Nah, szasztok ismét. Jelentem, túl vagyok a B-s kreszvizsgán, sikerrel . Szóval kezdhetek tönkretenni egy tanulóautót .
Blue! Gyógyulgass, nemá, hogy maga az ördög is lebetegedjen...
Csajooook, én is csak most olvasom... Szerencsétlen srác, így elcseszni egy életet. Fiatal, jó pasi, jó színész volt. Nem tudok az ilyen értelmetlen dolgokkal mit kezdeni ...
Húú persze teljesen kiment a fejemből ez a festékdolog, amit ígértem... Szóval most megnéztem: A gyártó: TIKKURILA a neve: MIRANOL AZthiszem olyan rendszerű, hogy van ez a fehér alapfesték, és ha színeset akar az ember, akkor kever bele színt. PErsze a tanknak belülről teljesen midnegy... NEkem úgy tűnik bevált. Próbáld ki! Kb 1000 Ft, annyit megér, bár tény, hogy lehet, hogy teljesen jó babetta tankot is kapsz ennyiért, elötte eseteleg érdemes körbenézni... És pótolni a tankba a csapnál lévő szűrőt, amennyiben az elvásott (meg persze ha volt, én a simsont ismerem, azon el szokott málni).
MIvaaaaaaaaaaan? Meghalt...? Ezt most tudtam meg Tőled, nyuszi. ... Nekem is az egyik kedvencem... volt...
Na nem sírok nagyon, mert a srácok kiakadnak...
Már írtam a boltnak a csizmivel kapcsolatban, jövő héten megyek próbálni, ha addig nem dönt le a járványos nyavaja...
Na utána nézek elhunyt kedvencünknek.
Hahaha...! Főni, ez most nagyon gyenge kis poén volt.
Bár arra jó - az előbbi hsz-eiddel együtt - hogy lássuk, kezd az agydra húzódni a "cucc" Javaslom, minél előbb adj túl rajta, ha másképp nem megy, akár önkiszolgáló üzemmódban.
Természetesen....
A 140kg-os Szent Júlisoktól az démonok mentsenek meg.-)))))
Tudod....olyanok akik a filmekben felcuppantják a gumikesztyűt a kellemetlenebb pillanatokban:-))))
Először nem tudtam eldönteni, hogy jó-e, mert picit szűk volt, aztán pont annyira tágult, amennyire kell. És most már picit lötyög is. Biztos akkor ázott el, amikor a 42 fokban lötyögtünk a forró aszfalton, és csurgott rólunk a víz...
Igen....ez így szokott lenni..... előszőr szűk, majd pont jóra tágul....de a végén lötyög....értem miről beszélsz:-)
Csajok: teljesen kiakadtam, hogy meghalt Heath Ledger... Annyira jó színész volt, és nem utolsó sorbanjóképű pasi is.....
Te jóóóóó ég:-) Most nem is tudom...talán jó is hogy nem vagyok EMO-s mert felvágnám az ereimet.......
A kedvenc filmem tőle a LOVAGREGÉNY volt....
DE! Nem tudok olyan embert sajnálni aki:
"A halál oka a színész holtteste közelében talált altatókkal hozható összefüggésbe. Bár a rendőrség első vizsgálata szerint nincs nyoma idegenkezűségnek, a halál pontos okát egyelőre nem tudják"
Vagyis öngyilkos lesz (mellesleg az öngyilkosság BŰN!) vagyis nálam fog játszani ODALENT
Mentős: lehet hogy ugy vagy beállitva hogy nem kérsz értesitést ha válaszolnak a hozzászolásodhoz?
Kérdeztem hogy pontosan hogy szerelted fel a bukócsövet (sorrendileg), le tudnád röviden írni? Köszi
Old Piet
Először nem tudtam eldönteni, hogy jó-e, mert picit szűk volt, aztán pont annyira tágult, amennyire kell. És most már picit lötyög is. Biztos akkor ázott el, amikor a 42 fokban lötyögtünk a forró aszfalton, és csurgott rólunk a víz...
Nos, mindenesetre nekem 38-as pacskerom van, és az TÖKÉLETESEN meg is felelt ebben a csizmában is. Nézd meg, szerintem nem lehet olyan elfuserált lábad, h ne lenne jó rá!
Koma: ma hívtál már? (hívhattá vóna... ) megint volt olyan, h nem csörgött ki? Más családtag is jelezte ezt a problémát, lehet, h a telcsivel van gond....
Csajok: teljesen kiakadtam, hogy meghalt Heath Ledger... Annyira jó színész volt, és nem utolsó sorban jóképű pasi is.....
Ó, micsoda ajánlat! Javaslom támaszd alá egy fürdőnadrágos képpel, hogy még vonzóbb legyen a dolog!
Amúgy max. sorstársad lehetnék, én is haldoklom picit, csak én dolgozom is. Mellesleg, nálunk az összes pasas kidőlt, csak a lányok maradtak talpon, a pasi kollegák mind otthon ugráltatják az asszonyt!
Tényleg nem értek az ilyen dolgokhoz!Lehet kérni ilyet?
Persze, leÃrom!
Ugyan ilyen a csöved?Akkor jó!
Az elsÅ� kép(bocs a minÅ�ségért),a kétlyukas tartóról készült, ami alura kerül!A fekete részt (KB) kellett lecsiszolnom, hogy elférjen a böcsÅ�váztól.A felsÅ� tartó három lyukas, és kicsit hosszabb!Az egyik szélsÅ� lyukba csavaroztam a blokkvédÅ�t, a másikba pedig ment a motortartó!A középsÅ�be megy majd a merevÃtÅ�
csavar, de ezt csak én találtam ki!
1.A kocsi emel�jével alátámasztottam a blokkot.
2.Kicsavartam mind a két hosszú csavart, a mi tarja a blokkot.
3.Odapróbálás után szorosan meghúztam a csavarokat (még csak a védÅ�ben)rugós alátéteket használtam.Fontos, hogy acél csavarokat használj, mert én elÅ�ször elszakÃtottam egy gyenge
fajtát!
4.�sszeraktam az egészet, és rájöttem, hogy szedhetem szét, és rakhatok be egy fél centis távtartót
felülre, mert eldeformálta a kétlyukas tartómat a meghúzás ereje!A távtartó a doboz tartozéka!
Röviden ennyi!
Második kép:fels� felfogatás
Harmadik:alsó