Nekem is az volt a tervem, hogy holnap mocóval megyek a fogtündérekhez, azt ha szaródik az idő akkor anyámnál hagyom - és majd csütörtökön - mikor megint megyek a fogiékhoz akkor azzal jövök haza....
a gond?
a., ha anyámnál hagyom akkor sose lesz kész a bukócső - mivel tegnap nem jutottunk előrébb - most meg szintén......
b., cs-re már nagyon szar időt mondanak - szóval akkor tuti hogy 1-2 hétig áll a project.....innentől pedig a festés is, hiszen MINDENT EGYBE akarok majd leadni....
Szóval mi marad? Az hogy holnap is buszozhatok.............
No ez az igazi jó hír............ Jó végre ismét nyeregbe láttni - és nem is olyan ormotlan az a bakancs, mint a képen lábatlanul:-))))))
Azért ÓVATOSAN JÓ! Semmi kedvem bejártani az új Banditát - mert ágynak esel megint 2-3 hónapra.
Drága Cejelmem - alias Dorcsi
Há mé nem dobsz be egy-egy felest reggelente? vagy bort?
Mennyi sérültet látsz az abulancián részegen? Egyet se, mert vigyáz rájuk Bacchus.
Gyorsan gyógyulgas, mert még a végén lemaradsz valamiről!:-)))))
esSO!
Ha járható a street akkor jelezd felém, mert már azé mert nem mondom minden nap - nekem is viszket ám a sejhajom......és mint igértem 2008-ban TE vagy az első uticélom.
Juuuj...
Csak hogy ne érezd olyan sz@rul magad: amikor elindultam melózni - gyalog - még esett az eső nálunk. Mire beértem, már derült, 1 óra múlva meg sütött a nap és hőmérsékletileg is rendben volt minden. Én meg déltől fél kilencig nézem a monitort... .
Holnap még tudnék motorral jönni melózni, de akkor meg para van, hogy estére bejön a hideg az esővel, az meg nem kell .
De azt hiszem, motor lesz ebből holnap, itt rángatják a gázkart egész délután a Hungárián, én meg meghülyülök ...
Köszi az aggódást meg a jókívánságokat, annyira CUKIk vagytok! De ne örüljetek, meggyógyulok, és megyek én is gurulni!
Nem szakadtam el, csak nagyon meghúztam. Csak ennyire fáj Alig bírom magam vonszolni, csak mászok a lakásban. Hát vicces, mit ne mondjak. És nem is ittam... Mert ha részegen történik, akkor értem... de így? Jah, és kedden mehetek vizsgázni hogy fogok battyogni, már előre röhögök
Addig is pihengetek, gyógyulgatok, kenegetem, tök feleslegesen, de azért csak kenem
Nekem a "MA" mutatja meg mi a franc vár rám főleg 2008-ban.............
Aki nem értené..........
Délelőtt meló..... délbe kisütött a nap.......most is ragyog, de már lemenőben.............
Hazafelé láttam egy robogóst és egy kék 600-as Fazert........ ÁLLAT jó idő van..... még most is mehetnék egy kört - DE - Én vagyok a babyszitter, mert Én megjöttem a sárkány meg 10 perc múlva már lécelt is gályázni........
És persze jővő héten cs-p-re mikor ráérnék addigra -3at mond, meg havat
Nekem is az volt a tervem, hogy holnap mocóval megyek a fogtündérekhez, azt ha szaródik az idő akkor anyámnál hagyom - és majd csütörtökön - mikor megint megyek a fogiékhoz akkor azzal jövök haza....
a gond?
a., ha anyámnál hagyom akkor sose lesz kész a bukócső - mivel tegnap nem jutottunk előrébb - most meg szintén......
b., cs-re már nagyon szar időt mondanak - szóval akkor tuti hogy 1-2 hétig áll a project.....innentől pedig a festés is, hiszen MINDENT EGYBE akarok majd leadni....
Szóval mi marad? Az hogy holnap is buszozhatok.............