a., elkezdenek arcoskodni..........akkor viszont szépen megyek a fogyasztóvédelemhez.............
b., csöndben maradnak
Én a B-t javaslom nekik...... és most szépen elmentem a weboldalt........És ugye itt van az email is - no meg a szombat délelőtti beirások............
Szóval ha gyökérkednek - megszopják.........
Nekem specc KURVÁRA elegem van hogy hülyének nézik az embert.............
Félreértés NE essék! Nekem nem a "céggel" van bajom! Velük szemben tényleg csak a rossz szájíz maradt meg...........
De könyörgöm ki a frász rugja tökön a webmestert? Nem a főnöknek kellene ellenőriznie a weboldalt, a számlákat....stb? Hiszen ha bárki felnyomja őket (ÉS SIMÁN MEGTEHETI) azt a számlát a főnök fizeti ki!
A steel kesztyűből csak XS,S, és M-es méretekben maradt raktáron, nem tudunk neked jó méretet küldeni.
Üdv: Shox Kft.[/b]
Na ezt már nem bírom tovább kusban!
"kedves" SHOX
Maradt a ......................a többit inkább nem írnám le, mert nem épp email-tűrő szöveg.
Szombaton - mikor láttam hogy az akció CSAK személyes vásárlásra él - elküldtem a havert.......
A sok akciósból 1db L-es volt!
Nem ámítás-kábítás Ő ott volt személyesen a nyitás után pár perccel!
Nem csak Én , de nagyon sok ismerős -haver igencsak felháborodott ezen.........és még tegnap is ugyan az a hirdetés volt kitéve a honlapra.
Mellesleg tessék:
Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: S 2db, M 16db, L 2db, XL 11db, 2XL 3db, 3XL, 3db, 4XL 6db, 5XL 1db.
Még most is hülyeség szerepel! ÉS MÁR HOLNAPI DÁTUMMAL!
Az remélem tudják/tudjátok hogy ez a VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE amiért simán fellehet nyomni a céget a árufelügyeletnél vagy mi a fene a neve......
Hiszen ha Én személyesen felmegyek az kemény 6000ft-ba kerül.........és poénra megyek fel? NANÁ! Hiszen nem igaz az oldalon lévő készlet!
Szóval az ,hogy van egy weboldal az még nem minden. Nem csak a dátumot kell átütni, hanem a VALÓS raktárkészletett is javítani!
Szóval nem épp pozotiv a benyomásom a SHOX-al kapcsolatban!
Én is ismerem az utat... Előzni tilos. De a moci nem a kocsit előzte... ez frontális találkozás volt. Egyszerűen belógott akocsi a mocc sávjába. És, esetleg mocit előzhetett... sávon belül. Azt pedig szabad. A k.va Golf eleje nem volt jó helyen.
Főni!
A faxom tele van a fogaddal! Addig dumáltál róla, míg nekem is elkezdett fájni a bal alsó uccsó! Holnap mehetek én is. Remélem, egy töméssel megúszom!
Nagyon szépen megkérlek, ne írj többet ide ilyeneket: itt vérzik, ott fáj, amott eltört-begipszelték....stb! Ezek szerint a honlap fertőző!
ÖMLESZTVE - mert a nyakkendősők ilyenkor - ha nem motoroznak - 6 oldalt írnak tele:-))))
Inkvisitor.... hát te KOLLEGA.....merre csámborogtál? Régen volt már XXX baja:-))))
De végre megtaláltalak az IWIW-en is:-)))
Piet!
Csak mocóztam..... vettem végre egy normális telót.... (az Én igényeim szerint..... Motorola W490).....
mert sajnos a céges egy hulladék volt, az F3-as meg max a kisebbik lányomnak élvezet:-))))
Utána mentem a fogdokihoz......majd haza........és el is telt a nap.
Zimacs!
Motor nélküli összeülés!
2008-02-09 szombat 12:00 Százhalombatta Halász csárda...... vagy máshol.....
Erről bővebb nfót a saját fórumomban találsz és ott is KELL jelentkezni, mivel úgy foglaltatok helyet http://akmtmedia.extra.hu - és ott az AKMT fórum
DE! Épp ma "tárgyaltam" a BLACK motors-al.......... Lesz ott kedvezménye annak aki fent van az AKMT oldalon (AKMT, GS500, GSF....)
A részletek hamarosan, mert az emailig még nem jutottam el
Dzsoki!
Azt mondta a tündér, hogy ha kijön akkor nyomjam vissza:-))))
Mivel kílhasdlkahsd-ra fáj.....Szerintem túlköszörült.....igy egy rossz slukk és a hideg levegőtől is hülyét kapok.... szóval ha leesik akkor azt meg fogom érezni:-)
Jó Neked!
Persze nem a protkó miatt...! Vigyázz a teszttel, mert azt csak haloványan ragasztják! Nagyon könnyen kiugrik (Egy nagyobb tüsszentés....stb. "Probatum est.")
Te isteni méltóság:-))) Kösz! ezek szerint jól löttem a telómat...............
NO! Innentől akkor aki szopatni akar, az küldje el nyugodtan hogy épp merre császkál:-)))))
Már láttom....nem kell hozzá http://mmsvodafone oldalra másznom:-))))
JA:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
És még több OFF:-))))))
Ma motoroztam:-)))))))))))) nem tudom mennyi de kb 100-110km nekem is belecsurrant az órámban:-)))))))
Adony-Batta-Érd-Batta-Adony.........
Közbe
n megvolt a kínzásom is...............de már teli pofával vigyoroghatok:-))))) megkaptam valami TESZTfogat:-) a drága fogért csütörtökön mehetek
a., elkezdenek arcoskodni..........akkor viszont szépen megyek a fogyasztóvédelemhez.............
b., csöndben maradnak
Én a B-t javaslom nekik...... és most szépen elmentem a weboldalt........És ugye itt van az email is - no meg a szombat délelőtti beirások............
Szóval ha gyökérkednek - megszopják.........
Nekem specc KURVÁRA elegem van hogy hülyének nézik az embert.............
Félreértés NE essék! Nekem nem a "céggel" van bajom! Velük szemben tényleg csak a rossz szájíz maradt meg...........
De könyörgöm ki a frász rugja tökön a webmestert? Nem a főnöknek kellene ellenőriznie a weboldalt, a számlákat....stb? Hiszen ha bárki felnyomja őket (ÉS SIMÁN MEGTEHETI) azt a számlát a főnök fizeti ki!