Nyussz, amikor az új sapkát kinéztem és fel akartam próbálni az xs-est, vissza akartam adni a csajnak, hogy kicsi . Aszongya, nem lesz az kicsi, paszírozzam csak bele a fejemet. És lőn . Ponty jó. Az S-esbe lehet simén belebújok, de tuti, h harangozna benne a kobak . Barátnőm felpróbálta, alig bírta levenni . Egyébként sztem a típusok párnácskái is eltérőek, ahogy elnéztem...
Sokat próbáltál, és még úgy sem sikerült jót találni?
Most, hogy így elgondolkodtam, az enyém is tőlünk 2 utcára telel némi kis zsetonért, ismerősnél. Lehet van még 1 plusz helye, ha gondolod, megkérdezem. Mondjuk ez nyilván annyira nem előnyös, mert a város másik felében van, III. ker. Csillaghegy. Viszont semmi perc alatt el lehet száguldani Szentendre irányába, a városból kifele . Szal ha játszik a téma, szólj, megkérdezem .
Na hogy ki ne maradjak a tankolásos dolgokból... amióta felnyitható bukóm van, felnyitom... osszák be, eddig nem volt probléma. Mondjuk általában ugyanahhoz a kúthoz állok, ott meg ismernek...
Zimacs: válaszoltam a parkolásos kérdésedre lentebb, kicsivel: szólok, ha sikerül elintéznem, és még aktuális lesz a kérdés!
Egyébként én is most jöttem vissza, toltam egy 60-ast!
Blue!
Sajna hiába voltam , mert a szerelő srác nem volt ott, mert szül a felesége.
Úgyhogy a cstit sem tudtam boltolni. Azt mondták holnap reggel telcsizzek, és ha bent lesz, akkor próbálkozhatok Újra!
Nagyon jó volt megint ülni a kecskén!
Éééééén? Hát dehogyisnem! Hidd el szívesebben koccintgatnék veletek, mint nyálaznám a könyvet.. Dehát én ilyen mazochista vagyok, na!
Én bukóm is szoros... Xs... Egész bepirosodik a fülem, mire lehámozom! De az S-es lötyögött a fejemen.. Amúgy 2007-es mintás HJC, és nagyon szeretem.
Én itt dolgozom a Böszörményin, és inkább nem ígérek semmit, de megérdeklődöm, beengedik-e ide az udvarra pihenni. Mostantól az enyém is itt telel, mert R.keresztúron eddig az utcán állt. Hátha rábólintanak.
Azért már olyat hallottam kutastól, hogy az etnikai csávó megtankolt, a romnyi bement - mint ha fizetne - 3perc múlva fizetés nélkül kijött, és elmentek. A külsős elbambulta a lámpát, azt hitta, a csaj azért volt benn, hogy fizessen. A kutasoktol jól levonták! A térfigyelő alapján kitudták a címét, este több testes illető meglátogatta. Rögtön fizetett! De azt mondta, reggel azé léptek meg, mert nem volt pénze. Tehát ki volt tervelve! Na, ezért kicsit "megsímogatták"
Sőt, még a lámpa is azért van az oszlop tetején. Sok kúton van külsős legény - segít tankolni, stb - az ő dolga ezt is figyuzni. Asszem, ha folyamatosan világít, akkor tankolhatsz, ha visszaraktad a pisztolytot, akkor meg elkezd villogni. Ha a kasszás leszámlázta, akkortól megint folyamatos a fénye. Én ezért nem is tolom el a mocit, mert hiába áll be vki, uccse tud tankolni, amíg ki nem fizettem(vagy meg nem kávéztam )
Sokat próbáltál, és még úgy sem sikerült jót találni?
Holnap 9től drukkhadjárat!
Zimacs: válaszoltam a parkolásos kérdésedre lentebb, kicsivel: szólok, ha sikerül elintéznem, és még aktuális lesz a kérdés!
Blue!
Sajna hiába voltam , mert a szerelő srác nem volt ott, mert szül a felesége.
Úgyhogy a cstit sem tudtam boltolni. Azt mondták holnap reggel telcsizzek, és ha bent lesz, akkor próbálkozhatok Újra!
Nagyon jó volt megint ülni a kecskén!
Én bukóm is szoros... Xs... Egész bepirosodik a fülem, mire lehámozom! De az S-es lötyögött a fejemen.. Amúgy 2007-es mintás HJC, és nagyon szeretem.