy hulladék volt, az F3-as meg max a kisebbik lányomnak élvezet:-))))
Utána mentem a fogdokihoz......majd haza........és el is telt a nap.

Zimacs!
Motor nélküli összeülés!
2008-02-09 szombat 12:00 Százhalombatta Halász csárda...... vagy máshol.....
Erről bővebb nfót a saját fórumomban találsz és ott is KELL jelentkezni, mivel úgy foglaltatok helyet
http://akmtmedia.extra.hu - és ott az AKMT fórum

A mai baleset:
http://www.kisalfold.hu/gyori_...
A motoros meghalt.......
Ahogy nézzem egy 750-es Z lehetett......
http://www.langlovagok.hu/html...

Szer
víz = FULL GAS!

DE! Épp ma "tárgyaltam" a BLACK motors-al.......... Lesz ott kedvezménye annak aki fent van az AKMT oldalon (AKMT, GS500, GSF....)
A részletek hamarosan, mert az emailig még nem jutottam el

Dzsoki!
Azt mondta a tündér, hogy ha kijön akkor nyomjam vissza:-))))
Mivel kílhasdlkahsd-ra fáj.....Szerintem túlköszörült.....igy egy rossz slukk és a hideg levegőtől is hülyét kapok.... szóval ha leesik akkor azt meg fogom érezni:-)
Tükörhosszabitó
Szívesen!

Olvastad, hogy ma megtörtént az idei első halálos motorbaleset? Kawa Z750. Azt hiszem, valahol Győr környékén.
Jó Neked!
Persze nem a protkó miatt...! Vigyázz a teszttel, mert azt csak haloványan ragasztják! Nagyon könnyen kiugrik (Egy nagyobb tüsszentés....stb. "Probatum est.")
Dzsoki!

Te isteni méltóság:-))) Kösz! ezek szerint jól löttem a telómat...............

NO! Innentől akkor aki szopatni akar, az küldje el nyugodtan hogy épp merre császkál:-)))))
Már láttom....nem kell hozzá http://mmsvodafone oldalra másznom:-))))
Szigorúan Bandita!
Igaz, K6-os.
JA:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
És még több OFF:-))))))

Ma motoroztam:-)))))))))))) nem tudom mennyi de kb 100-110km nekem is belecsurrant az órámban:-)))))))
Adony-Batta-Érd-Batta-Adony.........
Közbe
n megvolt a kínzásom is...............de már teli pofával vigyoroghatok:-))))) megkaptam valami TESZTfogat:-) a drága fogért csütörtökön mehetek

estére igencsak lehült a levegő.....